- 29 Haziran 2022
- 114
- 57
- 13
- 35
- Konu Sahibi Ad1san1yok
Kızlar dün transferim gerçekleşti bugün 2.günüm. Taze transfer yapıldı 3.gününde. 3.denemem
Benimle bu heyecanı yaşayan var mı aranızda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin RabbimMerhabalar 3. Günüm 5 aralık tranfer oldum 3. Denemem benimde. 5.gün dondurulmuş transfer oldum.
Benim bugün daha 2. Günüm o yüzden belirti beklemiyorum aslında. Dondurulmuş değil taze transfer olduğu için öncesinde de göğüs ağrılarım vardı zaten ilaçların etkisiyle. Kaçıncı gün embriyosu sizin sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba herkese bende 3 Aralık transfer oldum belirtileriniz varmı sizde
Benim dondurulmuş 5. Gün embriyosu hayırlısı olur inşallahBenim bugün daha 2. Günüm o yüzden belirti beklemiyorum aslında. Dondurulmuş değil taze transfer olduğu için öncesinde de göğüs ağrılarım vardı zaten ilaçların etkisiyle. Kaçıncı gün embriyosu sizin sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Sonuç öğrenmeye az kaldı o zaman, güzel haberler alın inşallahBenim dondurulmuş 5. Gün embriyosu hayırlısı olur inşallah![]()
Amin inşaallah canım çok teşekkür ederim senin içinde inşaallah hayırlısı olurSonuç öğrenmeye az kaldı o zaman, güzel haberler alın inşallah![]()
İnşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz allahın izniyle. Bi an önce test gününün gelmesini bekliyorum zaman geçmiyor daha 4 gün olmuş. Pozitifleri görücez inşallah bu sefer. Siz nasıl hissediyorsunuz zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin RabbimNasıl hissediyorsunuz kendinizi
![]()
Ben bugünü iple çekiyordum çünkü kalan embiriyolarımın durumu belli olacaktı. Malesef kalan 5 embriyomuz 5.güne gelmediği için dondurulmadı. Ama inanıyorum Allah bunlara can verecek o yüzden moralimi bozmadımİnşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz allahın izniyle. Bi an önce test gününün gelmesini bekliyorum zaman geçmiyor daha 4 gün olmuş. Pozitifleri görücez inşallah bu sefer. Siz nasıl hissediyorsunuz zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz.
Az önce benim hem göğsümün yanında hemde kasık üstümde ince bir sızı geçti ateş düştü derler ya. Ama 3.günde erken geliyor. Umutlanma dedim kendime ama insan umutlanmadan edemiyor işteİnşallah bebeğin seninledir allah emeklerimizin karşılığını ını verecek inşallah bizde görücez çift çizgileri. Benimde kasıklarımda hafif sızı var göğislerimde acıyor ama ilaçlardandır hep böyle oluyor belirti olarak baklmıyorum artık.
Amin canımAz önce benim hem göğsümün yanında hemde kasık üstümde ince bir sızı geçti ateş düştü derler ya. Ama 3.günde erken geliyor. Umutlanma dedim kendime ama insan umutlanmadan edemiyor iştebu kez Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın dualarımız kabul olsun
![]()
Öncekide 3.gün dondurulmuş embriyoydu 8. Ve 10.gün yapmıştık çıkmamıştı sonuçta olumsuzdu zaten. Ama bu kez dayanabildiğim kadar dayanacağım inşallah önceden yapıp hayak kırıklığı yaşamak istemiyorum. Bu kez de 3.gün embriyosu biraz kendini geç gösteriyor testlerde 5.güne göreAmin canımkaçıncı gün test yapmayı düşünüyorsun