• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Yılı Aralık ayı tüp bebek yaptıranlar 🍀

Merhaba herkese bende 3 Aralık transfer oldum belirtileriniz varmı sizde
Benim bugün daha 2. Günüm o yüzden belirti beklemiyorum aslında. Dondurulmuş değil taze transfer olduğu için öncesinde de göğüs ağrılarım vardı zaten ilaçların etkisiyle. Kaçıncı gün embriyosu sizin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏

Benim bugün daha 2. Günüm o yüzden belirti beklemiyorum aslında. Dondurulmuş değil taze transfer olduğu için öncesinde de göğüs ağrılarım vardı zaten ilaçların etkisiyle. Kaçıncı gün embriyosu sizin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Benim dondurulmuş 5. Gün embriyosu hayırlısı olur inşallah 🤲🏻

Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🙏 Nasıl hissediyorsunuz kendinizi 😇
İnşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz allahın izniyle. Bi an önce test gününün gelmesini bekliyorum zaman geçmiyor daha 4 gün olmuş. Pozitifleri görücez inşallah bu sefer. Siz nasıl hissediyorsunuz zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz.

İnşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz allahın izniyle. Bi an önce test gününün gelmesini bekliyorum zaman geçmiyor daha 4 gün olmuş. Pozitifleri görücez inşallah bu sefer. Siz nasıl hissediyorsunuz zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz.
Ben bugünü iple çekiyordum çünkü kalan embiriyolarımın durumu belli olacaktı. Malesef kalan 5 embriyomuz 5.güne gelmediği için dondurulmadı. Ama inanıyorum Allah bunlara can verecek o yüzden moralimi bozmadım 🙏 biraz televizyon biraz kitap okuyarak bolca bebek videosu izleyerek zaman geçirmeye çalışıyorum. Bugün hafif hafif kasıklarımda kasılmalar başladı inşallah belirtidir 😇

İnşallah bebeğin seninledir allah emeklerimizin karşılığını ını verecek inşallah bizde görücez çift çizgileri. Benimde kasıklarımda hafif sızı var göğislerimde acıyor ama ilaçlardandır hep böyle oluyor belirti olarak baklmıyorum artık.

İnşallah bebeğin seninledir allah emeklerimizin karşılığını ını verecek inşallah bizde görücez çift çizgileri. Benimde kasıklarımda hafif sızı var göğislerimde acıyor ama ilaçlardandır hep böyle oluyor belirti olarak baklmıyorum artık.
Az önce benim hem göğsümün yanında hemde kasık üstümde ince bir sızı geçti ateş düştü derler ya. Ama 3.günde erken geliyor. Umutlanma dedim kendime ama insan umutlanmadan edemiyor işte 😊 bu kez Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın dualarımız kabul olsun 🙏

Az önce benim hem göğsümün yanında hemde kasık üstümde ince bir sızı geçti ateş düştü derler ya. Ama 3.günde erken geliyor. Umutlanma dedim kendime ama insan umutlanmadan edemiyor işte 😊 bu kez Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın dualarımız kabul olsun 🙏
Amin canım🙏 kaçıncı gün test yapmayı düşünüyorsun

Amin canım🙏 kaçıncı gün test yapmayı düşünüyorsun
Öncekide 3.gün dondurulmuş embriyoydu 8. Ve 10.gün yapmıştık çıkmamıştı sonuçta olumsuzdu zaten. Ama bu kez dayanabildiğim kadar dayanacağım inşallah önceden yapıp hayak kırıklığı yaşamak istemiyorum. Bu kez de 3.gün embriyosu biraz kendini geç gösteriyor testlerde 5.güne göre

Dün 2.kez opu oldum, 12 yumurta toplandı 9 sı olgundu 6 sı döllendi. Bakalım 3 ve 5.günlerde donduralacakmış. İlkinde aşılama planlanırken overim fazla stimule olması (pkos um) sonucu toplama kararı alınmıştı, düşük doz ilaç kullanıldığından 5 yumurta toplanmıştı 3 ü olgun 2 si döllenmişti.

Back
X