Ne güzel herkez doğumda hastanede kalabalık olacak.
Benim ilk doğumda sadece annem vardı korona döneminde doğum yaptığım için sadece bir kişi seçme hakkım vardı annemi almıştım. Şimdi de çok yalnız olacağım burda annemden birde konu komşudan başka kimsem yok annem 4temmuz Bulgaristana tatile gidecek kızkardeşimle 24 temmuz da geri gelecek ve ben yalnız kalacağim eşim sabah 9 gibi işe çıkıyor akşam 7 buçuk geliyor kardeşim desen ayni çalışıyor zaten 15km uzak başka kasabada yaşıyor.
Nasıl korkuyorum 3 ağustost doğması lazım ya erken gelirse gün içinde kızımla yalnızken ağrım olursa,suyum gelirse falan diye çok endişeliyim ambulansı ararım ama kızımı kime bırakacağım hiç bilmiyorum.
Anneannem üzülülüyor kendisi ameliyat geçirdi gelemiyor 500 km uzakta çok zor olacak benim için kızımı baka kimse olmayacak hastanede 3 gün kalsam kızımı kim besleyecek kim doyuracak babası kız olduğu için yıkamasını beceremiyor dokunamıyor zaten mecbur kalmadı sürece de altını değiştirmez.
Eğer yalnızken doğuma gidersem ya ilk 24 saati doldurul imza atıp çıkacağım ya da ilk 3/5 saati doldurup çıkacağım herşey duruma bağlı olacak yalnızlıkta çok kotu malaesef. Annem beni beklersin doğurmasın diyor

zaten mecbur değil bana çocuk bakmaya anne diyorum tamam digeri de 3 ağustos geldi ama onun 12 ağustostu dogacaği tarih bu da 10 gün erken gelmeye kalkırsa ne olur dedim.
Kv gelecekmisin diyorum önce geleceğini söyledi sonra bakarız bilmiyorum falan oldu eşimin eski eşi ile konuştuk kendisine gelmek istemediğini söylemiş kırıldım çünkü buda onun torunu ama malesef diğer kadından olan çocağa daha çok yanıyor benim kileri pek gözü görmüyor okadar kalabalık bir aileden olmama rağmen bukadar yalnızlık ağir geliyor