2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım bende eşimi istiyordum hastanede ama tecrübesi olmadığı için çekiniyor haklı da alt değiştirmeye yardım edemez ya da sezeryan olacağım için dikişlerimle ilgili bir durum olursa destek olamaz annelerimiz olabilirse daha iyi olur sanki

Ceriş kaşıntı bende de var karnımı yırtcam sanki kaşınırken
oy büyümüştür göbüş iyice tabiiii kaşınır 🥹🥰🥰 benim de sadece karnım olsa ya :( tırnaklarımın içi bile kaşınıyor biliyor musun.vücudumun her yeri sanki kurdeşen olmuş gibi kaşınıyor.Vallâhi parçalicam kendimi artık .Evden kaçıp bağırarak koşucam sağa sola 😅😅 yeteeeeeeeer diye bağırıp 😅😅😅

Ne güzel herkez doğumda hastanede kalabalık olacak.
Benim ilk doğumda sadece annem vardı korona döneminde doğum yaptığım için sadece bir kişi seçme hakkım vardı annemi almıştım. Şimdi de çok yalnız olacağım burda annemden birde konu komşudan başka kimsem yok annem 4temmuz Bulgaristana tatile gidecek kızkardeşimle 24 temmuz da geri gelecek ve ben yalnız kalacağim eşim sabah 9 gibi işe çıkıyor akşam 7 buçuk geliyor kardeşim desen ayni çalışıyor zaten 15km uzak başka kasabada yaşıyor.
Nasıl korkuyorum 3 ağustost doğması lazım ya erken gelirse gün içinde kızımla yalnızken ağrım olursa,suyum gelirse falan diye çok endişeliyim ambulansı ararım ama kızımı kime bırakacağım hiç bilmiyorum.
Anneannem üzülülüyor kendisi ameliyat geçirdi gelemiyor 500 km uzakta çok zor olacak benim için kızımı baka kimse olmayacak hastanede 3 gün kalsam kızımı kim besleyecek kim doyuracak babası kız olduğu için yıkamasını beceremiyor dokunamıyor zaten mecbur kalmadı sürece de altını değiştirmez.
Eğer yalnızken doğuma gidersem ya ilk 24 saati doldurul imza atıp çıkacağım ya da ilk 3/5 saati doldurup çıkacağım herşey duruma bağlı olacak yalnızlıkta çok kotu malaesef. Annem beni beklersin doğurmasın diyor 😡 zaten mecbur değil bana çocuk bakmaya anne diyorum tamam digeri de 3 ağustos geldi ama onun 12 ağustostu dogacaği tarih bu da 10 gün erken gelmeye kalkırsa ne olur dedim.
Kv gelecekmisin diyorum önce geleceğini söyledi sonra bakarız bilmiyorum falan oldu eşimin eski eşi ile konuştuk kendisine gelmek istemediğini söylemiş kırıldım çünkü buda onun torunu ama malesef diğer kadından olan çocağa daha çok yanıyor benim kileri pek gözü görmüyor okadar kalabalık bir aileden olmama rağmen bukadar yalnızlık ağir geliyor
Canım eşin izin alıp gelemiyor mu iş yerinden? Acil bir durum olduğunda ne olursa olsun alabilir bence. Ayrıca erkeklerin de doğum izni var bildiğim kadarıyla. Yani belki o şekilde gelebilir. Ya da şimdiden konuşup yerini yapsa her an olabilir gibisinden.
Kızlar herkes bir dertli.. inşallah hepimiz sıkıntılarımıza çözüm buluruz.
Ben de doğuma sadece eşim olsun istiyordum. Annemi de çağırmak istemedim. Ama eşim kendine güvenemiyor. Bizim işler bazı günler çook yoğun oluyor bazı günler de çok sakin :) o da diyor ki işim çıkarsa nasıl olacak falan filan.. ayrıca lohusa sendorumundan ve yeterince profesyonel davranamamaktan korkuyor.. illa annen gelsin diyor.
Annem de pek istekli değil, sıcaklardan da rahatsızlanabiliyor. Ne yapayım bilemedim. Yemek şirketiyle mi anlaşsam diyorum. Çünkü annem yemek de yapmak istemez. Kv de kendi kızının doğumuna gidecek. Belki bana da yetişir bilemiyorum ama ben eşimle olmak istiyordum. Çünkü kimsenin enerjimi etkilemesini istemiyorum. 😢
Acaba doğum yaptıktan 1 hafta sonra mı annemi çağırsam ?
Bence eşinle konuş açıkça anlat. Nasıl istiyorsan öyle olsun doğumun. Çocuğu tek yapmadın ya. Bilmiyorsa da öğrenir çünkü mecbur. Olabildiği kadar yanında olup ilgilensin bence

Ay yerdim ordan tasinmadan önce hep . Kasılma karın ağrısı filan yok dimi sende
Yok kuzum şükür dün acilde nst de bakıldı. Kasılma yok ama karın ağrım çok. Karın bölgem hep bı karışık düzelmedi 😥

pozitifbiri pozitifbiri canim çok çok geçmiş olsun bende gecen persembe tavuk dürüm yedim ama daha yemem doguma kdr korktum. Aslinda disardan yerken hep bi korkuyla yiyodum. Disardan asla yesillik salata yemiyorum hamile oldgmdan beri ama iyice kısarm artk seninde tez vakitte gecer insallah 😞
Geçmiş olsun canım geçen hafta bende tavuk ızgara yemiştim sonra su gibi ishal oldum gece uykudan uyanıp WC ye koşuyordum. 4 gün geçmedi.kefir iyi geldi. Patates leblebi falan yedim çok şükür duzeldim
pozitifimiz geçmiş olsun dışardaki şeyler hep tehlikeli ya baksana küçük adamları bile hasta etmiş 😐 inşallah hemen iyileşirsiniz 🙏🏻

çocuklar okulda bişeyler yiyo, bizler öğle yemeğini dışarda yiyoruz dikkat etmek lazım aslında ama böyle olacağını nerden bileceksin işte..
Çok geçmiş olsun dışardan yememeye çalışsak da mecbur yiyoruz işte
pozitifbiri pozitifbiri geçmiş olsun canım çocuklara sq sana da. Şu dönemde çok zorlamıştır eminim. Dinlenmeye bak canım. Rapor vs aldıysan uzat ayakları. Çocuklar var gerçi ama yaşları büyük neyseki seni çok yormazlar diye düşünüyorum
Canlar Allah razı olsun valla doktor flagyl verdi sabah akşam tablet şeklinde. Çocuklara da surubhnu aldım onu icirdim bakalim toparlicaz inşallah. İzin aldım yatıyoruz evde. Çocuğun biri gitti okula bilgi evde yanımda.

Çok gecmis olsun cnm haberlerde gördüm bozulmuş tavuklari çamaşır suyunda bekletip yeniden kullanıyormuş bazi lokantalar
Onu gördüm ya lanet olsun böyle insan bozuntularina 😡

Çok geçmiş olsun pozitif. Tavuk döner gerçekten çok tehlikeli.. eşim de zehirlenmişti. Yatak döşek kaç gün yattı.
Sana ve yavrularına acil şifalar diliyorum 💐
Çok zormuş gerçekten bilsem sirdan yerdim böyle saçma zehirlenme mi olur yahu 😂😂

Ahh çok geçmiş olsun 🙁
Gecmis olsun. Bende dün 1 dilim pasta yedim dilimi büyüktü tabi😬 ertesi güne ishal oldum. Muz falan anca toparladım midemi. Dışardan yememek gerekiyor insanın canı istiyor ama cok dikkat etmemiz lazım.
Sağolun canlarım 🥰

Şu halimize bak😥 gece boyu kustu yavrum, arkasına ishal... Halsiz kaldı. Kaynanam sağolsun bize baktı Allah ondan razı olsun hakkını asla ödeyemem onun ben 🤲💕

Eklentiler

• 16860471279921495452951845368046.webp
    16860471279921495452951845368046.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 116
Ayy kızlar ben bi aksilik olmazsa normal doğum yaparım diye düşünüyordum, ama bebeğin kilosuna çok takılıyorum iri bebek doğurma korkum var sanırım. bugün kontrole gittim 29+2 bebişin kilosu 1530 çıktı 10 gün önden gidiyormuş kilosu. Bi gözüm korkmadı değil yani
Bide bebek gelmezse dr 41 haftaya kadar bekleriz dedi ay o zamana kadar iyice tosun olmaz mı 😄keşke 38 de falan kendiliğinden gelse🙈

Sirius2023 Sirius2023 palmiye hast süleyman aslana mı gidiyorsun ☺️ bende karar verdim ona gideceğim antakyada beğenmedim dr u
Evet canım çok kibar ilgili bir doktordur. Acil durumda gece gündüz ulaşabileceğiniz güven veren kesinlikle sizi yargılamayan açıklama yapan kafanızdaki herşeyi sorabileceginiz biri. Tavsiye ederim.

Merhabalar hanımlar pozitifbiri pozitifbiri çok geçmiş olsun 💐
Ben uzun zamandır grubu takip ediyorum ama listeye kayıt olmadım sanırım bilgilerimi de vermiştim ama neyse önemli değil.
İlk doğumum Polonya’da yaşıyorum vize problemi var ve problem çözülmezse kimse yanımda olmayacak😑 burada edindiğim arkadaşlar var ve onlarda hamile üstelik neredeyse hepimiz ağustosta doğum yapacağız. Hem tedirginim hem korkuyorum nasıl halledeceğiz eşimle diye inşallah normal doğum olur da sezaryen daha zor diyorlar. Dualarınızı bekliyorum en azından annem gelebilsin yanıma 🙏🏻🤰🏻

Ayy kızlar ben bi aksilik olmazsa normal doğum yaparım diye düşünüyordum, ama bebeğin kilosuna çok takılıyorum iri bebek doğurma korkum var sanırım. bugün kontrole gittim 29+2 bebişin kilosu 1530 çıktı 10 gün önden gidiyormuş kilosu. Bi gözüm korkmadı değil yani
Bide bebek gelmezse dr 41 haftaya kadar bekleriz dedi ay o zamana kadar iyice tosun olmaz mı 😄keşke 38 de falan kendiliğinden gelse🙈
Aa dün bende gittim 29+3 tüm 1.5 kg civarıymış. Gelişimi iyi ama tombik değil sen bunu en fazla 3 kg doğurursun dedi bende bir sevindim hdjdj tombik bebek doğurmaktan bende çekiniyorum çünkü 😂 boyu kaçtı? Ordan mı farkediyor acaba

Kızlar herkes bir dertli.. inşallah hepimiz sıkıntılarımıza çözüm buluruz.
Ben de doğuma sadece eşim olsun istiyordum. Annemi de çağırmak istemedim. Ama eşim kendine güvenemiyor. Bizim işler bazı günler çook yoğun oluyor bazı günler de çok sakin :) o da diyor ki işim çıkarsa nasıl olacak falan filan.. ayrıca lohusa sendorumundan ve yeterince profesyonel davranamamaktan korkuyor.. illa annen gelsin diyor.
Annem de pek istekli değil, sıcaklardan da rahatsızlanabiliyor. Ne yapayım bilemedim. Yemek şirketiyle mi anlaşsam diyorum. Çünkü annem yemek de yapmak istemez. Kv de kendi kızının doğumuna gidecek. Belki bana da yetişir bilemiyorum ama ben eşimle olmak istiyordum. Çünkü kimsenin enerjimi etkilemesini istemiyorum. 😢
Acaba doğum yaptıktan 1 hafta sonra mı annemi çağırsam ?
Yettiği kadar olduğu kadar eşinle geçirmeni öneririm. İsteksiz insan gelmesin daha iyi bence. Kocan istekli olmak zorunda. İş yoğun olacaksa onun için plan kursun, önlem alsın ama sana destek olsun. Senin ruh halin herşeyden önemli doğumda.

bir de üstüne eşimin triplerini gör. Paşam sıkıntıya gelemiyor işinin gücünün arasında ev bakmayla uğraşıcakmış (daha 1 gün baktık) gergin mi gergin akşam tv karşısında yatamıyor diye 😄😄 vallahi bu rahatlıktan istiyorum ümüğünü sıkcam bu çocuğun
Herkesin tribi de sana.. doldurmak istemiyorum yorum yapmicam. Bebekler doğunca görürüm onu.

bir de üstüne eşimin triplerini gör. Paşam sıkıntıya gelemiyor işinin gücünün arasında ev bakmayla uğraşıcakmış (daha 1 gün baktık) gergin mi gergin akşam tv karşısında yatamıyor diye 😄😄 vallahi bu rahatlıktan istiyorum ümüğünü sıkcam bu çocuğun
BEnim eşimde sikintiya gelemiyor hemen of püf...erkeklerin sikintiya gelememesi genel bi sorun bence. Herseyi biz halledelim hersey yolunda gitsin pürüzlerden rahatsiz olmasinlar. Oh ne ala.

ben devam 32+3'üm iyi hissediyorum devam etmek istedim.. bayram tatilini de geçirip ayrılcam inşallah 36. haftaya denk geliyorr
Maşallah diyim vallahi ben dayanamadım Maraş'ın sıcağı hastanenin yoğunluğundan bebeği kesin erkenden getirirdim diye korkudan çıktımmm ama çalışana helal olsun bu haftalardan sonra ağır geçiyor gebelik 👏👏👏👏💐

Muz ve kasar peyniri bebege iyi kilo aldiriyor
Tayin pekmez süt ve süt ürünleri yoğurt kefir peynir çeşitleri kaşar, bitter çikolata bana iyi gelmişti iştahımı da açtı ayrıca badem fındık fıstık bol bol meyve çeşitlendir tam mevsimi nektari şeftali kayısı şeker pare kiraz karpuz kavun muzzz hele ki muzz coo iyi geliyor birde bendeki kramplara da iyi geliyor.. suyuna dikkat et, hurmada ye .. coo karbonhidrat basma kendine etini tavuğunu haftada üç -4 kes tüket.. birde bilmiyorum durumunu ama çalışıyorsan işten izne ayrıl rapor al bişeyler yap ve evde dinlen çünkü çalışırken yediğine içtiğine dikkat edemiyor insan. Bebeğinden ve senden kıymetli hiç bir şey yok şuan .. borcun vardır belki ihtiyacın vardır paraya elbette herkesin kendinxe ihtiyacı vardır ama son gebelik dönemin için birşeylerden feragat et ve bütün ilgini bebeğine odakla bak gör doğuma kadar maşallahı olur bebeşin. . anne babanın genetiği elbet önemli ama biz ne yersek bebişler de onu yer buna cok inanıyorum ve su bile içsem yavruma fayda sağlayasın diye dua ederek içiyorum 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤰🤰🤰💖

Back
X