2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sütüm benim azaldı sanırım eskisi dolgunluğu Yok göğsümun. Gecenki hastalanmadan sonra iki gün çok çok az geldi sutumt krize girdim. İki çocuğuma yeten gelen sütüm bunda gelmiycek diye söylenmeye basladim bi asidaki kontrolde kilosuna bakicam olmadi bir kutu mama Alicam evde dursun. Ek gıda zamanina kadar anne sütü en önemlisi ne varsa yiyorum süt yapan
Dolgunluğa bakma canım bazen benim memelerde çaput gibi oluyor ama süt oluyor içinde sağınca geliyor hiç moralini bozma bende aldım bir kutu mama psikolojik olarak kendimi iy hissetmek için ama bir sağmada 120 cc çıkıyor sütüm aslında

Kızlar oglusa soyle bir şey alacağım ama 6 ay mi alsam 9 ay mı bilemedim böyle dış kıyafet gibi kullanacağım Kasım aralık ayında. İçine de bir şeyler giydiririm. Hangi bedeni alsam sizce 3 aydan sonra gelişimleri nasıl oluyor hızlı mı

Eklentiler

• Screenshot_20231002_114616_Chrome.webp
    Screenshot_20231002_114616_Chrome.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar oglusa soyle bir şey alacağım ama 6 ay mi alsam 9 ay mı bilemedim böyle dış kıyafet gibi kullanacağım Kasım aralık ayında. İçine de bir şeyler giydiririm. Hangi bedeni alsam sizce 3 aydan sonra gelişimleri nasıl oluyor hızlı mı
Bnde alıcam ama 9 ay al. Bnm oglus suan 6 aylık takımları gıyuyor. Tulum hemen kastırıyo. Takımlar kucucuk kalıyo

Bnde alıcam ama 9 ay al. Bnm oglus suan 6 aylık takımları gıyuyor. Tulum hemen kastırıyo. Takımlar kucucuk kalıyo
Bizim de şimdiden 3 aylık tulumlar ayaklarda kasılıyor canım. Ama şimdi hızlı gelişiyor dedim. Tamamdır 9 ay alayım ocak subat ayinda falan giyer nasılsa biraz da rahat olsun. simdi içinde kaybolur ama olsun.tesekkurler🤗

Günaydınlar ilk defa oldu gece en son 10 da mama verdim 3 gibi 60 cc mama içti az önce acıktı hazırladım 20 lik içti bir şey olurmu yoksa uykumu tatlı geliyor meme 2 dk emdi 1 defa
Niye birşey olsun .. uyuyorsa keyfi yerindedir.. Ben 10 da emzirip uyuttum 3 te uyandı bir keresinde. Olur arada öyle. Ve 5 dk emip tekrar uyudu. Arada oluyor böyle. Yorgundur dinlenir uyur . Keyfi yerindedir uyur.. az emebiliyor arada benimkide.. hiç sağıp sütüme bakma ihtiyacı hissetmedim. Sağma makinem bile yok... 3 gün önce kontrolümüz vardı 1500 gr almış.

Vizeci06 Vizeci06 canım ben de Ankara'dayım
İki aylık kontrole şehir hastanesine gideceğim aklımdan orası geçiyor, orada bildiğin bir doktor var mı?
Senin gittiğin doktor hangisi? Tavsiye eder misin memnun musun?
Galiba biz de de alerji var :(
Banyo yaptırırken sırtında egzama tarzı kızarıklık çıkmıştı gördüm,arada yine pişik olacak gibi oluyor, sık sık değişim yapıyorum ıslak mendil kullanmıyorum yıkıyorum altını kuru da bırakıyorum havalandırma da yapıyorum,galiba bu yediğim süt ürünleri,biraz ara verip deneme yapacağım
Bu konuda sana maalesef:( başına gelmiş bir anne olarak sorayım dedim

Sütü tazyikli gelen anneler nasıl emziriyorsunuz süt çok gelince boğazına kaçıyor öksürüyor doktor 45 derecelik açı ile emzir dedi ama yine kaçıyor nefessiz kalacak diye korkudan emziremez oldum gece sağıp öle veriyorum bu kez de memeyi unutur biberona alışır diye korkuyurum ne yapsam bilemedim. Az sağıp meme öyle versem süt yine tazyikli akıyor bebek emince

Sütü tazyikli gelen anneler nasıl emziriyorsunuz süt çok gelince boğazına kaçıyor öksürüyor doktor 45 derecelik açı ile emzir dedi ama yine kaçıyor nefessiz kalacak diye korkudan emziremez oldum gece sağıp öle veriyorum bu kez de memeyi unutur biberona alışır diye korkuyurum ne yapsam bilemedim. Az sağıp meme öyle versem süt yine tazyikli akıyor bebek emince
Aynı sorun bizde de var, ne sağım işe yaradı ne de 45 derecelik açı. Şanslıysak sıkıntısız emiyor ama yüzde 90 soluk borusuna kaçıyor ve ben de hep korka korka emziriyorum maalesef. Sadece uzanarak emzirdiğimde boğazına kaçmıyor ama onu da her seferinde yapamıyor insan

İki aylık kontrole şehir hastanesine gideceğim aklımdan orası geçiyor, orada bildiğin bir doktor var mı?
Galiba biz de de alerji var :KK43:
Banyo yaptırırken sırtında egzama tarzı kızarıklık çıkmıştı gördüm,arada yine pişik olacak gibi oluyor, sık sık değişim yapıyorum ıslak mendil kullanmıyorum yıkıyorum altını kuru da bırakıyorum havalandırma da yapıyorum,galiba bu yediğim süt ürünleri,biraz ara verip deneme yapacağım
Bu konuda sana maalesef:KK43: başına gelmiş bir anne olarak sorayım dedim
Bizim bebişin de yüzünde feci kızarıklıklar var. Alerji mi egzama mı bilemiyorum bu konuda her türlü öneriye açığım :(

Kızlar bu alerji mi egzama mı? Doktor Linoa adında bi losyon verdi onu kullanıyoruz ama hiçbir faydasını görmedik açıkçası. Başta alerji olabilir dedi, süt diyeti uyguladım bi on gün kadar ama o da işe yaramadı, şimdi de egzama gibi duruyor ve her geçen gün artıyor. Bilgisi olan var mı bu konuda? Çok üzüyor bu durum beni :(

Eklentiler

• 92884B1F-041F-46D5-AD35-E259AE87B616.webp
    92884B1F-041F-46D5-AD35-E259AE87B616.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 103
Bizim ki en son 1 de emdi az birşey birde az önce 2 dk emdi sadece 😔 ah ne yapacağım ben bu çocukla
Biz de öyleyiz canım gece 2 gibi 10 dl falan emiyor. Sonra sabah 6 ya da 7 de yine öyle çok az emiyor. Bakalım persembe aşılarımız var o zaman kilosu falan kaç çıkacak

Kızlar bu alerji mi egzama mı? Doktor Linoa adında bi losyon verdi onu kullanıyoruz ama hiçbir faydasını görmedik açıkçası. Başta alerji olabilir dedi, süt diyeti uyguladım bi on gün kadar ama o da işe yaramadı, şimdi de egzama gibi duruyor ve her geçen gün artıyor. Bilgisi olan var mı bu konuda? Çok üzüyor bu durum beni :(

Kuzum benim bir arkadaşın çocuklarında vardı alerjik demişti doktoru, çok geçmiş olsun 🤲

Meme ucunu parmaklarını makas yaparak emzirirsen süt tazyiki azalır derler, ben ama o an hissediyorum ya çok hızlı geldi bakıyorum bebek de arada nefes almadı hemen meme ucunu sıkarak ağzından çıkarıp bir nefes almasını bekliyorum yoksa dediğin gibi boğazını alıyor

Dolgunluğa bakma canım bazen benim memelerde çaput gibi oluyor ama süt oluyor içinde sağınca geliyor hiç moralini bozma bende aldım bir kutu mama psikolojik olarak kendimi iy hissetmek için ama bir sağmada 120 cc çıkıyor sütüm aslında
Hiç sagmadim ben denemedim ne kadar çıkıyor diye. Biberon olsa evde ölçsem olur aslında. Aynen buruşuk deri gibi kaldilar. Dert etmiyeyim diyorum da bebekde ağladıkça acaba açmı diye iki üç gündür sorgulayıp duruyoruz.

Galiba biz de de alerji var :KK43:
Bu konuda sana maalesef:KK43: başına gelmiş bir anne olarak sorayım dedim
Çok geçmiş olsun canım umarım alerji değildir emmesi kilo alımı nasıl?
Ben Etlik şehir hastanesi Elif Soyak Aytekin
Alerji doktoruna gidiyorum memnun muyum bence memnun değilim çünkü net bir sonuç alamadım hala tamam çocuk sakinledi gaz sorunu hafifledi ama Emmek çok büyük bir sorun diyete başladım üstüne üstlük çocuk zayıfladı 23 günde sadece 270 gram aldı doktora diyorum böyle böyle sıkıntı strestendir strestendir diyip canımı sıktı o da iyicene
Çarşamba günü gastroenteroloji bölümüne gideceğim bakalım onlar ne diyecek benim ilk kızımla laktoz intörelansı vardı
Canım önce normal çocuk doktorun randevu alıp onları alerji için bölümü açmasını söyle o şekilde randevu alabilirsin
Umarım da alerji değildir gerçekten çok yorucu bir şey Allah kimsenin başına vermesin 🤲

Kızlar bebiş 66 günlük oldu 2 haftadır kabızlık yaşıyor resmen önce 5 gün biyük tuvaletini hiç yapmadı doktora gittik minik lavmanla anca yaptı o gün 3 gün geçti onun üstünden yine yapamayınca fitil vermişti onu attım onunla yaptı en son cumartesi günü hala yık yok şuan çiş var büyük tuvaletini yapamıyor nedendir ki

Kızlar bebiş 66 günlük oldu 2 haftadır kabızlık yaşıyor resmen önce 5 gün biyük tuvaletini hiç yapmadı doktora gittik minik lavmanla anca yaptı o gün 3 gün geçti onun üstünden yine yapamayınca fitil vermişti onu attım onunla yaptı en son cumartesi günü hala yık yok şuan çiş var büyük tuvaletini yapamıyor nedendir ki
Sadece anne sütü alıyor

Kızlar bu alerji mi egzama mı? Doktor Linoa adında bi losyon verdi onu kullanıyoruz ama hiçbir faydasını görmedik açıkçası. Başta alerji olabilir dedi, süt diyeti uyguladım bi on gün kadar ama o da işe yaramadı, şimdi de egzama gibi duruyor ve her geçen gün artıyor. Bilgisi olan var mı bu konuda? Çok üzüyor bu durum beni :KK43:
Egzamaya alerji kaynaklı olabiliyor bence bir gidin alerjiye çok geçmiş olsun

Back
X