2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar ya Dr bana elenatal 2 yle d3 total verdi folik asiti 3 ay btnce bırakıyoruz dedi Bde ben bacak agrım İcin ilaç istemiştim osteacare diye onu kullanırsın folik bırakınca dedi ama elenatal mi folik yerine o mu bilemedim? Bir de son adet tarihim 9 Kasım bugun tam 12 haftam bitti. 3 ayım bitti mi benim simdi bitmedi mi?
Canım seninle aynıydık bende 9 kasım . Bıraktım bu hafta ben folik asiti elenatal başladım . Zaten kullandığım folik asitteki aynı miktar elenetal dada var sadece ekstra birçok vitamin omega var. Folik asiti bırakmış olmuyoruz yani sadece folik kullanıyoduk şuan diğer vitaminlerle birlkte almaya başlıyoruz .

Ben alışverişimin bi kısmını yaptım, ateşölçer ve burun aspiratörü konusunda kararsız kaldım. Kulak mı alın mı hangisini alayım bilemedim ateşölçer için. Tavsiyelere açığım 🌺
Canım ateş ölçer için alın tavsiye ederim bir de bebek küçükken popodan ateş ölçmek daha doğru sonuçlar veriyor. Bizim doktorumuz hep öyle ölçün derdi 1,5 yaşlarına kadar falan öyle yaptık. Zaten sonra popoyu uyarmak hassasiyeti oluşuyo o zaman yapılmıyor.. yani klasik ateş ölçerlerden de alırsan iyi olur dijital olanlarından

Bebek dogunca oto koltugu kullanamaz cnm. Oto koltugu arabanin gidis yonunde koltuga baglanan aksesuar. Dolayisiyla fren yapildiginda bebegin kas sistemi henuz yeterince gelismedigi icin one dogru cok sarsilir, zarar gorur. Ek minderle filan baglamak ise yaramaz. Daha boynunu bile tutamayan bir canlidan bahsediyoruz. Travel sistemlerin ana kucagi parcasi, arabanin gidis yonunun tersinde emniyet kemeriyle araca baglanir. Boylece fren yapildiginda bebek one dogru degil, sirtina dogru kaykilir. Sirti yasli oldugu icin hareket bile etmez yani.

Bu arada tam okumamışım, sizin ana kucağı dediğiniz de işte oto koltuğu yani yurtdışında infant car seat, yenidoğan oto koltuğu olarak geçiyo. Yani aynı şeyden bahsediyoruz aslında 😁

Canım ateş ölçer için alın tavsiye ederim bir de bebek küçükken popodan ateş ölçmek daha doğru sonuçlar veriyor. Bizim doktorumuz hep öyle ölçün derdi 1,5 yaşlarına kadar falan öyle yaptık. Zaten sonra popoyu uyarmak hassasiyeti oluşuyo o zaman yapılmıyor.. yani klasik ateş ölçerlerden de alırsan iyi olur dijital olanlarından

Sizin kullandığınız bi marka var mı alından ölçen için? Klasik olana da bakayım

Kızlar. Bir liste yapsak ne güzel olur. Ben alışverişe nereden başlamam gerek bilmiyorum. Mesela bizim arabamız yok. O yüzden sizce oto koltuğu lazım olur mu bize? Yani taşımak konusu var. Ama böyle yavaş yavaş alışveriş yapan arkadaşlarım en azından aldıklarını ve akıllarında alacaklarını liste yapsalar güzel olmaz mı.

Canım seninle aynıydık bende 9 kasım . Bıraktım bu hafta ben folik asiti elenatal başladım . Zaten kullandığım folik asitteki aynı miktar elenetal dada var sadece ekstra birçok vitamin omega var. Folik asiti bırakmış olmuyoruz yani sadece folik kullanıyoduk şuan diğer vitaminlerle birlkte almaya başlıyoruz .
Hmmmm anladımmm canım şimdi. Çok sag ol💓💓

Kızlar. Bir liste yapsak ne güzel olur. Ben alışverişe nereden başlamam gerek bilmiyorum. Mesela bizim arabamız yok. O yüzden sizce oto koltuğu lazım olur mu bize? Yani taşımak konusu var. Ama böyle yavaş yavaş alışveriş yapan arkadaşlarım en azından aldıklarını ve akıllarında alacaklarını liste yapsalar güzel olmaz mı.
Kesinlikle ve ilk sayfadaki tablonun altına mı eklesek acaba pozitifbiri pozitifbiri

Ben de ne alacağımı bilmiyorum doğru düzgün, ilk alışverişimi şu listeye bakarak yaptım 😅

Selamlar güzel analar 🤗 yine hastanede serum alıyorum kuzu gibi 😔
Tansiyon aleti konusu geçmiş ben evde omron kullanıyorum memnunum. Benim de sürekli 10/6 9/5. Beslenemiyorum ya o da iyice halsiz bırakıyor.
Daha küçük olduğu için alışverişe başlamadım ama cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş alırım . İhtiyaçları

Sizin kullandığınız bi marka var mı alından ölçen için? Klasik olana da bakayım
Şu var canım annem bunu türkiyeden getirmişti 4-5 sene evvel hala var mıdır bilmiyorum ama memnunum bozulmadı

Eklentiler

• BEF2A4AC-7D7A-4DED-8792-529B77F3CE87.webp
    BEF2A4AC-7D7A-4DED-8792-529B77F3CE87.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar kusura bakmayın önemli bir şey danışmam gerekiyor Biz bugün akşam 5 gibi Ok sapar 4000 kan sulandırıcıyı vurduk Yarın eşim nöbetçi olduğu için vuracak kimse yok kendi başıma da yapamıyorum Eşim yarın saat 8 gibi vursa problem olur mu arası kısa olacak 12 saat falan olmuş olacak problem olur mu bilenler cevaplayabilir mi 😔🥴😞

Kızlar kusura bakmayın önemli bir şey danışmam gerekiyor Biz bugün akşam 5 gibi Ok sapar 4000 kan sulandırıcıyı vurduk Yarın eşim nöbetçi olduğu için vuracak kimse yok kendi başıma da yapamıyorum Eşim yarın saat 8 gibi vursa problem olur mu arası kısa olacak 12 saat falan olmuş olacak problem olur mu bilenler cevaplayabilir mi 😔🥴😞
Bilemiyorum canım ama 24 saatte bir yani birkaç saat oynayabilir de 12 saat çok fazla gibi geldi..🙄 bi denesen aslında çok basit canım düşünmeden sok gitsin 😂

Back
X