- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.298
- 138
- Konu Sahibi ffestinalente
- #62.321
Uyutamıyor ki çığlık çığlığa bağırıyor asla sakinleşmiyor eşimdeeşin uyutursa daha kolay oluyor seni gördükçe kokundan va meme isteyecek uykuya geçemeycek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyutamıyor ki çığlık çığlığa bağırıyor asla sakinleşmiyor eşimdeeşin uyutursa daha kolay oluyor seni gördükçe kokundan va meme isteyecek uykuya geçemeycek
Benimki de aylar önce bıraktı babasında uyumayı..Bugün benim de emzirmeyi komple bırakasım geldi.Uyutamıyor ki çığlık çığlığa bağırıyor asla sakinleşmiyor eşimde![]()
telefondan ninni falan açmayı dene valla zor ama dayanınca oluyor rahat ediyor insanUyutamıyor ki çığlık çığlığa bağırıyor asla sakinleşmiyor eşimde![]()
Uyandığı zaman biberonla su verdim içip içip bir yerden sonra bırakıyor bazen çok içiyordu şimdi gerek kalmıyor uyandığı zaman yanına yatıyorum bin kere dönüp dolaşıp uyuyorGece emzirmesini nasıl kestiniz kızlar![]()
Fırçayla fırçalasa iyi emcüklüyor öyle duruyor arada iki fıtı fıtı yapıyor sonra fırça her yerden çıkıyorBenimki fırçayı alıp kaöıyor bir de![]()
Nasıl oldu bilmiyorum ama kestik, uyumadan emiyor sonra vermiyorum, son 2 gecedir de hiç uyanmadıUyandığı zaman biberonla su verdim içip içip bir yerden sonra bırakıyor bazen çok içiyordu şimdi gerek kalmıyor uyandığı zaman yanına yatıyorum bin kere dönüp dolaşıp uyuyor
Galiba bizde düşünüyoruz bakalım hayırlısıSelaaaaam nasılsınız neler yapıyorsunuz bende buraya epeydir giremiyorum sizi özledim hybnin wp grubuna katılmıştım ek gıda sürecinde o yüzden buralara dahil olamadım.
Büyümeleri ne kadar güzel değil mi
Son bir sayfayı okudum ve evet emzirmeyi bende henüz sonlandıramadım sabah okey ama uyumaya geçerken geliyor meme perileri zorlanıyorım bazı sebeplerden dolayı birlikte yatıyoruz yavaş yavaş ayrılmak istiyorum
Herkese merhaba bende uzun zamandır buraya girmeye fırsat bulamayan ve yazamayanlardanim. Doğum sonrası Ücretli izine çıkamadım ve kızıma annemle kayınvalidem dönüşümlü bakıyor. 2 ay önce hastalandı ve burnu tıkandığı için emmeyi kendiliğinden bıraktı. Şuan hem ben hem de kızım zor bir süreçten geçiyoruz. Babamız başka bir şehirde gorevdeydi bana da yurtdışı görev çıktı ve 1 haftadır ayrıyız. Yani evde ne anası var ne babası.Görevimin bitmesine 5 ay 3 hafta var. Günler geçmiyor..
Benimle görüntülü konuşmuyor kaçıyor yüzüme bakmıyor![]()
Merhaba kızlar nasılsınız bizde zor bir süreçten geçiyoruz 1 yaşında bizim kelimelerimiz vardı hareketlerimiz normaldi annem ameliyat olduğu için 1.5 aylığına kaynanam baktı sürekli tv ve emizik artık hic konuşmuyoruz hareketsizdi yeni yeni hareketlendi doktor gittik 0 ekran zaten izletmiyoruz 1.5 ay olan oldu anneli gruplara gidelim dedik yaygara kopardı bağırıp çağırdı oyun yerlerine götürüyorum sadece oyun oynuyor başka çocuklara bakmıyor bizlede goz temasını kesti offf doktor surekli yasitlariyla vakit geçirsin diyor tek çare kres kres için erkenmi
Oynuyorlardi bir seyler söylemeye çalıyorduEskiden çocuklarla iletişimi nasıldı?
Hayırlı olsun canım bu grupta da temmuz grubunda da hamileler var. Zaten büyüdü artık bebebeklerimiz 2 yaşında. Doğana kadar iki buçuk olacak güzel bir yaş farkıSoracak olursanız ben iyi değilim bu aralarkızım çok yaramaz evin temizliğine yetişemiyorum hep kendine zarar verecek yerlere gidiyor.Yine de sağlıklı olsun yaramazlığına razıyım.Derkenn eşimin bir gecelik hatası yüzünden hamile olduğumu öğrendim
günlerdir ağlıyorum nasıl yapacam yetebilecek miyim diye.Mide bulantılarım kusmalarım çok.Daha bugün aklımı başıma toplayıp ağlamayı kestim.Sizden güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.Belki benim gibiler vardır diye buraya gelmek istedim.Hiçbir söz teselli etmiyor
![]()