• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Arkadaşlar merhabaa umarim hepiniz ve bebisler cok iyidir. Makale calismam icin gerekli anketi doldurursaniz cook sevinirim💖
Bebek Tatil Deneyim Algısı
Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim🌺

Selam güzel anneler ve bebekleri💖

Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim🌺

Nasılsınız güzel anneler çocuklar 2 yaşına girdi çok şükür ben daha tuvalet eğitimine başladım yazın zor oluyor evde durmuyoruz aslında Haziran başı gibi kendi istedi ama düğünler vardı ben ilgilenemedim 😭
Her iki yılda bir çocuk doğurmaya alışmışım çocuk özlemi hamilelik özlemi yükleniyor kendimi tokatliyorum 😂😂saçmamalamam gerek
gerçekten özlüuyor musunn ben hiç özlemiyorum o günlerini her level atladığımızda bi çok şükür diyorum 😂😂

Hastanede sıra beklerken böyle ufak ufak sarılıklı yenidoğanlar ve uykusuz lohusa anneler görüp Allah ım şükürler olsun o günleri atlattık dedim 😀
evet benn de instagramda doğum yapan arkadaşları görünce Allah yardımcıları olsun başlıyor uykusuz geceler diyorum 😄

gerçekten özlüuyor musunn ben hiç özlemiyorum o günlerini her level atladığımızda bi çok şükür diyorum 😂😂
Arada bir dengesiz düşünceler yokluyor beni geçen ay düşük yaptım ama bilerek değil emzirmeyi bıraktım doğum kontrole başladım başladığım ay meğerse hamileymişim anlamadım altı haftalık düşük oldu zaten istemiyorum Allah olmayana versin ama düşük yapmak da çok kötü bir şey çok acı çektim normal doğurmadım normal doğumu yaşadım sanki

Back
X