• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Allahn izniyle insallah 2016 agustos annesiyim:)
hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlardan olur inş hepimize de dua ettttttttttttttttttttttttt

hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlardan olur inş hepimize de dua ettttttttttttttttttttttttt
Amin canm dua etmem mi ederim tabi canlarim benim

hayırlı olsun bizleride eksik etmeyin duanızda Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah çook sevindim :) ne kadar süredir bekliyordunuz
Cok bi zaman degil canm zaten 2.bucuk aylk evliyim :KK51:

hamiledir canım kasımda hamiş kalsa ağustosta doğum olur bu ay gebe kalan eylülde doğum yapacak mesela
darısı bizlere inşallah canım ALLAHIN İZNİYLE NASİPSE BU AY hamileysem benimde tahmini doğum tarihim
13.09.2016 :))

darısı bizlere inşallah canım ALLAHIN İZNİYLE NASİPSE BU AY hamileysem benimde tahmini doğum tarihim 13.10.2016 :))
Çok iyi bi tarih evlilik yıl dönümümden 3 gun sonra dogumun olur insallah canm insallah :KK46:

Maşallah size canım Rabbime şükürler olsun tez vakitte kavuşmuşsunuz Allah analı babalı büyütsün inşallah :) tez vakitde hayırlısıyla darısı bizlere olsun :)
Amin insallah sen ne zamandr istiyosun canm

selam kızlar ben de 6 aylık hamileyim. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah. kalçamda iltihaplı romatizma çıktı bir aydır. maalesef zor geçiyo. bazen insan umutsuzluğa kapılıyo hareketlerim kısıtlandığı için acaba bebeğime iyi bakabilir miyim diye. emzirme döneminde de gücüm yettiği kadar ilaç kullanmayı düşünmüyorum. sağlık olsun herkes için her şeyden önce.

selam kızlar ben de 6 aylık hamileyim. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah. kalçamda iltihaplı romatizma çıktı bir aydır. maalesef zor geçiyo. bazen insan umutsuzluğa kapılıyo hareketlerim kısıtlandığı için acaba bebeğime iyi bakabilir miyim diye. emzirme döneminde de gücüm yettiği kadar ilaç kullanmayı düşünmüyorum. sağlık olsun herkes için her şeyden önce.
Canm sıkntı yapma emzirmede çok rahat olursun geçer insallah bebeginle güzel gunler gecirirsin insallah. Sıkma canını

hayırlı olsun gebeliğiniz gönlünüzü ferah tutun derdi veren RABBİM dermansızda bırakmaz inşallah :) bebeğinize sağlıklı sıhhatle hayırlısıyla kavuşursunuz inşallalh :) cinsiyeti belli mi

Back
X