2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Kızlar 10 -11 aynsonunda hamıle kaldım cok sukur yasımda 34 size tek önerim kendinizi serbest bırakın hemde her konuda ve mutlaka folıc asıt baslayın basladıgımın 2.5 ayı hamıle kaldım hersey gonlunuzce olsun ınsallah :KK36:

Kızlar 10 -11 aynsonunda hamıle kaldım cok sukur yasımda 34 size tek önerim kendinizi serbest bırakın hemde her konuda ve mutlaka folıc asıt baslayın basladıgımın 2.5 ayı hamıle kaldım hersey gonlunuzce olsun ınsallah :KK36:
hangi folic asiti kullandın canım..benimde 2. ayım bu ay..

Evet canım yedi ay oldugu icin cok bisey yapma taraftarı degildi ama beni cok stres gorunce bi deneyelim olmazsa film istiycem dedi..
Bende bidaha ki ay başlıcam klomen ve catlatma iğnesine benim önce tahliller yapıldı rahim filmi de pazartesi çekildi anestezi ile oldum ama sonrasında hiç sancım kanamam olmadı iyi de çıktı çok şükür inşallah gerek kalmadan hamis olursun canım :)

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo :anneadayı:
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>5 şubat
41.su perim
:anneadayı:
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi :anneadayı:
44.pink_love_lady ======>
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:
48.ardey ==============>
49.sedefbxl :anneadayı:
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16 :anneadayı:
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903 :anneadayı:

60.

merhaba arkadaşlar bayadir giremiyodum adetim 16 gun gecikti sonunda oldum hic boyle bisey yasamamistim doktor pkolu oldugun icindir muhtemelen dedi bugun baska bir doktora gittim infofolic verdi cok iyi dedi hamile kalmani kolaylaştırır dedi kullanan varmi acaba birde bat tarihim degisti umutlar baska bahara kaldi 20 Şubat oldu degistirebilirmisin aaynaa aaynaa

merhaba arkadaşlar bayadir giremiyodum adetim 16 gun gecikti sonunda oldum hic boyle bisey yasamamistim doktor pkolu oldugun icindir muhtemelen dedi bugun baska bir doktora gittim infofolic verdi cok iyi dedi hamile kalmani kolaylaştırır dedi kullanan varmi acaba birde bat tarihim degisti umutlar baska bahara kaldi 20 Şubat oldu degistirebilirmisin aaynaa aaynaa
benim de 15 gün gecikti sonra adet oldum aynı olmuşuz yanı bugün temizlendim ben de bakalım hayırlısı şubat olur bizim için inş amin

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>20 şubat
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo :anneadayı:
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>5 şubat
41.su perim
:anneadayı:
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi :anneadayı:
44.pink_love_lady ======>
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:
48.ardey ==============>
49.sedefbxl :anneadayı:
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16 :anneadayı:
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903 :anneadayı:

60.

canım ben geçen ay ve bu ayın yarısına kadar inofolic kullandım..ama suda eritmesinden üşendiğimden şimdi folic trio aldım..önümüzdeki ayda bunu kullanmayı düşünüyorum..sonra folbiol var..daha uygunmuş ve kullananda fazla onu kullanmayı düşünüyorum..

İyi aksamlar kizlarr bende butun gun yazamadim sizlere yogundum baya.. Ben bu kahve olayina katilmiyorum kizlar ya hamile kalmaya calisirken ne etki edebilirki yani hamileyken hadi dikkat edersinde biz kendimizi avutuyoz valla.. Bende ilk zamanlar agir kaldirmamaya calisiyodum ay sanki hamileymisiz gibi.. Akisina burakmak lazim herseyi. Bu ay test bile yapmiyorum yanlizca icimden geldigi zaman ve saatte o kadar.. Hayirlisi insallahh
kahve olayında durum şu inofolic in içinde bi madde bulunuyo yumurta kalitesi için kahve onun etkisini yitirmesine neden oluyomuş içilmemesi öneriliyor. Normalde de sağlıklı beslenmemiz gerekiyor yumurta kalitesi için. Sağlıksız beslenen de hoplayıp zıplayan da hatta emarlar vs ler bile çektirende hamile kalıyor tabi ki sonuçta ama eğer olmuyosa ve bi beklentin varsa tedbir almak lazım.

hangi folic asiti kullandın canım..benimde 2. ayım bu ay..
Canm folik asit hamile kalmaya sebep olmuyor ama içilmesi şart gibi olan bişey bebek için.. sadece inofolic içinde yumurta kalitesini artıran bi madde olduğundan dolayı kolaylaştırıyor deniliyor

canım ben kullandım ve kullanıyorum. Sana inofolicle ilgili hikayemi özetliyim. Korunmayı bıraktığımız ilk ay da dr a gittim kist filan varmı diye baktı ve bu ilacı önerdi hamile kalmanı kolaylaştırır sanah 2 aklam 2 şase iç dedi. Ben o ay içtim hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu. Önemini de o kadat araştırmamıştım bu ilacın. Başka fokic asitlerle devam ettim. Folic trio folidoce filan kullandm 1 yıl sonra bende dank etti ilacın etkisi ve tekrar başladım içtim ve yine hamile kaldım. Ne yazıkki bua kimyasal gebelik oldu. Şimdi 3 aydır filan yine içiyorum bakalım henüz hamile kalamadım. Bu ilaç genelde pco olanlara veriliyomuş. Bende yok ama pco lu dozu kadar içiyodum. Şimdi sadece günde 2 şase içiyorum. Sana da tavsiye ederim dr. Önerdiyse kesinlikle içmelisin

bende bugün erken gebelik testi yaptım kızlar bişey çıkmadı.. adet lekelerimde gelmeye başladı..bu ay da olmadı..soğan kürü ve çörek otu karışımı yapmayı düşünüyorum bi dahaki ay..bide eşim doktora gitsin bakalımm..bir sıkıntı var demek ki..yoksa neden olmuyor:(

bende bugün erken gebelik testi yaptım kızlar bişey çıkmadı.. adet lekelerimde gelmeye başladı..bu ay da olmadı..soğan kürü ve çörek otu karışımı yapmayı düşünüyorum bi dahaki ay..bide eşim doktora gitsin bakalımm..bir sıkıntı var demek ki..yoksa neden olmuyor:KK43:
Canım hiç stres yapmamaya çalış en başta doktora gidin tahlillerinizi yaptırın mutlaka illa bir sıkıntı olması gerekli değil bizim sorunumuz yok 1.5 senedir olmadı olucak hepimizin inşallah sadece sabır o da zor ama napalım :)

Canım hiç stres yapmamaya çalış en başta doktora gidin tahlillerinizi yaptırın mutlaka illa bir sıkıntı olması gerekli değil bizim sorunumuz yok 1.5 senedir olmadı olucak hepimizin inşallah sadece sabır o da zor ama napalım :)
ahh canım ahh etraf rahat bıraksa stres yapmıcam da..herkesin tek derdi sanki benim çocuğumun olup olmaması:) benim tahliller yapıldı bi rahim filmi kaldı onun içinde biraz daha beklemeyi düşünüyorum..doktorda hemen yapmak istemedi..eşim bakılmadı ama hiç..o bakılsın bakalım..doktor da söyledi 2 yıla kadar hiç sorununuz olmasa bile olmayabilir sıkıntı yapmayın şimdiden dedi..ama insanoğlu sabırsız tabi..hepimizin hakkında hayırlısı..

Back
X