2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

günaydın herkese. iki gün gecikti adetim ama sabahki test kocaman bir tek çizgi malesef. nasıl da umutlanmıştım.

Kiz hic kimsecikler yokturr :KK70:

Topik bi sessiz hafta sonundan beri bakıyorum bakıyorum kimseler yok:KK53: Nasılsın canım nasıl gidiyor?

günaydın kızlar :)

Sana da günaydın canım

günaydın herkese. iki gün gecikti adetim ama sabahki test kocaman bir tek çizgi malesef. nasıl da umutlanmıştım.

Normalde gecikirmiydi canım neden gecikti ki öyle kim olsa umutlanır yani kolay değil 2 gün.. Hayırlısı olsun ama canım olmuyosa vardır bir hayır da bizler anlamakda zorlanıyoruz maalesef ya da anlıyoruz da anlamak istemiyoruz diyelim:KK43::KK51:

Topik bi sessiz hafta sonundan beri bakıyorum bakıyorum kimseler yok:KK53: Nasılsın canım nasıl gidiyor?

Sana da günaydın canım

Normalde gecikirmiydi canım neden gecikti ki öyle kim olsa umutlanır yani kolay değil 2 gün.. Hayırlısı olsun ama canım olmuyosa vardır bir hayır da bizler anlamakda zorlanıyoruz maalesef ya da anlıyoruz da anlamak istemiyoruz diyelim:KK43::KK51:
Iyiyim canim sen nasilsin .. iyi gidiyor canim calismalara devam.. insallah.. ;) 17 gun kaldi adet olmama hayirlisi bakalim bugunleri iyi degerlendiriyoruzz .. ;)

annem dün memleketten komşuların kızlarından 2 hamiş haberi daha verdi bana moralim sıfır oldu

Sana da günaydın canım

gecikmezdi ama bakalım kist var demişti doktor belki o geciktirdi bilemedim.

bende moral olarak cok kotuyum :( sanki hic cocugum olmicakmis gibi geliyor sabahtan beri agliyorum

Kızlar regl olduktan sonra moralim bozuldu şimdi yeni umutlara gönlüm uçtuu gitti. Stres olmadan gecirmeye çalışıyorum. Zaten çalışıyorum kafam dağılıyor. Artık ayak dikme yatma kalkma yapmıyorum olacağı varsa olur zaten hazirana kadar devam olmazsa ciddi ciddi doktora gidicem. Bir sürpriz olur diye bekliycem. Yumurtlama bile takip etmiycem zaten gün aşırı olunca hiç hesaba kitaba gerek kalmaz inşallah

Kızlar regl olduktan sonra moralim bozuldu şimdi yeni umutlara gönlüm uçtuu gitti. Stres olmadan gecirmeye çalışıyorum. Zaten çalışıyorum kafam dağılıyor. Artık ayak dikme yatma kalkma yapmıyorum olacağı varsa olur zaten hazirana kadar devam olmazsa ciddi ciddi doktora gidicem. Bir sürpriz olur diye bekliycem. Yumurtlama bile takip etmiycem zaten gün aşırı olunca hiç hesaba kitaba gerek kalmaz inşallah
stres yapmamalıyız hanımlar yoksa daha çok ah vah deriz de olacağına canıgönülden inanarak mutlu mutlu o ayı geçirmeye bakmalıyız ve bol dua aa bu hafta hamiş haberi de alamadık zaten

Neden canım ya ne olduki böyle hissettin kendini üzmene ne sebep. Reglmi oldun?
Reng olmama uzulmedim canm ben tedavi surecine gircem insallah ama be bilim umutsuz oldum hormon degerlerim cok iyi degil pihtilasma sorunu olabilit bende bugun genetik test icin kan verdim 1 ay sonra cikcakmis sonucu.. Sonradinfa duruma gore bakcaz iste tedaviyi..

Reng olmama uzulmedim canm ben tedavi surecine gircem insallah ama be bilim umutsuz oldum hormon degerlerim cok iyi degil pihtilasma sorunu olabilit bende bugun genetik test icin kan verdim 1 ay sonra cikcakmis sonucu.. Sonradinfa duruma gore bakcaz iste tedaviyi..
Tedavi sürecinde doğal yolla hamile kalanlarda var yani pıhtılaşma sorunu kan sulandırıcıyla gebelik süresince kontrol ediliyor inşallah gönlüne göre olur canım. Tam araştırma yaptırmanda güzel bilmek lazım ne var ne yok. Sürpriz yapsın gelsin evladın tez vakitte. Cümlemize inşallah amiiinnn

Iyiyim canim sen nasilsin .. iyi gidiyor canim calismalara devam.. insallah.. :KK66: 17 gun kaldi adet olmama hayirlisi bakalim bugunleri iyi degerlendiriyoruzz .. :KK66:
Bende iş güç uğraşıyorum canım bir yandan da bat a 7 gün var yüreğim ağzımda. İnşallah güzel haberleri veririz arka arkaya

BURADAYIM GEBELİK TESTİ ALSAM MI

Kaç kaldı gününe abla bence ya 2 tane al çıkmazsa regl günü tekrar yaparsın ya da yapınca üzülme negatif çıkarsa

gecikmezdi ama bakalım kist var demişti doktor belki o geciktirdi bilemedim.
Kist yapıyo düzensizlik ondan gecikmiş olabilir
bende moral olarak cok kotuyum :KK43: sanki hic cocugum olmicakmis gibi geliyor sabahtan beri agliyorum
Bazen öyle çöküntü yaşıyor insan canım genelde reglin ilk 2 günü filan oluyor. Sen üzmemeye çalış kendini hepimiz üzülüyoruz ama inşallah mükafatımızı verecek rabbim

Zaten bildiğin gibi herkes kafamdan attım düşünmedim diyince hamile kaldım diyo canım sende yapabiliyosan ne mutlu sana:KK5:

Ne güzel tedaviye bi taraftan başlamışsın canım üzme kendini inşallah hayırlısıyla çıkar sonuçların ve eğer problemin varsa ona göre tedavi olursun. Benim korktuğum şey problem olması değil problemin bilinmemesi mesela:KK51:

Aynı şeyleri bende yaşadim kuzucum.ağlama demiycem ben kendimi susturamiyodum.eminim sen de öylesin.3 senedir drlarin bişey yok demesine rağmen bebeğim olmadı.bi kere aşilamayla oldu.oda 11. Haftada öldü karnimda.sonra tekrar tekrar denedik.o testler banada yapıldı.beklemek öldürdü. Ve aylar sonra doktorum tüp bebeğe başlıyoruz dedi.onca sıkıntı.şimdi 9 haftalık gebeyim.sabret kuzum.O nezaman derse ozaman alcaz kucağimiza. Tevekkül et.Vardır bir bildiği.Rabbim dualarimizi hayirlisiyla kabul etsin.ve dualarimizin kabul olmasına engel olacak günahlarimizida affetsin.böyle dua et.ama nolur sabret bir iki aya gebesin inşallah kuzum

Back
X