- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
oy ekleyeyim kuzum hoşgeldin

pink hulya evtik de benim diğer kardeş gibi gördüğüm küçük arkadaşlarımdan sizin gibi onunla da çok yazışırız ablasının çok derdini okur durur ...sağolsun
hoşgeldin kuzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy ekleyeyim kuzum hoşgeldin
Muayene 122 lira 10 gun icinde gittiginde ucret almiyorlar ilac kullanirken iki gune bir cagiriyolar onlara ucret almiyolar. Asilama 700 lira ilacta kisiden kisiye degisiyor ama ilac icin rapor cikartildi bana 200 lira gibi bisi tuttu o da kan tahlillerininde yuzde doksanindan fark cikmiyor..canım sorması ayıp ne kadara mal oluyor aşılama özele mi gidiyorsun?
devlette mi canım?Muayene 122 lira 10 gun icinde gittiginde ucret almiyorlar ilac kullanirken iki gune bir cagiriyolar onlara ucret almiyolar. Asilama 700 lira ilacta kisiden kisiye degisiyor ama ilac icin rapor cikartildi bana 200 lira gibi bisi tuttu o da kan tahlillerininde yuzde doksanindan fark cikmiyor..
Hoş buldum abla,Allah razı olsun her seyimde yardımcı oluyorsun saçma sapan sorularim da olsaoy ekleyeyim kuzum hoşgeldin
pink hulya evtik de benim diğer kardeş gibi gördüğüm küçük arkadaşlarımdan sizin gibi onunla da çok yazışırız ablasının çok derdini okur durur ...sağolsun
hoşgeldin kuzu
Yok canm baskente gidiyorumdevlette mi canım?
yok olur mu canım insanın kafasına takılan şey oluyor sen hiç saçma bir şey sormadın bu zamana kadar bana ..iyi ki varsınız yoksa ben çoktan kafayı yerdim hele de kpss de başımda varkenHoş buldum abla,Allah razı olsun her seyimde yardımcı oluyorsun saçma sapan sorularim da olsa![]()
eklerim tabii canım hoşgeldin aramızaBnide ekleyebilirmisiniz listeye :))23 mart bnmde
Hosbulduk tatlı anne adaylarıeklerim tabii canım hoşgeldin aramıza
duan kabul olsun inşallah canım. Bende yoğun iltihap çıktı tedaviye başladık bakalım Rabbim güzel haberler nasip etsin hepimizeoy kuzum ablası inş cümlemize hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin bu liste dışında 3-4 tane samimi yazıştığım arkadaşlarım var onlara da dualar ediyorum beklemek zor ama inş meyvesi çok tatlı olacaktır...
amin canım birbirimize dua edelimduan kabul olsun inşallah canım. Bende yoğun iltihap çıktı tedaviye başladık bakalım Rabbim güzel haberler nasip etsin hepimize
Bence daha erken abla sen ümidini kaybetme lütfen....dayanamadım rest yaptım ama adetime 2 gün kala şuan çizgi mizgi çıktığı yok zaten bu zamana kadar bir türlü çıkaramadım şu çizgiyi :) gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum ya