İnsallaj iki hafta sonra benimkine koyabilirizzay gülüm hadi bakalım hayırlısı çoktandır kimsenin isminin yanına hamiş yazamadım ya
hamiş olanlarda hiç pas vermiyorlar :)))))))))))))
Cift goruncr yazio ama bn hic cift goremiyorum bu testlerde
Bekleme beklemeeee gelmiycekkkşu ana kadar da henüz adet olmadım beklemedeyim :)
Bekleme beklemeeee gelmiycekkk
hoşgeldin canım aramıza inş hep beraber sevinirizMerhaba kizlar bende gebelik dusunuyorum henuz daha yeniyim insallah biz de cift cizgi goruruz
Siz ne zamandan beri bebek dusunuyorsunuzhoşgeldin canım aramıza inş hep beraber seviniriz
2 yıl oldu canım yaSiz ne zamandan beri bebek dusunuyorsunuz
Amin canim Allah hayirli saglikli bi bebek versin sana dogru zamani bekliyodur bebis2 yıl oldu canım yasorun olmamasına rağmen henüz kalamadım ama zaman azalmıştır diye düşünüyorum bilmiyorum bakalım ALLAH cümlemizi hayırlarla sevindirir inş amin sen ne zamandır istiyorsun canım
amam aman canım sakın onu takıntı yapma bir takıntı olunca yani olmuyor diye de düşünme olumsuz düşündükçe olmuyor hayırlı zaman hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar hepimize cümlemize...Amin canim Allah hayirli saglikli bi bebek versin sana dogru zamani bekliyodur bebis
Bes aydir dusunuyorum ben tabi her seyi hamilelik belirtisi sayiyorum takmamak lazim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?