- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
bakalım canım bu ay değil artık bir 10-15 gün sonra girerim gerçi ramazan giriyor ama hangi doktora gideceğime karar vermedim henüz canım göreceğiz neler olacak ben de bu ay klomen kullandım ama iğne yapmadıcanım ne bileyim doktorlara gerçekten güvenmiyorum..ama işte bir derdimiz olduğunda da onlardan başka gitcek kimsemiz yok..şimdiye kadar gittiğim tüm doktorlar yumurtlaman gayet iyi dediler düzenli adet gördüğüm için..ama ben içten içe nedense yumurtlamamda bir sıkıntı olduğunu düşünüyordum..yumurtamın çatlaması gerektiği zamanda çatlamadığını düşünüyordum...bunu yaptığım ovulasyon testlerinden anladım..doktorlar zaten hele bir dur bir yılı geçsin felan diyorlardı tedavi için..en son gittiğim doktora benim bir buçuk yıldır olmuyor diye yalan söyledim yoksa tedaviye başlıcakları yoktu..klomen ve çatlatma iğnesi verdi..onunla oldu hamileliğim..demek ki yumurtlamam da ya da yumurtanın çatlamasında bir sıkıntı varmış..ama bunu şimdiye kadar anlayan doktor çıkmadı..Allahım iyi işinin ehli doktorlarla karşılaştırsın.. inşallah bu seferki doktorun iyidir canım..