- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ders çalışmaları mı bebek çalışmaları mı canımAynen sıcaktan mi acaba ya da yaz ya geziyordur herkes nasılsın aynaa iyi misin calismalar ne durumda
hayırlı cumalar canımhayrlı sabahlar kızlarr... hayrlı cumalar...
kımn ne duası varsa hayrlısıyla tez zamanda kabul olur inşallah.
AMİNNNN
![]()
ders çalışmaları mı bebek çalışmaları mı canım![]()
kpss canım başımın belasıValla ben bebeği sormuştum canım ya senin oabt sınavında mi vardı ki
bugün adet olmam lazım işte canım henüz gelen giden yokValla ben bebeği sormuştum canım ya senin oabt sınavında mi vardı ki
hımm bende henüz gelen giden yok canım inş sen de adet olmazsın gülüm dur bakalım inş hayırlısıyla hamişsindir
hımm bende henüz gelen giden yok canım inş sen de adet olmazsın gülüm dur bakalım inş hayırlısıyla hamişsindir
yerleşme kanaması mı acaba hemen seni umutlandırmak da istemiyorum ama pazartesine kadar bekleyelim bakalım ne olacakyok cnm adet gıbı degl zatenn adet baslangıcındakı gıbı olsa smdıye kadr 3 hap ıcmstım ben agrıdan.. bakalm ınsallah gerısı gelmezde yarn aksm yada pazara test yaparım
yerleşme kanaması mı acaba hemen seni umutlandırmak da istemiyorum ama pazartesine kadar bekleyelim bakalım ne olacak
evet canım hayırlısı olsun bakalımbnde umtlanmak ıstemıyorum cnm pazara kadr beklıcem hayrlısı bakalm zaten adetse cogalr geceye
hoşgeldin canım eklerim ilk sayfa güncel halde hemen ekliyorumaaynaa canım benide eklermisin belki uğur getirir bat 19ağustos :)
ben daha adet olmadım ama kasıklarımda ağrı var bakalım ne olacakaaynaa cnm naptın adet oldnmu.. ben gece adtoldum malesef.. ılk defa kasık agrım olmadan kanamam basladı cok sasrdım ama hayrlısı olsun ıyıkı test yapmamısım daha cok uzulurdum..