Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha önce yazmışmıydınız kusura bakmayın bir çok konuya bakıyorum bir yandan da haberleri izliyorum gözden kaçmışsa kusura bakmayın ben listemiz kalabalık olsun birbirimize moral olalım destek olalım çok istiyorum diğer arkadaşlarla da öyle ama hamişler bizi biraz unuttu :)Teşekkür ederim. Hoş buldum :)
Evet tüm gruplarda hamişler pek görünmüyor. Şubat 2014'ten beri istiyorum. Son 9 aydır hiçbir engelimiz kalmadı. İnşallah artık olurdaha önce yazmışmıydınız kusura bakmayın bir çok konuya bakıyorum bir yandan da haberleri izliyorum gözden kaçmışsa kusura bakmayın ben listemiz kalabalık olsun birbirimize moral olalım destek olalım çok istiyorum diğer arkadaşlarla da öyle ama hamişler bizi biraz unuttu :)
inşallah hayırlarla olur canım benim de 2 seneyi geçti sorun yok ama tek sorun kilolarım mı demeye başladım hayırlısı bakalım eee belki de üzmeyeyim mi diye yazmıyorlar bazen de eee mutlular hamişlik konularında artık ne işimiz var mı diyorlarEvet tüm gruplarda hamişler pek görünmüyor. Şubat 2014'ten beri istiyorum. Son 9 aydır hiçbir engelimiz kalmadı. İnşallah artık olur
H buldum tatlm 3 ay snra 2 senm olcak Ve hic korunmadk bebis yok . Umutla bkliyenlerdenim zamni gelmemis demek. Zamn var . RABBIM tum istynlere hayrli saglikli bebisler nasip etsn ins..hoşgeldin canım eklerim hemen...
sen ne zamandır istiyorsun bebek
öyle hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur inş aminH buldum tatlm 3 ay snra 2 senm olcak Ve hic korunmadk bebis yok . Umutla bkliyenlerdenim zamni gelmemis demek. Zamn var . RABBIM tum istynlere hayrli saglikli bebisler nasip etsn ins..
öyle hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur inş aminH buldum tatlm 3 ay snra 2 senm olcak Ve hic korunmadk bebis yok . Umutla bkliyenlerdenim zamni gelmemis demek. Zamn var . RABBIM tum istynlere hayrli saglikli bebisler nasip etsn ins..
OLMADIM CANIMaaynaa cnm naptın adet oldnmu
Amin ins tatlmöyle hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur inş amin
canım hiç belli olmuyor belki stres sıkıntıdan kesilmiş olabilir ama umut var diyemem şahsen fakat hiç de belli olmaz ben bu soruları böyle soracağıma kesinlikle test yap en azından için rahatlar umutlu beklemek de zorKızlar merhaba size birsey danışmak istiyorum bana iyi yada kötü bi cevap verirseniz sevinirim en son 24 haziranda adet oldum ovuslasyon gününden bir gün sonra ilişki oldu yani 8 temmuzda 20 tmmuz çarşamba günü adetim geldi normalde benim adetim hep 6 gün sürer asla aksamaz bu defa 3 gün sürdü cuma aksami duşa girdim çıktım adetim kesildi halada gelmedi dunden beri belim de ve kasiklarimda ağrı var hiç bir ağrı kesici ilaç kullanmadım tek kullandığım folik asit sizce bu durum normal mi daha önce adetim hiç böyle kesilmemisti sizce bı umut aramalimiyim
Ne kadar strest olursam olayım asla kesilmez bu zamana kadar da hiç kesilmedi çokta halsizim yani bilemiyorum pazartesi falan bi test alayım deneyim bi sol kasigimda ağrı varcanım hiç belli olmuyor belki stres sıkıntıdan kesilmiş olabilir ama umut var diyemem şahsen fakat hiç de belli olmaz ben bu soruları böyle soracağıma kesinlikle test yap en azından için rahatlar umutlu beklemek de zor
canım zamanında ben de her bir tepkiye umutlanırdım işte 2 seneyi geçince şimdi her şeye umut edemiyorum 2 gün günüm geçti mesela test bile yapmadım bir hafta falan geçsin diye bekliyorum öyle test yaparım diyorum sen ne zamandır bebek istiyorsunNe kadar strest olursam olayım asla kesilmez bu zamana kadar da hiç kesilmedi çokta halsizim yani bilemiyorum pazartesi falan bi test alayım deneyim bi sol kasigimda ağrı var
Ben 13 aylık evliyim daha önce hamile kaldım ama 6.haftada gelişimi durmuş 8.haftamda öğrendim 10 haftamda 22 martta kürtaj oldum 4 ay geçti üzerinden ama hala yok doktorumu aradım bi dahaki adetin 2 günü gel dedi bakalım artık nasipcanım zamanında ben de her bir tepkiye umutlanırdım işte 2 seneyi geçince şimdi her şeye umut edemiyorum 2 gün günüm geçti mesela test bile yapmadım bir hafta falan geçsin diye bekliyorum öyle test yaparım diyorum sen ne zamandır bebek istiyorsun
başın sağolsun canım çok üzüldüm benim 2 seneyi geçti 3 senelik evliyim hiç hamile kalamadım sorun yok eşimde de ama nasip olmadı ben de eskisi kadar panik yapmamaya çalışıyorumBen 13 aylık evliyim daha önce hamile kaldım ama 6.haftada gelişimi durmuş 8.haftamda öğrendim 10 haftamda 22 martta kürtaj oldum 4 ay geçti üzerinden ama hala yok doktorumu aradım bi dahaki adetin 2 günü gel dedi bakalım artık nasip
Sagol allah razi olsun kalip kaybetmek daha kotu oluyor arkamdan eltim hamile kaldi arkadasim hamile kaldi simdi bir arkadasim daha hamile ben kalip nasip olmadigi ve 4 ay gecmesine ragmen kalamadigim icin cok uzuluyorum rabbim hayirlsini bilir tabi Rahim filmi falan çektirdin mi peki belki kasığın falan düşüktür cok lavaboya gidiyor musunbaşın sağolsun canım çok üzüldüm benim 2 seneyi geçti 3 senelik evliyim hiç hamile kalamadım sorun yok eşimde de ama nasip olmadı ben de eskisi kadar panik yapmamaya çalışıyorum
yok canım çok tuvalete gitmem rahim filmi 10 ay önce çekindim tüplerim açık canım eşim de gitti sorun çıkmadı sen canını boşa sıkma 4 ay aslında kısa bir zaman vücudun anca anca kendine gelir kürtaj kolay iş değildir kesinlikle benim de çevrem çatır çatır doğurdu ama yapacak bir şey yok diyorum 2 seneyi geçince artık 26. ay mı 27 mi 28 mi artık ben de unuttum yani bol bol dua et canım sıkma canını bir bakmışsın birkaç aya hamile kalırsın hayırlısı olsun yeter kiSagol allah razi olsun kalip kaybetmek daha kotu oluyor arkamdan eltim hamile kaldi arkadasim hamile kaldi simdi bir arkadasim daha hamile ben kalip nasip olmadigi ve 4 ay gecmesine ragmen kalamadigim icin cok uzuluyorum rabbim hayirlsini bilir tabi Rahim filmi falan çektirdin mi peki belki kasığın falan düşüktür cok lavaboya gidiyor musun
Amin inşallah öyle olur bide benim bebeğimi kaybettiğimi çok üzüldüğümü bile bile bebek konusunu yanımda konuşmaları çok morelimi bozuyor gerçektenyok canım çok tuvalete gitmem rahim filmi 10 ay önce çekindim tüplerim açık canım eşim de gitti sorun çıkmadı sen canını boşa sıkma 4 ay aslında kısa bir zaman vücudun anca anca kendine gelir kürtaj kolay iş değildir kesinlikle benim de çevrem çatır çatır doğurdu ama yapacak bir şey yok diyorum 2 seneyi geçince artık 26. ay mı 27 mi 28 mi artık ben de unuttum yani bol bol dua et canım sıkma canını bir bakmışsın birkaç aya hamile kalırsın hayırlısı olsun yeter ki