2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ben çatladım meraktan sen iyi sabrediyorsun maşallah sana ne zmaan gelecek ewe testler sen gidip kargodan alsana dağıtıma çıkmadiysa
bu evim yeni taşındık canım çevresini tam bilmiyorum kargo da nerededir bilemiyorum ...
artık seneler geçince heyecan kalmadı bende canım ondandır yine adet gecikmesi olarak görüyorum ben

kmse yazmıyo ben yazıyım bıseyler barı :dondurma::dondurma: aksama kaynanacıgım yemege gelcek. tarhana corbası bulgur pılavı yesıl fasulye salata yapacagımmm:hamarat::hamarat:

kmse yazmıyo ben yazıyım bıseyler barı :dondurma::dondurma: aksama kaynanacıgım yemege gelcek. tarhana corbası bulgur pılavı yesıl fasulye salata yapacagımmm:hamarat::hamarat:
oo menü güzel kaynananı seviyorsun heralde canım liste bayağı kalabalıklaştı bakalım bu sıralar da hamiş haberleri yok

oo menü güzel kaynananı seviyorsun heralde canım liste bayağı kalabalıklaştı bakalım bu sıralar da hamiş haberleri yok

walla canm fena kadın degldr ama kaynana ıste her gelının korkulu ruyası:eek::eek:

hamış habelerıde olacaktr elbet sennle baslarız ınsaallah.. benım bat 20 agustos bakalımhayrlısı

testi yaptım sonuç negatif artık diğer aya adet olmayı bekleyeceğim

Back
X