2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

aman hem o kadar parayı alırlar hem de azarlar gibi muayene ederler ne sanıyorlarsa kendilerini zaten insanlar eğitimlerine bilgilerine saygı duyuyor seni tercih edip gelmişler yani alçakgönüllülük yok
Abla Konya'da olsan Metin Capar'ı tercih et derim. Mükemmel bir doktor hem de prof ama muayeneye besmele ile başlıyor. Çok tatlı. Ananemin ameliyatlarini hep o yapmıştı. Teyzemin dogumlarini o yaptı. Şu an medicanada çalışıyor muayene ücreti de 170 tl. Özel yeri de var orası da 200tl.

Bir keresinde anneannemin rahatsızlığı olmuştu. Para yok diye goturememistik. Sonrasında gittigimiz zaman doktor annemlere kızmıştı. Kiminin duası kiminin parası,niye getirmediniz demişti.

Abla Konya'da olsan Metin Capar'ı tercih et derim. Mükemmel bir doktor hem de prof ama muayeneye besmele ile başlıyor. Çok tatlı. Ananemin ameliyatlarini hep o yapmıştı. Teyzemin dogumlarini o yaptı. Şu an medicanada çalışıyor muayene ücreti de 170 tl. Özel yeri de var orası da 200tl.

Bir keresinde anneannemin rahatsızlığı olmuştu. Para yok diye goturememistik. Sonrasında gittigimiz zaman doktor annemlere kızmıştı. Kiminin duası kiminin parası,niye getirmediniz demişti.
Ay canım konya ankaraya yakın bir toparlansak aklımda bayramdan sonra gideceğim doktora olmuyor böyle memleketteyim sormaya başladılar

Benim de 5 iydi bende de gecikti ama bende de bebis yok bnm ki de gelip bitseydi allahın izniyle olsun cnm bitmiş ya önemli olan o inşallah bu ay gel8r bebislerimiz
Sökülmek degilde bu ay böyle oldu sanırım canim kesildi çünkü ufak ufak geliyor adetin sonlarinda olduğu gibi bunu da yaşadım yani böyle birşeyde görmek varmış:halay:

aaynaa aaynaa Canım bu konudan bana hiç bildirim gelmiyor, oysa takip ediyorum. Geçen hafta 2. kez aşılama oldum. Salı günü idrar testi yapacağım ama hiç umudum yok :(

Uzun zamandir giremiyodum kizlar. Dokter klomen yazmisti. Ise yaramadi o ay adet oldum. Sonra braktim doktoru sogan kurune basladim. Ve kizlar galiba hamileyim adetime 4 gun var bakin bi

Eklentiler

• IMG-20160921-WA0001.webp
    IMG-20160921-WA0001.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 47
Uzun zamandir giremiyodum kizlar. Dokter klomen yazmisti. Ise yaramadi o ay adet oldum. Sonra braktim doktoru sogan kurune basladim. Ve kizlar galiba hamileyim adetime 4 gun var bakin bi
İkinci cizgi net gozukuyor kan testi yaptrrsan kesin sonuc verir.. İnsallah hamilesindir canm

Klomen sonrası ertesi ay mı kullandın soğan kürünü..kaç gün Nasıl uyguladın kürü
Evet canim klomen kullndim o ay adet oldum. Morelim bozuldu doktora gitmedim. Adetimin 5. Gunu basladim sabah aksam 1 yemeklik sogani. 2 bardak klorsuz kaynamis suda 5 dakka kaynattim sabah aksam ictim. Normalde 15 gun ama ben 13 gun icebildim. Son gunlerde migdem bulandi. Dun supelendim test yaptim boyle cikti. Insallah vardir daha kan testi yaptirmadim. Adet gunumu beklikcem Rabbim dileyen herkeze nasip etsin

aaynaa aaynaa Canım bu konudan bana hiç bildirim gelmiyor, oysa takip ediyorum. Geçen hafta 2. kez aşılama oldum. Salı günü idrar testi yapacağım ama hiç umudum yok :KK43:
canım konuya uzun zaman bakmazsan yine de takip etsen de gelmiyor güşüm ben de memleketteydim bugün eve yeni geldik canım kaynatam çok rahatsızdı bakamadım siteuye hayırlarla inşallah sevinirsin gülüm haberlerini bekliyorum ben de aşılama düşünüyorum artık

hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canım çok sevindim bizlere de dua et soğan kürünü ne kadar yaptın

hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canım çok sevindim bizlere de dua et soğan kürünü ne kadar yaptın
Coktesekkirederim canim bu gun yine test yaptim 2. Cizgi koyulasmisti iyice doktora daha gitmedim.
Sogan kurunu adetin 5. Gunu basladim 13 gun ice bildim sabah aksam 1 er bardak 15 gun icilmesi lazim normalde. Rabbim dileyen herkeze nasip etsin. Her gun dua ediyorum size tum istiyenlere. Insallah benimkide saglikli bir gebeliktir.

Back
X