2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

merhaba. 2. çatlatma iğnemde olumsuz sonuçlandı maalesef. 1,5 senedir bebek istiyoruz sebebsiz olmuyor. Sebebi olmayan durumlar çok daha zor . aşılamaya geçiçez bu ay. arkadaşım istememesine rağmen hamile kaldı bu nasıl oluyor anlamıyorum. İstememek mi gerekiyor?
ben de bir ara düşünüyordum onu istemesem mi acaba diye istemesem belki daha da olmaz diye korkuyorum sonra da

rahat bırakınca oluyor bence. 2 arkadaşımda ilk ay düşük yaptılar 2.ay tekrar hamile kaldılar. 2 gün sonra doğumu var birinin biri doğum yaptı. kısmet demek ki sınavımız buymuş

rahat bırakınca oluyor bence. 2 arkadaşımda ilk ay düşük yaptılar 2.ay tekrar hamile kaldılar. 2 gün sonra doğumu var birinin biri doğum yaptı. kısmet demek ki sınavımız buymuş
öyle canım demek ki herkesin sınavı başka bizim de öyle bakalım inşallah en yakın zamanda hayırlarla biz de anne olur hayırlı sağlıcakla kucağımıza bebeklerimizi alırız amin

sağolasın canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evladını canım kucağına hayırlısıyla sağlıcakla alıp bir ağrıda kurtulursun inşallah ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıcakla bu ay ben de totem yaptım uğur getirsin diye bizlere de dua et canım bu ay ben de çok şey yaptım bakalım

ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evladını canım kucağına hayırlısıyla sağlıcakla alıp bir ağrıda kurtulursun inşallah ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıcakla bu ay ben de totem yaptım uğur getirsin diye bizlere de dua et canım bu ay ben de çok şey yaptım bakalım
Amin canım sağolasın dualarımdasınız inşallah tutar canım.

gebelikte-kan-uyu%C5%9Fmazl%C4%B1%C4%9F%C4%B1.jpg

@tkglcn canım sen de hamilesin 46. hamilemiz :) hepimize dua et canım bu ay ben de uğır getirsin diye hamişlik takvimi yaptım

ay hayırlısıyla inşallah canım amin....
sen de hamilelik belirtisi oldu mu canım
göğüslerim şişip hassaslaşmıştı bir de kasıklarım biraz ağrıdı ama başka bişey olmadı inan. güzel haberlerini alacağız seninde yakında inşallah canım.

göğüslerim şişip hassaslaşmıştı bir de kasıklarım biraz ağrıdı ama başka bişey olmadı inan. güzel haberlerini alacağız seninde yakında inşallah canım.
dua et canım inşallah ben de sevinenlerden olurum hayırlarla inşallah amin

BEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN:anneadayı:,,,
HADİ BURADA BULUŞALIM KONUŞALIM MUTLU OLUP HAYALLERİMİZİ KURALIM PAYLAŞALIM:KK66::KK200::KK15:

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 4 aralık
2.@Kereminannesi22 :anneadayı:
3.@darkgirl1906
4.@hiranur3419
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl :anneadayı:
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL :anneadayı:
15.@hayatimin_rengi :anneadayı:
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 4 aralık
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92
25.@tulinkrc 9 aralık
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@

şimdiden 4 tane hamişimiz oldu maşallah :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Back
X