Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay valla ne güzel olur kuzum ya bitanede bende var senin eltiden düşman başına vermesin rabbim bi insan bu kadar mı kendini yüksekte görürankaradakilerle bir gurup oluştursak bir ara buluşsak benim ankarada bir eltim var o da el gibi zaten :
siteden bir dostum var o da çalışıyor ama onunla görüştük sağolsun telefonda da ara ara görüşüyoruz yoğun ve uzak olunca zor oluyor herkesin hayat düzeni malum...
ben de kpss ye yeniden çalaışmaya bir türlü başlayamadım çalışmak gibi olur mu ahh ahh bir memur olamadım hayırlısı her şeyin ankarada kafamıza göre iş de bulamadık
he he aynısıay valla ne güzel olur kuzum ya bitanede bende var senin eltiden düşman başına vermesin rabbim bi insan bu kadar mı kendini yüksekte görür
evet canım moral bozmak yokBen adet oldum... Ama üzülmedim çünkü daha vajiyi cok yeni atlattim kocamla bir ay daha denemek güzel olacak :) vakinismus hastasiyken iki kere hamile kaldiysam bundan sonra daha kolay kalırım insallaahhh her seyin hayırlısı.. Umarım bir beklenti icinde olan herkes kavuşur hayallerine tez zamanda:)))
Canim seni takipteyim insallah bebisin vardir bu ay seninle :) ama sen yine de biraz olumsuza hazirla kendini olmazsa uzulmezsin hamilelik olursa da sürpriz olsun :) bazen cok düşünmek stresli beklemek de adeti gecikitrebiliyor. Ben ikinci hamileligimde tam 7 gün gecti inanmadim etraftakilerin ısrarı ile test yaptim meğer hamileymisimevet canım moral bozmak yok![]()
ay gülüm inşallah onlar sana cennette dua ediyorlar öyle düşün melek evlatların olmuş sen annesin kucağına alamamışsın ama asıl alemdeler onlr..inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur cümlemizin de amin..ben de hem sevinçliyim hem de yoksa da üzülme diğer aya hayırlısı diyorum zaten ocak ayında kısmetse aşılama düşünüyoruzCanim seni takipteyim insallah bebisin vardir bu ay seninle :) ama sen yine de biraz olumsuza hazirla kendini olmazsa uzulmezsin hamilelik olursa da sürpriz olsun :) bazen cok düşünmek stresli beklemek de adeti gecikitrebiliyor. Ben ikinci hamileligimde tam 7 gün gecti inanmadim etraftakilerin ısrarı ile test yaptim meğer hamileymisimama tabi melek oldu bebisim ..
Kesinlikle canım Allah ne güzel sabır veriyor bize her halimize çok şükür. Ben de vajinismusu tam atlatamasaydim aşılama yaptiracaktim ama tamamen atlattim çok şükür. Benim hic bir sorunum yok gebe kalma konusunda ama cevre baskısı ve kalbimi kıran gerizekali insanlarin yorumlarindan bıktım. Bilmiyorum az deneyim olmazsa bahar gibi yaptırırım aşılama. Ama ben olacağına inaniyorummmmmay gülüm inşallah onlar sana cennette dua ediyorlar öyle düşün melek evlatların olmuş sen annesin kucağına alamamışsın ama asıl alemdeler onlr..inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur cümlemizin de amin..ben de hem sevinçliyim hem de yoksa da üzülme diğer aya hayırlısı diyorum zaten ocak ayında kısmetse aşılama düşünüyoruz
yarına da bekleyemem heralde canım ben sana msj atmıştım tüm arkadaşlarıma dua ediyorum ALLAH kabul ederse inşallah sen de 11 senedir bekliyormuşsun kuzum ismini söylersen isminle de dua ederim arkadaşlardan ismini de demek isteyen varsa ismiyle dua ederim gülüm inşallah hayırlarla aminaaynaa hakkindan hayirlisi olur INSALLAH
Yarini beklemen iyi olmus canim eger bekliyebilirsen yarinda bekle derim.
efeemmmm, hosbulduk canim.Benim tlfda alinti yapmakda zorkaniyom. INSALLAH hersey beklediginden hayal ettiginden daga guzel olur.
her şey dua üzerine canım inşallah gülüm senin de diğer tüm arkadaşlarımız da hayırlarla sevinir yanında ben de gülüm sen 110 besmeleyi üzerinde taşımayı bırakma ben sana isminle dua edeceğim ağlama bol bol dua et namaz kıl sabahları dua et sadaka ver kuzumsagol canim.Allah razi olsun. bende herkese duaciyim.
evet 11 senedir bekliyomhatta 11 yili gecdi. cok zor yillar gecirdim. takdir Allahin. artik eskisi gibi asiri heyecabli degilim yada adet olunca kahr etmiyorum kendimi.sunu anladimki ne kadar uzulursen uzul ne kadar tedavi olursan ol.eger kismetinde yoksa olmuyor
tabiri caizse hayal kirikligimla imtihanla terbiye edildim sanki.
hem yolunda gitmeyen evlilik hem cocuk olmamasi beni pes ettirdi. artik oluruna birakdim.evliligimde yoluna girdi.yani yorgan gitti kavga bitti olduk
benim.derya canim.