2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

canım diyetisyene gittiniz mi hiç işe yaradığına şahit oldum bi çok kişide.
Polistik over sendromum var diyet yaptim spor yaptim veriyorum ama cok gecmeden tekrar aliyorum bu diyet yaparken bile ...
Oyuzden doktorum asilamaya basladi olursa problem teskil etmiyo diyetisyenle devam edicem en az kilo almak icin ..

Polistik over sendromum var diyet yaptim spor yaptim veriyorum ama cok gecmeden tekrar aliyorum bu diyet yaparken bile ...
Oyuzden doktorum asilamaya basladi olursa problem teskil etmiyo diyetisyenle devam edicem en az kilo almak icin ..
anladım canım allah yardımcın olsun. tez zamanda bebeğin olsun. soğan kürü yaptın mı hiç?

KIZLAR GÜNAYDIN
evet bende şaşkınım canım kilom var ondan diyip duruyoruz artık eşim de kilodan olmuyor heralde diyor:KK43:
Kuzum kilonun çok bi etkisi yok aslında hatırlıyosan ben demiştim sana 3 hamileliğimdede kiloluydum rabbim sonuncuyu kucağıma almayı nasip etti ama sağlığın için rahat bi hamilelik için vermek lazım biraz bak ben başladım diyet leslie süper gidiyo sanada tavsiye ederim tatlım
Merhabalar ben hayal 22 yasindayim
2yillik evliyim
Bu ay asilamaya basladik
Bugun son ignemi oldum yarin kontrol var hayirlisi bu 2017 de gelicek ins.
Cok istiyoruz Rabbim ol derse olucsk ins...
Hoşgeldin canım rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin
Kizlar acil cvp verin lütfen sancim basladi 5den beri sanci cekiyorum bi cogaliyo bi azaliyo neden olablr erken dgm olablrmi bi bilginiz varmi
Dün yazmışsın ama erken doğum olabilir bi doktora görünmen lazım canım

KIZLAR GÜNAYDIN

Kuzum kilonun çok bi etkisi yok aslında hatırlıyosan ben demiştim sana 3 hamileliğimdede kiloluydum rabbim sonuncuyu kucağıma almayı nasip etti ama sağlığın için rahat bi hamilelik için vermek lazım biraz bak ben başladım diyet leslie süper gidiyo sanada tavsiye ederim tatlım

Hoşgeldin canım rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin

Dün yazmışsın ama erken doğum olabilir bi doktora görünmen lazım canım
ay hayırlısıyla canım kilo verirsem belki hamile kalmak daha kolay olur diyoruz ama ALLAH OL DEMEDİKTEN SONRA OLMAZ ASLA...hayırlısıyla nasip kısmet canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah cümlemize..

2017 anne adayları biraz daha az mı ne herkes 2016 da anne oldu heralde buralara uğrayan kadro belli oldu heralde ;)

ay hayırlısıyla canım kilo verirsem belki hamile kalmak daha kolay olur diyoruz ama ALLAH OL DEMEDİKTEN SONRA OLMAZ ASLA...hayırlısıyla nasip kısmet canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah cümlemize..
Aynen öle tabiki canım benim O'nun hikmetine sual edilmez.

Merhabalar 2016 da olmadı ama inşallah bu yıl ben de dahil isteyen herkes anne olmayı nasip eder rabbim bu yolda bende sizler gibi umutla bekliyorum

Back
X