Kayinvalidem normal diyo cnm bnde bise yapamyrm suan .s.seşin nerede canım bir doktora gitsen iyi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayinvalidem normal diyo cnm bnde bise yapamyrm suan .s.seşin nerede canım bir doktora gitsen iyi olur
Ole abla bu kilolar basimiza dertttben de kilo versem iyi olur ya ahh ahh
canım diyetisyene gittiniz mi hiç işe yaradığına şahit oldum bi çok kişide.Ole abla bu kilolar basimiza derttt
Polistik over sendromum var diyet yaptim spor yaptim veriyorum ama cok gecmeden tekrar aliyorum bu diyet yaparken bile ...canım diyetisyene gittiniz mi hiç işe yaradığına şahit oldum bi çok kişide.
ahh ahh gerçekten de vereceğim ya bu kilolarıOle abla bu kilolar basimiza derttt
Diyetisyene git ablam ben gittim bendeki kist vermemi engellio tekrar kiloma donuyorum ...ahh ahh gerçekten de vereceğim ya bu kiloları
tek tatlıya dur diyeceğim gülümDiyetisyene git ablam ben gittim bendeki kist vermemi engellio tekrar kiloma donuyorum ...
Sende bi sorun yoksa verirsin evelallah
Olsun odabi baslangic ben tatliyi tuzluyu herseyi kestigim halde veremiyorum malesef ama sen verebilirsintek tatlıya dur diyeceğim gülüm
evet gülüm benim bir yerden dur demeliyizOlsun odabi baslangic ben tatliyi tuzluyu herseyi kestigim halde veremiyorum malesef ama sen verebilirsin
Aynen ole seker kullanmiyorum ben mesela tek yedigim tatli gunde bir parca cikolata yada bir adet kus lokumu oda cok tatli kirizine girersemevet gülüm benim bir yerden dur demeliyiz
anladım canım allah yardımcın olsun. tez zamanda bebeğin olsun. soğan kürü yaptın mı hiç?Polistik over sendromum var diyet yaptim spor yaptim veriyorum ama cok gecmeden tekrar aliyorum bu diyet yaparken bile ...
Oyuzden doktorum asilamaya basladi olursa problem teskil etmiyo diyetisyenle devam edicem en az kilo almak icin ..
Kuzum kilonun çok bi etkisi yok aslında hatırlıyosan ben demiştim sana 3 hamileliğimdede kiloluydum rabbim sonuncuyu kucağıma almayı nasip etti ama sağlığın için rahat bi hamilelik için vermek lazım biraz bak ben başladım diyet leslie süper gidiyo sanada tavsiye ederim tatlımevet bende şaşkınım canım kilom var ondan diyip duruyoruz artık eşim de kilodan olmuyor heralde diyor![]()
Hoşgeldin canım rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsinMerhabalar ben hayal 22 yasindayim
2yillik evliyim
Bu ay asilamaya basladik
Bugun son ignemi oldum yarin kontrol var hayirlisi bu 2017 de gelicek ins.
Cok istiyoruz Rabbim ol derse olucsk ins...
Dün yazmışsın ama erken doğum olabilir bi doktora görünmen lazım canımKizlar acil cvp verin lütfen sancim basladi 5den beri sanci cekiyorum bi cogaliyo bi azaliyo neden olablr erken dgm olablrmi bi bilginiz varmi
ay hayırlısıyla canım kilo verirsem belki hamile kalmak daha kolay olur diyoruz ama ALLAH OL DEMEDİKTEN SONRA OLMAZ ASLA...hayırlısıyla nasip kısmet canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah cümlemize..KIZLAR GÜNAYDIN
Kuzum kilonun çok bi etkisi yok aslında hatırlıyosan ben demiştim sana 3 hamileliğimdede kiloluydum rabbim sonuncuyu kucağıma almayı nasip etti ama sağlığın için rahat bi hamilelik için vermek lazım biraz bak ben başladım diyet leslie süper gidiyo sanada tavsiye ederim tatlım
Hoşgeldin canım rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin
Dün yazmışsın ama erken doğum olabilir bi doktora görünmen lazım canım
Aynen öle tabiki canım benim O'nun hikmetine sual edilmez.ay hayırlısıyla canım kilo verirsem belki hamile kalmak daha kolay olur diyoruz ama ALLAH OL DEMEDİKTEN SONRA OLMAZ ASLA...hayırlısıyla nasip kısmet canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah cümlemize..
aynen gülüm zamanı gelmeden ne yaparsan yap olmuyor ALLAH OL DİYECEK ÖYLE...hayırlısı olsun yeter ki ne yapalım sabredeceğizAynen öle tabiki canım benim O'nun hikmetine sual edilmez.
hayırlısı olsun canım aramıza hoşgeldin listeye ekleyeyim mi seni deMerhabalar 2016 da olmadı ama inşallah bu yıl ben de dahil isteyen herkes anne olmayı nasip eder rabbim bu yolda bende sizler gibi umutla bekliyorum