2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

bakalım adetten sonra 2. yakınlaşmamız oldu eşimle hastaydım ama yumurtlama oldu sanırım akıntım vardı değerlendirmek istedim sonra pişman olmayayım dedim:KK22:ahh ne güzel erkekler ne şanslı

72243a1e-a9bb-417c-8eeb-35b354762201.jpg

ZehreNur ZehreNur canım nasılsın senin bat ne zaman günün falan geçti mi?
İyiyim canım sen nasılsın
Bat 27 aralık
Benim uzun zamandır vajen girişinde yaram var ilişki ovulasyon pozitif oldugu gün degerlendirip mecburen sayfayı kapatıyoruz.şuan tedaviye basladım
Testlerim yapılıyor inş kotu birsey cıkmaz
Çocuk meselesi bi tık arkada o yuzden canım
Evlendiğimden beri kadın dogumcudan cıkamadım sonum hayr olsun

kamu yönetimi mezunuyum canım memur olmak için uğraşıyorum yaş oldu 32 hayurlısıyla inşallah 2018 kpss de başarılı olurum hayırlarla ahh atanamadığım için ne sevinenlerim oldum ne arkamdan konuşanlar ....hırs yaptım içimden ama çok çalışmalıyım
İnşallah olursun canım benim istedikten sonra olur rabbimin izniyle tabi
ben bi süre ara verdim bebek işine ama yinede ne olur ne olmaz tatlım bat 4 ocak
Bat 27 aralık
Benim uzun zamandır vajen girişinde yaram var ilişki ovulasyon pozitif oldugu gün degerlendirip mecburen sayfayı kapatıyoruz.şuan tedaviye basladım
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah

ay canım benim hayırlısıyla ben de atanır mıyım bilmiyorum çok çalışmam lazım 85 i garantilemem lazım ne kadar üzüldüm ağladım eşimin ailesi ne kadar ezdi üzdü beni çok çalışmalıyım gerçekten de...
Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım inşallah olur bu sefer:dua: başkalarını kulakların duymasın boş ver o işler o kadar kolay oluyorsa onlar da yapsın:işsiz:

Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım inşallah olur bu sefer:dua: başkalarını kulakların duymasın boş ver o işler o kadar kolay oluyorsa onlar da yapsın:işsiz:
Evet canım kulaklarımı tıkamam lazım onlara

Bat 27 aralık
ALLAH ŞİFA VERSİN canım benim..
ay git gel zor oluyordur kesinlikle kuzum bu günlerde hayırlarla geçip bizler de hayırlarla sağlıcakla sevineceğiz inşallah amin

Okurum canım bitince yazarım merak etme senden de Rabbim razi olsun inşallah tez zamanda hamile kalırız aşılamaya gerek kalmaz sen aşılama için gittin mi doktora
gitmedim canım bu ay sonu nasipse annemin yanına memlekete gideceğim orada ağır işler yaparım hem de kaynanamı yanımıza getireceğim diye erteledik yolculuk falan yapacağım diye

Back
X