- 23 Şubat 2016
- 350
- 391
- 23
- 37
Yok hic aglama Dua etmem mi kuzum ya allahım isteyen herkesi tezelden hamiş etsin yarabbimHayirlisi olsun gülüm duani eksik etme kuzum bu ay çok ağladım ama iki aydır daha bir umutlarım vardı ondan çok Üzgünüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hic aglama Dua etmem mi kuzum ya allahım isteyen herkesi tezelden hamiş etsin yarabbimHayirlisi olsun gülüm duani eksik etme kuzum bu ay çok ağladım ama iki aydır daha bir umutlarım vardı ondan çok Üzgünüm
Allah razi olsun canımYok hic aglama Dua etmem mi kuzum ya allahım isteyen herkesi tezelden hamiş etsin yarabbim![]()
Erken adet oldum dostlar hayırlısı artık Üzgünüm ama elden gelen bir şey yok[/QUOTE
Canim erken oldun adet evet.. Hayirlisi olsun diyelim son zamanlarda hic doktora gittin mi belki bi tadavi uygulardi sana.. Benim de birkac günüm kaldi dua ediyorum insallah bebegim olur bu ay.. Kayinpederim sagolsun diyemicem adam cok baski yapiyor bana nefrett ettirdi kendinden hamile kalsam da sustursam artik saygisizi..Erken adet oldum dostlar hayırlısı artık Üzgünüm ama elden gelen bir şey yok
Aaa o ne karisirmis canım terbiyesizCanim erken oldun adet evet.. Hayirlisi olsun diyelim son zamanlarda hic doktora gittin mi belki bi tadavi uygulardi sana.. Benim de birkac günüm kaldi dua ediyorum insallah bebegim olur bu ay.. Kayinpederim sagolsun diyemicem adam cok baski yapiyor bana nefrett ettirdi kendinden hamile kalsam da sustursam artik saygisizi..
Onun benim hayatimda karismadigi bi b...k kaldu mi acaba.. Ay kusura bakmayin vallaha cok sinirlendirdi yine beni. Herkes kaynanadan ceker bende bir kaynata var yüz tane kaynanaya beter. Nefret hissim tavan yapiyor suratini görünce utanmaz adam beni hastaneye kendi goturecekmis biz niye beceremiyormusuz.. Allah im beni kurtarsin ondan tez zamanda insallah..Aaa o ne karisirmis canım terbiyesiz
Kimseyi takma sen hayatım kafanı rahat tut
Ay ne saçma yaa ona mi kalmış kadın doğumcuya gitmek erkek başına karışıyor her şeye esin kızmıyor mu canım normal bişe değil çünkü bu tavirlariOnun benim hayatimda karismadigi bi b...k kaldu mi acaba.. Ay kusura bakmayin vallaha cok sinirlendirdi yine beni. Herkes kaynanadan ceker bende bir kaynata var yüz tane kaynanaya beter. Nefret hissim tavan yapiyor suratini görünce utanmaz adam beni hastaneye kendi goturecekmis biz niye beceremiyormusuz.. Allah im beni kurtarsin ondan tez zamanda insallah..
Eşim nefret etti artik tepki bile veremiyor babasinin sacmaliklarina. Iki kere düşük yaptim cocuk gibi oturdu agladi bana bi gecmis olsun bile demedi. Benim neslim devam etmeyecekse ben naparim diyor. İsyankar remen isyankar. Belki onun yuzunden cocugum olmuyor . hayatimda ondan daha beter daha suratsiz daha boş daha sinir bozucu daha kibirli bir insan tanimadim ben. 110 km uzakta oturuyor ama her bi şeye burnunu sokuyor. Allah gunah yazmasin ama ölse de kurtulsam.. Ya da Allah hayirlisiyla bizi bir şekilde kurtarsin ondan durup durum evliligimizi zehir ediyor bizeAy ne saçma yaa ona mi kalmış kadın doğumcuya gitmek erkek başına karışıyor her şeye esin kızmıyor mu canım normal bişe değil çünkü bu tavirlari
Ayın 9unda gidecektik ama erken oldum ayin sonuna kaldı doktor işi benim de kaynanam konuştu durdu onu götürmeye geldim memleketteyimCanim erken oldun adet evet.. Hayirlisi olsun diyelim son zamanlarda hic doktora gittin mi belki bi tadavi uygulardi sana.. Benim de birkac günüm kaldi dua ediyorum insallah bebegim olur bu ay.. Kayinpederim sagolsun diyemicem adam cok baski yapiyor bana nefrett ettirdi kendinden hamile kalsam da sustursam artik saygisizi..
orda bırak bariAyın 9unda gidecektik ama erken oldum ayin sonuna kaldı doktor işi benim de kaynanam konuştu durdu onu götürmeye geldim memleketteyim
orda bırak bariAyın 9unda gidecektik ama erken oldum ayin sonuna kaldı doktor işi benim de kaynanam konuştu durdu onu götürmeye geldim memleketteyim
allah sabır versin sana . valla senın sınavında bu adam galiba bende olsam uyuz olurdum adama benim kayın pederim yok kayınvalidemde dünya tatlısı bu yönden şanslıyım galiba zaten bebek için uğraşırken bide eşimin aılesı laf söylese hiç kaldıramazdım. allahım sabır versın sana canımEşim nefret etti artik tepki bile veremiyor babasinin sacmaliklarina. Iki kere düşük yaptim cocuk gibi oturdu agladi bana bi gecmis olsun bile demedi. Benim neslim devam etmeyecekse ben naparim diyor. İsyankar remen isyankar. Belki onun yuzunden cocugum olmuyor . hayatimda ondan daha beter daha suratsiz daha boş daha sinir bozucu daha kibirli bir insan tanimadim ben. 110 km uzakta oturuyor ama her bi şeye burnunu sokuyor. Allah gunah yazmasin ama ölse de kurtulsam.. Ya da Allah hayirlisiyla bizi bir şekilde kurtarsin ondan durup durum evliligimizi zehir ediyor bize
Inşallah bir an evvel hamile olursun da kurtulursun canım çok sinir bozucu çünkü .allah yardimcin olsun bacimEşim nefret etti artik tepki bile veremiyor babasinin sacmaliklarina. Iki kere düşük yaptim cocuk gibi oturdu agladi bana bi gecmis olsun bile demedi. Benim neslim devam etmeyecekse ben naparim diyor. İsyankar remen isyankar. Belki onun yuzunden cocugum olmuyor . hayatimda ondan daha beter daha suratsiz daha boş daha sinir bozucu daha kibirli bir insan tanimadim ben. 110 km uzakta oturuyor ama her bi şeye burnunu sokuyor. Allah gunah yazmasin ama ölse de kurtulsam.. Ya da Allah hayirlisiyla bizi bir şekilde kurtarsin ondan durup durum evliligimizi zehir ediyor bize
Ah eşim daha çok annesine düşer oldu babası da vefat edinceorda bırak bari
allah sabır versin sana . valla senın sınavında bu adam galiba bende olsam uyuz olurdum adama benim kayın pederim yok kayınvalidemde dünya tatlısı bu yönden şanslıyım galiba zaten bebek için uğraşırken bide eşimin aılesı laf söylese hiç kaldıramazdım. allahım sabır versın sana canım
evet canım ya ama boşver boylesı daha iyi annesine düşkün olan karısına da düşkün luyor. :)Ah eşim daha çok annesine düşer oldu babası da vefat edince
Allah razi olsun canim benim insallah..Inşallah bir an evvel hamile olursun da kurtulursun canım çok sinir bozucu çünkü .allah yardimcin olsun bacim
Amin canim benim Allah razi olsun. Benim bebegim olunca elimizden alacakmis onu kendisi bakacakmis. Sabrediyorum diye beni salak zannediyor. Ben universite mezunu kendini yetistirmis cok şükür elinden her sey gelen biriyim. Tek kötü yanim sabirli olmak. Defalarca cikardim o adami hayatimdan ama kocamin hatri icin affettim. Ama hele bi cocugum olsun yüzünü gormek icin çok yalvaracak..orda bırak bari
allah sabır versin sana . valla senın sınavında bu adam galiba bende olsam uyuz olurdum adama benim kayın pederim yok kayınvalidemde dünya tatlısı bu yönden şanslıyım galiba zaten bebek için uğraşırken bide eşimin aılesı laf söylese hiç kaldıramazdım. allahım sabır versın sana canım
belliki adam cahil. sende nasıl bir etki yaptığını bilse yapmazdı eminim. annenin nefret ettiğinden çocugu da nefret eder bu adam düşünemiyor galiba bunuAmin canim benim Allah razi olsun. Benim bebegim olunca elimizden alacakmis onu kendisi bakacakmis. Sabrediyorum diye beni salak zannediyor. Ben universite mezunu kendini yetistirmis cok şükür elinden her sey gelen biriyim. Tek kötü yanim sabirli olmak. Defalarca cikardim o adami hayatimdan ama kocamin hatri icin affettim. Ama hele bi cocugum olsun yüzünü gormek icin çok yalvaracak..
Ayyyy cocugum onu hic sevmesin yaklasmasin insallah. Cok cahil ama dunyanin en kibirli ve bilmis insani. Baba diyemiyorum adama ..belliki adam cahil. sende nasıl bir etki yaptığını bilse yapmazdı eminim. annenin nefret ettiğinden çocugu da nefret eder bu adam düşünemiyor galiba bunu
Rabbim seni daha hayirli insanla karsilastirsin işinde de gönlünde de Allah en güzel sevicleri yasatsin sana insallah. Vazgecme Allah beklemedigin anda doldurur kalbini de göbüşünü de..Anne olmak nasip olmadı bana, bilen bilir beni çok zorlu dönemlerden geçtim.... olmadı boşandık..bende bebek fotoğrafçılığına başladım
Eğer instagram kullanıyorsanız sayfama beklerim
http://instagram.com/photominiofficial
Hayır dualarınızı bekliyorum ❤
üzüldümAnne olmak nasip olmadı bana, bilen bilir beni çok zorlu dönemlerden geçtim.... olmadı boşandık..bende bebek fotoğrafçılığına başladım
Eğer instagram kullanıyorsanız sayfama beklerim
http://instagram.com/photominiofficial
Hayır dualarınızı bekliyorum ❤