2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Beklemek ne zor yaaa..
Ama herhalde benimde bu ay tutmadı 3 gündür kasik ağrıların var ama ilaç bugün bitti anlamadım gitti..

Valla bizde 1. Çocuktan sonra 2. Yi bi türlü beceremiyoruz kaç sene oldu hala gelen giden yok cok sukur diyorum yinede bi kızım var iyi ki doktorada gittik ikimizde de sorun yokmuş denemeye devam dedi bakalim hayirlisi :)
hoşgeldin canım ekleyeyim mi seni listeye

Kızlar durumlar nasıl? Benim yum dönemi yeni bitti beklemedeyim hayırlısı hadi inşallah

Arkadaşlar cok canım sıkılıyor adet oldum bittim gala yumurtlamadan sonra çıkan ateşim düşmedi bir de göğüs acım ağrım geçmedi normalde adet bitince geçerdi hatta olunca hemen geçerdi adet oldum bitti üzerinden 3 gün geçti hala geçmedi cok acıyor test yapıyorum negatif göğüslerin böyle olmasının ve ateşin düşmemesinin sebebi prolaktin hormonu yüksekliği olabilir valla cok artık sinirlerim bozuldu benim bıktım şimdi bu çıktı bir de nasıl düşer bu hormon doktora gidip durmaktanda bıktım basına gelen var mı böyle birley

Arkadaşlar cok canım sıkılıyor adet oldum bittim gala yumurtlamadan sonra çıkan ateşim düşmedi bir de göğüs acım ağrım geçmedi normalde adet bitince geçerdi hatta olunca hemen geçerdi adet oldum bitti üzerinden 3 gün geçti hala geçmedi cok acıyor test yapıyorum negatif göğüslerin böyle olmasının ve ateşin düşmemesinin sebebi prolaktin hormonu yüksekliği olabilir valla cok artık sinirlerim bozuldu benim bıktım şimdi bu çıktı bir de nasıl düşer bu hormon doktora gidip durmaktanda bıktım basına gelen var mı böyle birley
Cnm sen çok stress yapmissin kendine..inan stress de yapiyor..Biraz rahatlamaya calis..ben böyle bişey yaşamadım bilemiyorum..Tekrar git bakalm dokorun nedicek..

Cnm sen çok stress yapmissin kendine..inan stress de yapiyor..Biraz rahatlamaya calis..ben böyle bişey yaşamadım bilemiyorum..Tekrar git bakalm dokorun nedicek..
Ya ben artık doktora falan gitmekten cidden bıktım zaten küçük bir yerdeyim bazı doktorada artık güven olmuyor sizde biliyorsunuz bazı doktorlar doğru düzgün dinlemiyorlar bile insanı yani resmen oyuncak oldum en son bir hafta önce adetimin 3. Günü gittim hormon tahlilim yapıldı ama prolaktin hormonuma baktırmamış sonuclarda o hormon yok ya bir de stres yapmasam dediğiniz gibi hersey daha olumlu olabilir de ben stresimi yönetmeyi beceremiyorum artık bu konuyu cok taktım düşünmemek için elimden geleni yapıyorum ama düşünmeden bir dakikam geçmiyor :KK43: nasıl başarıcam takmamayı

Tedaviye başlamak istedim ben sandım ki ilk etapta bir hap galan birşey verilecek doktor direkt elime bir kağıt tutuşturdu rahim filmi çektirmeni öneririm ilk başta diye fiyatını da yazmış 500 tl diye iyice moralim bozuldu

Kizlarr sol kasik da batmalarim oluyor
Akıntı çok fazla ve belki komik gelicek ama çok fazla gaz oluyor sizce bularak hamilelik belirtisi mi
Yoksa adet belirtisimi nediyosunuz

Back
X