Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım doktor çareni bulsun allahım tez zamanda kucağını bebişlerle doldursungün sayıyorum 26sında doktora gideceğim diyedua edin dostlar
@Seazone canım test yaptın mı?
hadi bakalım o zaman canım sonucu bize bildir haSlm canikom..yok yapmadım henüz ..bekliyrm daha..
Bir kaç gün geçsin diye ..sonraDN üzülmek istemyrm..
Çok zor cnm ya bizde hepimiz beklemekdeyiz ..Her lavaboya gidişimde..bakiyim heycanla kirmizilar gelmiş mi diye ..Allah hepimize sabır ve evlat nasip etsinGunaydınlar,
Ben de ay sonunu nasıl getırecegım bılmıyorum 29 u nasıl gelecek bılmıyorum:)
ay ben de 26sında doktora gideceğim heyecanlıyım çokGunaydınlar,
Ben de ay sonunu nasıl getırecegım bılmıyorum 29 u nasıl gelecek bılmıyorum:)
Tamam cnm benm zatenn...:)hadi bakalım o zaman canım sonucu bize bildir ha
ay o ne stres dolu oluyor insan ama bakalım ben senden yana umutluyum kuzum inşallah sonra da bizlere de dua et derim hep sana daÇok zor cnm ya bizde hepimiz beklemekdeyiz ..Her lavaboya gidişimde..bakiyim heycanla kirmizilar gelmiş mi diye ..Allah hepimize sabır ve evlat nasip etsin
bakalım hadi sevelim hayırlarla inşallah hamiş kalanlar çikolata isterizTamam cnm benm zatenn...:)
ALLAH RAZI OLSUN GÜLÜM...sen nasılsın?canım doktor çareni bulsun allahım tez zamanda kucağını bebişlerle doldursun![]()
Bende iyiyim canım çalışmalara başlıyoruz bu ay artık allah ne zaman kısmet ederse. bat 5 şubat :) hakkımızda hayırlısı hepimizinALLAH RAZI OLSUN GÜLÜM...sen nasılsın?
Ay insallah cnm benim..hep dua edyrmmmm sizler için cnm..benimde bugün işte ilaç biteli 1 hafta oldu..Tam emin olmak için 1 hafta daha beklicem..Ondan sonra gidicem artık doktorabakalım hadi sevelim hayırlarla inşallah hamiş kalanlar çikolata isteriz![]()