2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ben senın adına cok ümitliydim normalde adet günün ne zmaan
1 şubat canım.. Hayirlisi ya bizim zamanlama problemimiz de oldu bu ay pek eşimle firsatimiz olmadi belki ondan kaçırdık. Nasip olmayinca her sey bahane canim. 1 şubatı da gecmem insallah yaa yarin olmayi umuyorum hic olacak gibi de degilim acaba progestan ilac kullandim adeti geciktirir mi

Yumurta catlamasi ne yapa bilirim kizlar çok Üzgünüm gercekden klomen kullandım bu ay ilk defa günde 1 tane 5 gün yeterli gelmedi..öbür aya günde 2 tane kullancakmisim..bana önerile bilceginiz bişeyler var mi..

Evet geçen ay adet oldum ..Çok üzüldüm ve dün doktora gittim yumurtalar küçük buu ay olmaz dedi doktor..Hayal kirikligi..gelişmemiş çok Üzgünüm
moralini bozma canım yeni aya inşallah olacağını düşün bol bol dua et ben de dua ederim inşallah tedaviye devam edecek misin şimdi canım

Yumurta catlamasi ne yapa bilirim kizlar çok Üzgünüm gercekden klomen kullandım bu ay ilk defa günde 1 tane 5 gün yeterli gelmedi..öbür aya günde 2 tane kullancakmisim..bana önerile bilceginiz bişeyler var mi..
yumurtalar büyümeyince artırabiliyorlar gülüm bence inşallah bu ay daha kaliteli olur yumurtalarım hepimiz hayırlarla seviniriz inşallah

hanımlar bugün nasılsınız? benim adetten dolayı kasık ağrım falan çok var sizler nasılsınız?

Bende yaklasik bi yildir istiyorum doktora gittim birseyin yok dedi ama esimin ailesi yuzundn sresli gecyor gunlerim bu ay cok umutluyum 10 gunum var insallah hamile kalirim

Bende yaklasik bi yildir istiyorum doktora gittim birseyin yok dedi ama esimin ailesi yuzundn sresli gecyor gunlerim bu ay cok umutluyum 10 gunum var insallah hamile kalirim
hayırlısıyla inşallah canım stres en büyük sorun bizler için aramıza hoşgeldin listemize ekleyeyim mi seni de ilk sayfada güncel hali

(2016 YILINI DOSTLAR 46 HAMİLEMİZLE KAPADIK:anneadayı::KK46::KK36:)

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 25 şubat
2.@Kereminannesi22 :anneadayı:
3.@darkgirl1906 16 şubat
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl :anneadayı:
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL :anneadayı:
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 1 şubat
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92 :anneadayı:
25.@tulinkrc 9 aralık
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513 :anneadayı:
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim :anneadayı:

37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist
40.@Yariiimm
41.@sahra41
42.@nickminckyok :anneadayı:
43.@ahlas
44.@Mutluluk1515 15 ocak
45.@bebegim-gel 13 ocak
46.@meryemim40 :anneadayı:
47.@kelebekk47 31 ocak
48.@jarebom :anneadayı:
49.@papatyaozu :anneadayı:
50.@mervebil 28 ocak
51.@Melek Karakan 7 şubat
52.@peri_kizin_masali :anneadayı:
53.@Seazone
54.@mehtappathem :anneadayı:
55.@sweethoney 26 ocak
56.@thaline
57.@aysefeytum 27 şubat
58.@ayparcasi86 :anneadayı:
59.@Sweet03
60.@

şimdiden 13 tane hamişimiz oldu maşallah :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

2016===>46
2017===>13
______+___
59 hamişimiz :anneadayı::KK46::KK200:

hayırlısıyla inşallah canım benim..bugün halsizim yine
Sen bide diyet yapiyosun dimi..fazla zorlama kendini canım başka rahatsızlıkların olmasın sonra..geçen ay ben çok zorladım kendimi ve hastalandım yeni yeni kendime geliyorum..biraz da bu yüzden olmadı bu ay iyi degerlendiremedik malesef..oyüzden önce bizim sagligimiz

Sen bide diyet yapiyosun dimi..fazla zorlama kendini canım başka rahatsızlıkların olmasın sonra..geçen ay ben çok zorladım kendimi ve hastalandım yeni yeni kendime geliyorum..biraz da bu yüzden olmadı bu ay iyi degerlendiremedik malesef..oyüzden önce bizim sagligimiz
diyeti doktor verdi canım

başım ağrıyor :D kaldı 13 gün diyetimin bitmesine doktorun verdiği diyet bu 3. gün 1.200 kilo verdim

Kızlar 6+2 günlük hamişim:anneadayı:
Dün doktora gittik kalp atışını göremedik
Progesteron 17 çıktı progesteron ilacı verdi doktorum onu kullanıyorum siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bide cmtesiye tekrar gel bakalım kalbine dedi görünür mü acaba yoksa biraz daha mı beklesem:KK64:

Kızlar 6+2 günlük hamişim:anneadayı:
Dün doktora gittik kalp atışını göremedik
Progesteron 17 çıktı progesteron ilacı verdi doktorum onu kullanıyorum siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bide cmtesiye tekrar gel bakalım kalbine dedi görünür mü acaba yoksa biraz daha mı beklesem:KK64:
ALLAH ANALI BABALI büyütsün canım hayırlarla sağlıcakla inşallah ...

Back
X