2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Birdilimkek Birdilimkek yarın büyük günnn . ay çok heyecanlıyım.:KK17::KK17: kuzum inşallah inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin bize :KK71::KK71:
Allah razı olsun kuzucummmmm valla çok gaza geldik de sonuç negatifse hep beraber aglariz heralde :)) bakalim ne olacak ben kendimi negatife alistirayim da yoksa cok uzulmeyeyim varsa da surpriz olsun :)

Allah razı olsun kuzucummmmm valla çok gaza geldik de sonuç negatifse hep beraber aglariz heralde :)) bakalim ne olacak ben kendimi negatife alistirayim da yoksa cok uzulmeyeyim varsa da surpriz olsun :)
Kuzum beraber ağlarız merak etme. Fakat geriye dönüp baktığımda kendi adıma tabii ; heyecanla bekleyip hüsranla sonuçlandığı zamanlar bile güzelmiş beklemek. O yüzden pozitif en güzeli olsa da negatifte güzel. Hayat zıtlıklarla güzel. Biri olmadan ötekinin kıymeti yok çünkü. Bekleyelim görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler. İçini ferah tut ;)

Aynen öyle canım benim Rabbim den ne gelirse başımız üstüne.. Ya verir mutlu eder ya da geç verir ama daha mutlu daha guzel eder.. :)

(2016 YILINI DOSTLAR 46 HAMİLEMİZLE KAPADIK:anneadayı::KK46::KK36:)

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 27 şubat
2.@Kereminannesi22 :anneadayı:
3.@darkgirl1906 17 mart
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl :anneadayı:
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz :anneadayı:
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL :anneadayı:
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 1 şubat
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92 :anneadayı:
25.@tulinkrc 2 mart
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513 :anneadayı:
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse :anneadayı:
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim :anneadayı:

37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist
40.@Yariiimm
41.@sahra41 4 mart
42.@nickminckyok :anneadayı:
43.@ahlas :anneadayı:
44.@Mutluluk1515 15 ocak
45.@bebegim-gel 13 ocak
46.@meryemim40 :anneadayı:
47.@kelebekk47 3 mart
48.@jarebom :anneadayı:
49.@papatyaozu :anneadayı:
50.@mervebil 27 şubat
51.@Melek Karakan :anneadayı:
52.@peri_kizin_masali :anneadayı:
53.@Seazone
54.@mehtappathem :anneadayı:
55.@sweethoney 26 ocak
56.@thaline
57.@aysefeytum 27 şubat
58.@ayparcasi86 :anneadayı:
59.@Sweet03
60.@Sh2016
61.@Whiteandblue
62.@asli-asli 22 şubat
63.@amaben
64.@Elonee
65.@

şimdiden 17 tane hamişimiz oldu maşallah :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

2016===>46
2017===>17
______+___
63 hamişimiz :anneadayı::KK46::KK200:

Saglik ocagina kan vermeye gittim ama iki doktor da atanmış ve sadece hemsireler pansuman aşı falan yapiyor tahlil almiyorlar :( ayyy nasil sinir oldum hastaneye de gitmek istemiyorum kalabaliiiikkkk iyyyyy:(

Hamile degilim canim aşılama yaptirdim bekliyorum. Jimer hastanesine gidiyorum ama çok gereksiz pahali degistirmeyi düşünüyorum. Sen nereye gidiyorsun
Bende jimer hastanesi cenk aşkalli ye gidiyorum...içini rahat tut tam bende artık bu ay asılama yaptiralim derken hamile olduğumu öğrendim.doktorun kim peki...

Bende jimer hastanesi cenk aşkalli ye gidiyorum...içini rahat tut tam bende artık bu ay asılama yaptiralim derken hamile olduğumu öğrendim.doktorun kim peki...
Deniz guleryuz canim. Asilama diger hastanelerde daha uygunken biz 1600 liraya yaptirdik eger olumsuz olursa her ay 1600 verip aşılama yaptirmak bizi biraz zorlayabilir canim. Çekirge dorukta devam edebiliriz. Orasi da en iyi hastanelerden biri.. Insallah gerek kalmaz bugün 14. Günüm insallah regl olmam hamile olurum

Deniz guleryuz canim. Asilama diger hastanelerde daha uygunken biz 1600 liraya yaptirdik eger olumsuz olursa her ay 1600 verip aşılama yaptirmak bizi biraz zorlayabilir canim. Çekirge dorukta devam edebiliriz. Orasi da en iyi hastanelerden biri.. Insallah gerek kalmaz bugün 14. Günüm insallah regl olmam hamile olurum
Amin inşallah canım allah hayırlısıyla nasip etsin stres hiç yapma...

ne oldu canım senin sonuççç sırf ona girdim benim diş çekildi çok perişanım çok ağrım var :KK43:
Tahlil veremedim canim doktor yoktu saglik ocaginda bennde baska yere gitmedim. Evdeyim kuzum insallah det olmazsam pazartesi veririm kan ama olacak gibiyim sanki

Merhaba, beni de listeye ekler misiniz?Bat 16 mart. 1 yıldır istiyoruz. Bütün testlerimiz temiz çıktı fakat düzenli bir çalışma olmadı hiç.

Back
X