- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
rabbim sizede bu yolda sıkıntısız sorunsuz bir gebelik nasip etsin arkadaşım. benim kardeşimde tüp bebek ile anne olduAy hadi inşallah canım. Benim de kontrol çarşamba yani 6.gün 11.gün yumurta toplama olur inşallah ..bu aşılama da kacinci gün aşılama yapılıyor?
Sagolasin kuzum ışte en azindan bu ay cocuk düşünmüyoruz valla kendimize zaman ayirmayi unutmusuz her ay ayni strese kapilmaktan. Hadi bakalim insallah sen de doktordan hayirli haberlerle dönersin yumurtalarin gelismis ve catlamaya hazirdir insallahcanım siz gezin biraz kafanızı dinleyin eşinde de bir şey çıkmamasına çok sevindim vitamin mi verdi eşine kaplıcalarda oh mis gibi cıbı cıbı yapın benim de yarın kontrolüm var
Benim bi tane bi olsa belki yakamı birakirlar canim benim. Adam artik utanmadan gecti resmen aile konseyi kurtdular yumurtadan spermden döllenmeden iliskiye girmekten konusuyorlar. O kadar sinirlendim ki cinnet gecirmemek icin aksamin 9 unda gidip yattim. Cok uzulmusler erken yattigim icin çok kirilmislar.. Ah kiyamam ben onlara ya terbiyesiz saygisiz adam az bile yaptim onlara sabah da kalkip evime geldimAhhh bu kybabamın bende de var bir cins
Benim bi tane bi olsa belki yakamı birakirlar canim benim. Adam artik utanmadan gecti resmen aile konseyi kurtdular yumurtadan spermden döllenmeden iliskiye girmekten konusuyorlar. O kadar sinirlendim ki cinnet gecirmemek icin aksamin 9 unda gidip yattim. Cok uzulmusler erken yattigim icin çok kirilmislar.. Ah kiyamam ben onlara ya terbiyesiz saygisiz adam az bile yaptim onlara sabah da kalkip evime geldim
rabbim sizede bu yolda sıkıntısız sorunsuz bir gebelik nasip etsin arkadaşım. benim kardeşimde tüp bebek ile anne oldu
inşallah rabbim sizinde yüzünüzü güldürür
Soylememe gibi bi imkanim olmuyor ki eve geldik kaynanam aradi bir saat makine gibi konuştu. Yok biz onlara danismiyormusuz biz onlari dinlemiyormusuz. Onlarin dedigi doktora gitmemisiz. Ulan bursadaki en iyi hastanelerden birine gittik adam bize kızdı resmen. Ben nelerle uğraşıyorum ne insanlari cocuk sahibi yapiyorum size yapacagim hic bir tedavi yok bosuna paranizi harcamayin dedi. Biz yine de doktor doktor gezdik.. Kafamiz rahat degil ki cumartesi eşimle gittik yine afam diyor ki sizin nasıl bir baski altinda oldugunuz yüz ifadenizden belli sizin tek sorununuz stres hormonlar rahat degil... O baski yapanlara soyleyin versinler parasini tupbebek yapalim madem diyo... Biz de aynen oyle yapacagiz cunku bu kadar stres altinda bizim dogal yolla cocugumuz olacagina inanmiyorum ben artik. 2.5 yillik evliyim iki kere dogal yoldan olup düşük oldu ama kısır olsam bu akdar laf isitmezdim heraldeGerçekten sinir bozucu bir durum. Ben ilk tedavimde kimseye söylemedim. İkinci tedavi herkesin haberi oldu ve okadar yorucu oldu ki..anlatamam. Şimdi 3.tedavide kimsenin haberi yok kafam rahat valla. Kızlar imkan varsa kimseye demeyin.
Benim bi tane bi olsa belki yakamı birakirlar canim benim. Adam artik utanmadan gecti resmen aile konseyi kurtdular yumurtadan spermden döllenmeden iliskiye girmekten konusuyorlar. O kadar sinirlendim ki cinnet gecirmemek icin aksamin 9 unda gidip yattim. Cok uzulmusler erken yattigim icin çok kirilmislar.. Ah kiyamam ben onlara ya terbiyesiz saygisiz adam az bile yaptim onlara sabah da kalkip evime geldim
sonuçta gebe kalabiliyorsun canım. tedavini ol o başka bir konu buna ailenin ortak olması işte bu garip...Soylememe gibi bi imkanim olmuyor ki eve geldik kaynanam aradi bir saat makine gibi konuştu. Yok biz onlara danismiyormusuz biz onlari dinlemiyormusuz. Onlarin dedigi doktora gitmemisiz. Ulan bursadaki en iyi hastanelerden birine gittik adam bize kızdı resmen. Ben nelerle uğraşıyorum ne insanlari cocuk sahibi yapiyorum size yapacagim hic bir tedavi yok bosuna paranizi harcamayin dedi. Biz yine de doktor doktor gezdik.. Kafamiz rahat degil ki cumartesi eşimle gittik yine afam diyor ki sizin nasıl bir baski altinda oldugunuz yüz ifadenizden belli sizin tek sorununuz stres hormonlar rahat degil... O baski yapanlara soyleyin versinler parasini tupbebek yapalim madem diyo... Biz de aynen oyle yapacagiz cunku bu kadar stres altinda bizim dogal yolla cocugumuz olacagina inanmiyorum ben artik. 2.5 yillik evliyim iki kere dogal yoldan olup düşük oldu ama kısır olsam bu akdar laf isitmezdim heralde
Kocami da konusturmuyor ki adam utanmaz terbiyesiz... Eşim devamli odaya geliyor kalk yalniz birakma beni tamam konuyu kapattik diye. Ama kalkmadim karanlikta oturdum oylece yatakta. Offfff Allah im beni bu insanlarin ağzından kurtarsin insallah. Ben cok görgülü iyi seviyede bir ailede yetiştim nereden düştüm bu saygisizlarin içine bilmiyorum. Esimden Allah razi olsun mükemmel bir insan ama malesef özellikle babasi ve sonra digerleri cok cahil ve görgüsüz insanlar..eee yuhhh ilişki döllenme bunları konuştular ailecek kusura bakma eşin konuşturmayacak bu karı koca ilişkisirdir deyip kestirecek. sinirlenmekte haklısın
Soylememe gibi bi imkanim olmuyor ki eve geldik kaynanam aradi bir saat makine gibi konuştu. Yok biz onlara danismiyormusuz biz onlari dinlemiyormusuz. Onlarin dedigi doktora gitmemisiz. Ulan bursadaki en iyi hastanelerden birine gittik adam bize kızdı resmen. Ben nelerle uğraşıyorum ne insanlari cocuk sahibi yapiyorum size yapacagim hic bir tedavi yok bosuna paranizi harcamayin dedi. Biz yine de doktor doktor gezdik.. Kafamiz rahat degil ki cumartesi eşimle gittik yine afam diyor ki sizin nasıl bir baski altinda oldugunuz yüz ifadenizden belli sizin tek sorununuz stres hormonlar rahat degil... O baski yapanlara soyleyin versinler parasini tupbebek yapalim madem diyo... Biz de aynen oyle yapacagiz cunku bu kadar stres altinda bizim dogal yolla cocugumuz olacagina inanmiyorum ben artik. 2.5 yillik evliyim iki kere dogal yoldan olup düşük oldu ama kısır olsam bu akdar laf isitmezdim heralde
Allah razi olsun canim Allah gönülden isteyen bakabilecek olan kiymet bilecek olan herkese versin inşallahKiyamam yaen kısa zamanda hamile kalirsin inşallah ve Sağlıklı bir gebelik gecirmeni dilerim canım
canım gittin mi doktora yumurtalar büyümüş mü aşılama ne zaman olcak ?evet canım benim de yarın doktor kontrolüm var yumurtalarıma bakılacak bakalım heyecanlıyım çok
midem çok yanıyor çok yanıyor..
ALLAH hayırlarla sağlıcakla sevineceğiz inşallah amin..
inşallah canım. allah hiç birimizi bekletmesin amin amin çok amin. Bu arada gittin mi doktora bügün gidecektin sanırım. hcg ne baktırdın mı? sıfırlanmıştır inşallah.Yok canım cuma günü kesildi. Çalışmalar başladı. Test siparişi verdim. Yumurtlama testi bakalım hayırlısı hakkımızda inşallah kasım aralık annesi olmaya yetisiriz saglikla
Maalesef düşmemiş tekrar yükselmiş Dr takip edelim dedi iki günde bir kandaki değere bakalicak on gün önce 147 idi 238 olmus Dr anlamlı bir yükseliş değil dedi canım sıkıldı ben düşmüştür diye bekliyorduminşallah canım. allah hiç birimizi bekletmesin amin amin çok amin. Bu arada gittin mi doktora bügün gidecektin sanırım. hcg ne baktırdın mı? sıfırlanmıştır inşallah.
Canım cok ilginc yaaaa ilk defa boyle bisey duyuyorumMaalesef düşmemiş tekrar yükselmiş Dr takip edelim dedi iki günde bir kandaki değere bakalicak on gün önce 147 idi 238 olmus Dr anlamlı bir yükseliş değil dedi canım sıkıldı ben düşmüştür diye bekliyordum
hay allah canım ya. doktor ilaç falan verdi mi? kanaman tekrar başladığında düşer hcg .ama mutlaka takip ettir allah korusun dış gebelik de olabilir.Maalesef düşmemiş tekryar yükselmiş Dr takip edelim dedi iki günde bir kandaki değere bakalicak on gün önce 147 idi 238 olmus Dr anlamlı bir yükseliş değil dedi canım sıkıldı ben düşmüştür diye bekliyordum
Canım baktı vajinadan ultrason ile rahim incelmiş dedi 1000 değerlere çıkması sakıncalı dedi niye atıyorsun dedi. TakipteyimCanım cok ilginc yaaaa ilk defa boyle bisey duyuyorumAllah korusun ama dış gebelik falan mi acaba keşke doktor tahlilden sonra bi kamerayla baksaydi rahim ne durumda diye
Yok canım vermedi adetle düşer değerin dedi. Takip ediyor Dr. Umarım başka şey çıkmaz altındanhay allah canım ya. doktor ilaç falan verdi mi? kanaman tekrar başladığında düşer hcg .ama mutlaka takip ettir allah korusun dış gebelik de olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?