• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Amin canım. Ben evlendigim gunden beri bu insanların baskisindan kaçıyorum. Mecbuten araya mrsafe koymakta buldum çareyi. Ama buna kendileri sebep oldu. Kaynanam diyor ki en gakin zamanda Allah size bir evlat versin ama sizi çok üssün diyor. Resmen beynim yandı sinirden ulan benim hasret kaldigim evlada daha rahmime düşmeden beddua etmeye basladilar.. Cahil insanlar cahil olmasalar böyle davranirlar mi. Cahil ve kötü kalpli insanlar
o ne biçim laf ya ...cahillikten peter bu durum ya insan kendi evladına beddua eder mi amann o beddua döner durur onları bulur hele de haksız beddua yani..
yanından gitmediler mi canım ?

ALLAH RAZI OLSUN canım 5-6 tane yumurtam oluştu 9 gün puregon iğne vuruldum perşeöbe günü de çatlatma iğnesi ovitrellayı vuruldum bakalım inşallah cümlemiz hayırlarla sağlıcakla seviniriz amin..
senin de tedavin olumlu sonuçlanır inşallah gülüm hayırlarla sağlıcakla sevinirsin inşallah ben umutluyum bu ay hem yumurtalarım büyüdüğü için de günleri de iyi değerlendirdik bakalım hayırlısı zamanı gelmiştir inşallah hayırlarla sağlıcakla amin
Canim benim ne güzel yumurtalarin büyümüş maşallah.. Aşılama tutma ihtimali cok düşük bir işlem %15-20.. Ben verdigim 1600 liraya aciyorum muayene paralari ilac ve igne paralari ile 2000 buldu. Allah insallah asilamaya gerek kalmadan verir yumurtalarin oluşmuş eşine de biraz tetikleyici besinler yedir günlerini iyi degerlendir bence olumlu sonuclanacak öyle hissediyorum :)

Canim benim ne güzel yumurtalarin büyümüş maşallah.. Aşılama tutma ihtimali cok düşük bir işlem %15-20.. Ben verdigim 1600 liraya aciyorum muayene paralari ilac ve igne paralari ile 2000 buldu. Allah insallah asilamaya gerek kalmadan verir yumurtalarin oluşmuş eşine de biraz tetikleyici besinler yedir günlerini iyi degerlendir bence olumlu sonuclanacak öyle hissediyorum :)
ay canım perşembeden beri durmadık onun da benim de pestilimiz çıktı :D:D:D pazara kadar düzenli ilişki dedi doktor bence de aşılama işlemi zaten ilişki gibi yani yumurtalar büyümşse falan bence normal ilişkiyle de olabilir dedim gülüm 900 tl de ona vereceğime dedim eğer olumlu sonuç alırsam bebeğimize harcarız dedim alamazsak da dedim devlet de aşılama parası dedim artık yani...
eşim zaten arkadaşlarından borç falan aldı canım onu daha da sıkıntıya koymak istemedim kuzum..indirim yapacağım size dedi doktır 800 tl olur diyor :D:D:D aman aman ne kadar çok yaptın

o ne biçim laf ya ...cahillikten peter bu durum ya insan kendi evladına beddua eder mi amann o beddua döner durur onları bulur hele de haksız beddua yani..
yanından gitmediler mi canım ?
Bugün gittiler canim tatilimiz bitti ya artik kendimize ayiracak zamanimiz kalmayinca gittiler. Hani bir laf vardır........... Duasi kabul olsa gökten kemik yağar diye. Aklima geldi o anda ama tabiki söylemedim. Ama durum aynen böyle. Ben Rabbimden hayirli saglikli isterim Rabbim verecek insallah. Sanki çok cektirmisiz onlara ulan biz napiyoruz onlara. Hep bizi yönlendirme çabaları kocamin maaşı yatinca napsak da el koysak cabalari.. Eşim de görüyor bunlari mesafe koyuyor o cahiller de saniyir ki ben dolduruyorum kocami o zaman beddua ediyorlar.. Allah büyük ve her şeyi görüyor. Ben ona havale ediyorum hepsini

Bugün gittiler canim tatilimiz bitti ya artik kendimize ayiracak zamanimiz kalmayinca gittiler. Hani bir laf vardır........... Duasi kabul olsa gökten kemik yağar diye. Aklima geldi o anda ama tabiki söylemedim. Ama durum aynen böyle. Ben Rabbimden hayirli saglikli isterim Rabbim verecek insallah. Sanki çok cektirmisiz onlara ulan biz napiyoruz onlara. Hep bizi yönlendirme çabaları kocamin maaşı yatinca napsak da el koysak cabalari.. Eşim de görüyor bunlari mesafe koyuyor o cahiller de saniyir ki ben dolduruyorum kocami o zaman beddua ediyorlar.. Allah büyük ve her şeyi görüyor. Ben ona havale ediyorum hepsini
ALLAH ALLAH senin kocan da ev geçindiriyor yani maaş yatınca onlara mı verecek bak tedavi olacaksınız falan bunlar da pes yani..
benim de aklıma geldi ama amann ALLAH HER ŞEYİN EN İYİSİNİ BİLENDİR..
onlar kendi kendilerine beddua edip dursun bir bakarlar ki sizin elinize düşmüşler sen hiç takma onlara...

ay canım perşembeden beri durmadık onun da benim de pestilimiz çıktı :KK70::KK70::KK70: pazara kadar düzenli ilişki dedi doktor bence de aşılama işlemi zaten ilişki gibi yani yumurtalar büyümşse falan bence normal ilişkiyle de olabilir dedim gülüm 900 tl de ona vereceğime dedim eğer olumlu sonuç alırsam bebeğimize harcarız dedim alamazsak da dedim devlet de aşılama parası dedim artık yani...
eşim zaten arkadaşlarından borç falan aldı canım onu daha da sıkıntıya koymak istemedim kuzum..indirim yapacağım size dedi doktır 800 tl olur diyor :KK70::KK70::KK70: aman aman ne kadar çok yaptın
Cok sagolsun 800 bulan 900 de bulur gerek yok :)) biz de zaten ara verdik eşime vitamin aldik ayrıca ceviz bal ve ari poleni karistirip veriyorum. Bakalim bir iki aya toparlar mii.. Biz şimdi normal yaşantımıza devam ediyoruz ama bebek bekleyisine ara verdik. Tüp bebek yapalim dedik ama bem vazgectim birkac ay doktora gitmek o stresleri yasamak istemiyorum. O arada eşim de duzelirse gerek kalmaz zaten.. İnşallah:))

ALLAH ALLAH senin kocan da ev geçindiriyor yani maaş yatınca onlara mı verecek bak tedavi olacaksınız falan bunlar da pes yani..
benim de aklıma geldi ama amann ALLAH HER ŞEYİN EN İYİSİNİ BİLENDİR..
onlar kendi kendilerine beddua edip dursun bir bakarlar ki sizin elinize düşmüşler sen hiç takma onlara...
Aman elime dusmelerini bile istemiyorum Allah bizi onlara onlari bzie mecbur etmesin

Aman elime dusmelerini bile istemiyorum Allah bizi onlara onlari bzie mecbur etmesin
öyle beddua edenlerin sonu pek iyi olmuyor hata ediyorlar artık insanlar kötülüklerini bile gizlemez oldular ya..
benim kaynanam da kaynatamın cenazesinde yakın komşusuna dert yanıyor gelinler sorunlu çıktı diyor hem de benim yanımda ...

canım bana vitamin verdi sonra kilo vermem için mamalar falan intihapa ilaç onları ödemedi tabii ssk bir de muayene paraları falan birkaç test derken yol paraları falan 1200 ü geçti bile belki özele gitmiştim canım sonra sırf aşılama işlemine de 900 tl isteyince kalsın dedim başka arkadaşlar gidince falan özele de gitse 1100 falan tuttu dediler ama bir kilomu gören hemen sorunmuş gbi önümüze koyuyor ama özelde gerçekten de durumun olmayınca adım atmayacaksın çıkamıyorsunuz bizim gibi :KK70:
haklısın canım malesefki bu devirde herşey para ama ankdasın ne güzel kıymetini bil inan istanbuldan doğuya geldim merkezde sadece bi kadın doğumcu kaldı istanbul desen çok kalabalık dı hastaneler hep uzak devlet yada özel farketmiyordu.Bu yüzden istda da tedavi olmadım olamadım.Ank yı sağlık yönünden çok özlüyorum bence sabret Rabbim bu ayda nasip etmeZse önümüzdeki aya ankara ünv cebeci tıp fak hastanesine gitmeni tavsiye ederim özel muayene ler 100 150 arası sanırım normal muayene sgk karşılıyor hem 3 yıllıksın 3 aşılama hakkın var. Bende gittim ağustosda geçen yıl ank ünv cebeci tıp fak. Hast.ne direk aşılama dedi dr aşılama için dosyam mevcut orda.bence maddi durumunuz düzelene kadar zorlamayın bütçenizi devlete başla zekai tahir hast ile zübeyde hanım hast . Çoook giden hasta var burda okumuşssundur. Anknın neresinde oturuyorsn bilmiyorum ama inşallah bu hastanaler yakındır sana baya çok almış özel senden daha tam bi tedavi bile yokken ortada.

öyle beddua edenlerin sonu pek iyi olmuyor hata ediyorlar artık insanlar kötülüklerini bile gizlemez oldular ya..
benim kaynanam da kaynatamın cenazesinde yakın komşusuna dert yanıyor gelinler sorunlu çıktı diyor hem de benim yanımda ...
Tövbe estagfurullah yaninda öyle diyen olmadigim yerde ne der Allah bilir.. Aman iyi aile kızı olsun aman okumus olsun aman güzel olsun aman saygılı olsun der bulunca hemen gelin ederler ondan sonra aman gelin kötü derler.. Ulan alana kadar bayiliyordun ne bekledin hee seyimiz dort dörtlük olsa bu gelin uçamiyor kanatlari yok iyi degil bu derler..

Amin canım. Ben evlendigim gunden beri bu insanların baskisindan kaçıyorum. Mecbuten araya mrsafe koymakta buldum çareyi. Ama buna kendileri sebep oldu. Kaynanam diyor ki en gakin zamanda Allah size bir evlat versin ama sizi çok üssün diyor. Resmen beynim yandı sinirden ulan benim hasret kaldigim evlada daha rahmime düşmeden beddua etmeye basladilar.. Cahil insanlar cahil olmasalar böyle davranirlar mi. Cahil ve kötü kalpli insanlar
sabır canım Rabbim sevdiği kullarını imtihan edermiş en güzel cevap kaynananlara sabır şüphesiz Allah tez vakitte sabırlarının karşılığını versin inşallah.ne yaparsanız yapın elinle anlamayn insan anlamıyo en iyisi bi süre ara verin mesafe koyun tabi araya.üzüldüm haftasonundaki kaplıca planın bozulmasına

Tövbe estagfurullah yaninda öyle diyen olmadigim yerde ne der Allah bilir.. Aman iyi aile kızı olsun aman okumus olsun aman güzel olsun aman saygılı olsun der bulunca hemen gelin ederler ondan sonra aman gelin kötü derler.. Ulan alana kadar bayiliyordun ne bekledin hee seyimiz dort dörtlük olsa bu gelin uçamiyor kanatlari yok iyi degil bu derler..
ahh ahh kimse dört dörtlük değildir elbet ama iyilikten anlayanı da görmedim kötülük edenlerden çekinirler dili dikenli olana tatlı görünürler ama herkes zaman gelir hatası kaba konur onun için üzülmekle de olmuyor ALLAH ıslah etsin demek lazım bizden de uzak olsun kötüler diyelim ne diyelim gülüm..
inşallah hayırlarla sağlıcakla seviniriz de şunların çenesi de susar

ALLAH RAZI OLSUN canım 5-6 tane yumurtam oluştu 9 gün puregon iğne vuruldum perşeöbe günü de çatlatma iğnesi ovitrellayı vuruldum bakalım inşallah cümlemiz hayırlarla sağlıcakla seviniriz amin..
senin de tedavin olumlu sonuçlanır inşallah gülüm hayırlarla sağlıcakla sevinirsin inşallah ben umutluyum bu ay hem yumurtalarım büyüdüğü için de günleri de iyi değerlendirdik bakalım hayırlısı zamanı gelmiştir inşallah hayırlarla sağlıcakla amin
insallah biz ve bizim gibi bekleyen umut eden herkese Allah nasip etsin canim. hayirli haberlerini bekiyorum

insallah biz ve bizim gibi bekleyen umut eden herkese Allah nasip etsin canim. hayirli haberlerini bekiyorum
amin canım hayırlarla sağlıcakla inşallah amin cümlemizizn haberleri hayırlı olur sevindirici olur inşallah amin..

Aynen canim gecen haftasonu biz oradaydik daha. Gezdiler dolastilar yedil

yediler ictiler. Tamam helali hoş olsun ona diyecegimiz yok. Ama bize rahat vermiyorlar simdi kayinpederim eşimin maaşını aldı yavas yavas eline. Arsa aldı yarı parasını eşim ödedi ev yapacak yari parasini eşim verecek. Ki biz orada hic yasamayacagiz çünkü kendi evimiz var cok şükür. Şimdi eşim arabasini satti son model pahali araba alip eşimi kredi altina sokmaya çalışıyor. Ben de kesinlikle izin vermiyorum borc istemiyorum çünkü. Devamli bize bir masraf buluyor. Bir de ben neden en iyi kadın doktorlarina gittim diye anası diyor ki Allah ogluma bir evlat versin de onu kurtarsın bu masraflardan. Sinir krizi geçirdim evet dedim cok para harciyorum ama benim kocam bana onu layik görüyor ve cok şükür imkani da var. Hangi cocugu olmayan aile masraf etmiyor ki? Sorun bende değil korkma para giderse de senin oğlun icin gidecek onda sorun vat çünkü... Beni delirttiler beni cildirttilar degolup gittiler. Eşim sinir krizi gecirdi ben karimla doktor parasi veriyorum suzin niye zorunuza gidiyor o kadar masrafim oldugu halde yine size tomarla para veriyorum. Verdigi arsa parasi yaninda benim doktor masrafim devede kulak.. Offffff cok doluyum arkadaşım cokkkkkk
ya kuzum çokk çirkin laflar etmişler ama eşin güzel cevap vermiş bu laflar üzerine azıcık düşünmeleri lazım. aslında anladığım kadarıyla eşin kırmamak için kendini tutuyor o kendini tuttukça bunlar üzerinze geliyor e patlamış sonunda. allah akıl fikir versin . ne denir ki

hoşgeldin aramıza canım listeye seni de ekleyeyim mi ilk sayfada son hali..
hosbulduk canim ya allah evlat isteyen herkese evlat nasip etsin simdiden esimin akrabalari bebek yokmu bebek yokmu diyorlar ya bu sesleri duymak istemiyorum artik insaaallh hayirli bir sekilde cocugum olurum allah herkese hayirlisini versin insaallh

hosbulduk canim ya allah evlat isteyen herkese evlat nasip etsin simdiden esimin akrabalari bebek yokmu bebek yokmu diyorlar ya bu sesleri duymak istemiyorum artik insaaallh hayirli bir sekilde cocugum olurum allah herkese hayirlisini versin insaallh
o laflar bitmiyor canım aman aman düşünmüyoruz de biraz daha geçsin de düşünüyoruz olmuyor dedik mi daha soruların ardı astarı olmuyor hiç renk verme...

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 28 mart
2.@Kereminannesi22 :anneadayı:
3.@darkgirl1906 17 mart
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl :anneadayı:
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz :anneadayı:
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL :anneadayı:
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 1 şubat
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92 :anneadayı:
25.@tulinkrc 30 mart
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513 :anneadayı:
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse :anneadayı:
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim :anneadayı:

37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist
40.@Yariiimm
41.@sahra41 4 mart
42.@nickminckyok :anneadayı:
43.@ahlas :anneadayı:
44.@Mutluluk1515 15 ocak
45.@bebegim-gel 13 ocak
46.@meryemim40 :anneadayı:
47.@kelebekk47 1 nisan
48.@jarebom :anneadayı:
49.@papatyaozu :anneadayı:
50.@mervebil 27 şubat
51.@Melek Karakan :anneadayı:
52.@peri_kizin_masali :anneadayı:
53.@Seazone
54.@mehtappathem :anneadayı:
55.@sweethoney 26 ocak
56.@thaline
57.@aysefeytum 27 şubat
58.@ayparcasi86 :anneadayı:
59.@Sweet03
60.@Sh2016
61.@Whiteandblue 16 mart
62.@asli-asli 22 şubat
63.@amaben
64.@Elonee
65.@cimrigelin 16 mart
66.@Orhanhulya 6 nisan
67.@Xspring 31 mart
68.@Gulshahs
69.@Ebfe
70.@

şimdiden 17 tane hamişimiz oldu maşallah :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

sabır canım Rabbim sevdiği kullarını imtihan edermiş en güzel cevap kaynananlara sabır şüphesiz Allah tez vakitte sabırlarının karşılığını versin inşallah.ne yaparsanız yapın elinle anlamayn insan anlamıyo en iyisi bi süre ara verin mesafe koyun tabi araya.üzüldüm haftasonundaki kaplıca planın bozulmasına
Aynen canim ya valla kocam diyor haftaya gidelim diye ama ben gitmek istemiyorum bu hafta yumurtlama donemime giriyorum ne kadar cocuk beklemesek de belki tutarsa kaplıca iyi gelmez.. Belki onumuzdeki ay artik kuzum..

Back
X