- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
canım inşallah rabbim nasip eder sanada sağlıkla bir gebelik inşallahaşılamadan vazgeçtik canım 900 tl dediler yumurtalarım fazla diye de normal ilişki de olabilir dedi bu haftasonu düzebli ilişki yaptık gülüm bundan sonra dinlenme zamanı...
sen de şu zorluklar geçtikten sonra inşallah kolaylık vardır inşallah kuzum..
İnşallah zamanı gelmiştir ve hayrsyla bu sfer olur cnm bende ikinci dondurulms tüp bebek tedavime basldm Allah yardımcmz olsnaşılamadan vazgeçtik canım 900 tl dediler yumurtalarım fazla diye de normal ilişki de olabilir dedi bu haftasonu düzebli ilişki yaptık gülüm bundan sonra dinlenme zamanı...
sen de şu zorluklar geçtikten sonra inşallah kolaylık vardır inşallah kuzum..
anladım canım acaba önceki iki düşüğün sebebi de aynı şekilde o vitamin eksikliğimiymiş ?Bilmiyorum kuzum doktor yazdi ilaç degildir yaziyo kutunun üstünde birkqc vitamini barindiran bir hap sanirim. Sigorta karsilamiyor ilac olmadigi icin
canım en son kaç ölçtüler ? dış gebelik falan demedi inşallah.kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen benim değer bir türlü düşmüyor dr kürtaj yapacakmış haber bekliyorum ne zaman gelmemi isteyecek diye
Doktor da onu soyledi zaten canim. Bu dusuge sebep olur dedianladım canım acaba önceki iki düşüğün sebebi de aynı şekilde o vitamin eksikliğimiymiş ?
o zaman süper en azından düşüklerin nedeni belli oldu bundan sonra korkma kuzum . bugun nasılsın biraz olsun kendine gelebildin mi?Doktor da onu soyledi zaten canim. Bu dusuge sebep olur dedi
Iyiyim cok şükür kuzucumm hayat normale döndü:) her ne kadar bebek beklentimiz olmasa da bu haftayi yine de degerlendirecegiz canimo zaman süper en azından düşüklerin nedeni belli oldu bundan sonra korkma kuzum . bugun nasılsın biraz olsun kendine gelebildin mi?
ALLAH hayırlarla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımıza kavuşuruz inşallah gülüm transferin ne zaman olacak buraya yaz da dua edelim gülüm sana inşallahİnşallah zamanı gelmiştir ve hayrsyla bu sfer olur cnm bende ikinci dondurulms tüp bebek tedavime basldm Allah yardımcmz olsn
Allah Allaaaahhh yavrucum bu kadar beklemen iyi degil ya 20 gündür düşürmeyi bekliyorsun bu durumda hemen kürtaj yapmalari gerek doktorun ne yapmaya calisiyor anlamadim. Degistir baska doktora git kuzum 15 dakikalik bir işlemin var yaptir kurtul perişan oldun yahuukızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen benim değer bir türlü düşmüyor dr kürtaj yapacakmış haber bekliyorum ne zaman gelmemi isteyecek diye
gerçekten de ben de şimdiye kadar düşstü sanıyordum bu senin sağlığını tehlileye atmak aslındaAllah Allaaaahhh yavrucum bu kadar beklemen iyi degil ya 20 gündür düşürmeyi bekliyorsun bu durumda hemen kürtaj yapmalari gerek doktorun ne yapmaya calisiyor anlamadim. Degistir baska doktora git kuzum 15 dakikalik bir işlemin var yaptir kurtul perişan oldun yahuu
hayırlısıyla şu kürtajı atlat da canım her şey daha düzene girecek inşallahcanım inşallah rabbim nasip eder sanada sağlıkla bir gebelik inşallah
rabbimden gelen başğm gözüm üzerine....
değerlendirin tabi denemes bedava :)))Iyiyim cok şükür kuzucumm hayat normale döndü:) her ne kadar bebek beklentimiz olmasa da bu haftayi yine de degerlendirecegiz canim
Aynen hangi koca hayır diyebilir kideğerlendirin tabi denemes bedava :)))
Amin cnm cok sağol haber verirm tabi Rabbim hepimizin dualarını kabul etsinALLAH hayırlarla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımıza kavuşuruz inşallah gülüm transferin ne zaman olacak buraya yaz da dua edelim gülüm sana inşallah
amin hayırlarla canım benim..inşallahAmin cnm cok sağol haber verirm tabi Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
en son 473 idi canım bu gün öğleden sonra kürtaj oluyorum. kürtaj sonrası pataloji sonucu dış gebelik mi diye belirleyecek sanırım durumu. dr rahimde herhangi bir nedene bağlı gelişmeyen bir gebelik düşüğümü yoksa dış gebelikmi ona bakacakmış. kürtaj sonrası değer düşmesi beklerim olmazsa sonuc gelince iğne vururum dedicanım en son kaç ölçtüler ? dış gebelik falan demedi inşallah.
hayırlısıyla şu zorlu durumdan kurtulursun sağlıcakla da gülüm ondan sonra hayırlarla sağlıcakla bebişlerimizi beklerizen son 473 idi canım bu gün öğleden sonra kürtaj oluyorum. kürtaj sonrası pataloji sonucu dış gebelik mi diye belirleyecek sanırım durumu. dr rahimde herhangi bir nedene bağlı gelişmeyen bir gebelik düşüğümü yoksa dış gebelikmi ona bakacakmış. kürtaj sonrası değer düşmesi beklerim olmazsa sonuc gelince iğne vururum dedi
hayırlısı olsun canım ya inşalllah hayırlarla sağlıcakla bizler de sevineceğiz gülüm...aaynaa canim bugun hasta oldum
canımm kürtajla değerlerin sıfırlanıcaktır allahın izniyle çokk geçmiş olsun. Umarım şimdi iyisindir. Ağrın sızın hiç olmasın inşallah.en son 473 idi canım bu gün öğleden sonra kürtaj oluyorum. kürtaj sonrası pataloji sonucu dış gebelik mi diye belirleyecek sanırım durumu. dr rahimde herhangi bir nedene bağlı gelişmeyen bir gebelik düşüğümü yoksa dış gebelikmi ona bakacakmış. kürtaj sonrası değer düşmesi beklerim olmazsa sonuc gelince iğne vururum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?