- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
kıyamam sanaaCanım kürtaj sonrası uyanmak çok fena idi icim yandı canım yandı. Serviste bebek sesleri vardı onları duymak içimi burktu şükürler olsun uda geçti inşallah bir hafta sonra değer düşmüş olsun
Rabbim ne eylerse güzel eyler bu imtihandan yüzünün akıyla çıkmayı nasip et Yarabbi
ay dış gebelik olmamasına çooookk sevindim canım , açıkçası çok endişelenmiştim. hamdolsun değilmiş. o zaman hiçç korkma kuzucuğum haftaya sıfırlanmış olur. en son kaç ölçüldüSahracim Dr kamera ile yumurtalık ve tuplere baktığını dış gebelik yok dedi. Tamamlamamis düşük dedi. Kan ver bir hafta sonra değerin düşmesi gerek dedi. Rahmi temizlemiş. Anti ağrı kesici folik asit verdi.
hayırlısı ile canım en yakın hazırlı zamanda yine güzel haberini bize bildirirsin bu zorluğun arkasında bir kolaylık vardır elbet..hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur inşallah amin..Sahracim Dr kamera ile yumurtalık ve tuplere baktığını dış gebelik yok dedi. Tamamlamamis düşük dedi. Kan ver bir hafta sonra değerin düşmesi gerek dedi. Rahmi temizlemiş. Anti ağrı kesici folik asit verdi.
Aynen bildiğin gibi canım tedavi bu sene olmıycam normal denemeye devam ..ZehreNur son durum ne şimdi ne canım sende
hayırlısıyla canım benim hiç ummadığın en kısa zamanda nasip olur canımcımAynen bildiğin gibi canım tedavi bu sene olmıycam normal denemeye devam ..
Bat vermiyim ben
Canım bu haftasonu da misafitlerimiz var artik önümüzdeki aya kaldi nasipse.
hadi hayırlısı canımcımCanım bu haftasonu da misafitlerimiz var artik önümüzdeki aya kaldi nasipse.
Buradayim kuzum. Yasiyorummmm:)
:) bu ne ay gelen ayağını sürümüş hep misafir hep misafir kov gitsin nereye kadar :)Buradayim kuzum. Yasiyorummmm:)
aman napayım ev okul ev okul hafta sonuna girdik nihayet bitmiş vaziyetteyimsahracım iyiyim kuzum sen nasılsın neler yapıyorsun bugün buralar çok sessiz
Aynen kuzum daha on dakika önce bir haber aldim pazar sabahi da kahvaltiya gelecek baska misafirler :)) ayyyyyy pazar gecesi cok gec saatte gidecekler pazartesiye kalkip kahvalti hazirlayacagim Allaaah immmm bana güç kuvvet veeeerrrr:) bu ne ay gelen ayağını sürümüş hep misafir hep misafir kov gitsin nereye kadar :)
haftasonu dinlenirsin canım yorulmuşsundur tabii..aman napayım ev okul ev okul hafta sonuna girdik nihayet bitmiş vaziyetteyim
amann issyeeeaaaaaannnnn misafir iyidir hoştur da en önemli haftanda gelmesinler canımA
Aynen kuzum daha on dakika önce bir haber aldim pazar sabahi da kahvaltiya gelecek baska misafirler :)) ayyyyyy pazar gecesi cok gec saatte gidecekler pazartesiye kalkip kahvalti hazirlayacagim Allaaah immmm bana güç kuvvet veeeerrrr
olur kuzucuğum oda olur neden olmasın her şey takdiri ilahi o yüzden ne zaman ne olacağı hiiççç belli olmaz canımhaftasonu dinlenirsin canım yorulmuşsundur tabii..
ahh ahh ben de kpss ile benim de başım dert de hayırlısıyla ben de atanıp yoruldum bu hafta çok diye yazar mıyım acaaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?