- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
ben oldum canım adet hayıt suyu sayesinde bugün 2. günüm hamişler çoğalıyor sahra kuzum aha 26. hamişi bekliyoruz artık
canımsın yaa boşversene eğleniyoruz işte :) hepimize bulaşcak kuzum merak etme sen. senin sıraya az kalmıs .ben çok erken söylemişim benim sıra gene kaçar e bari 33 olayım bende
aaynaa , Birdilimkek adet olmadınız umarım.
A anneveoglusu kuzum nasılsın, inşallah adet olmuşsundur.
ne ironik oldu :))))))))))
ay çok sevindim canım ekledim senin adını da ben de adetim temizlenmeyi bekliyorum kuzucuğum ay bizler de hamiş olacağımız günü bekliyoruz artık canımcımmmmmmmcanım bu gün dr gidecektim adet olmasa idim şükürler olsun bu sabah oldum 49. günde
artık listende gerçekten varım inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir
Aynen canim test yapmadim bugün 4 Gün oldu ama yine adet olacagimi hissediyorum. Bakalim bugün de olmazsam yarin yaparım kuzum ama benim dengem bozuldu bence. Gecen sene de birkac ay gecikmisti yine bu dönemlerde ve gecen sene yine nisan ayı gecikmisti ve hamile oldugumi ogrenmistim. Tam bir sene oldu....geçe ayda 3 gün geçmiş miydi ya yavrum nasıl test yapmadan durabiliyorsun?
Insallah kuzum ama gecen ay da geciktigi icin pek umitlenmiyorumevet bence de test yapsan çok iyi olur bir bakmışsın bebek gelmiş...
ay gelsin de sevinelim
hiç belli olmaz be gülüm...Insallah kuzum ama gecen ay da geciktigi icin pek umitlenmiyorum
KAÇ GÜN GECİKTİ TATLIMInsallah kuzum ama gecen ay da geciktigi icin pek umitlenmiyorum
Ay çok sevindim abla yacanım bu gün dr gidecektim adet olmasa idim şükürler olsun bu sabah oldum 49. günde
canım sen kaç senelik evlisin?Ay çok sevindim abla ya
OHH BEEE sonundaaa :) çok şükürrr artıkk başlasın çalışmalarrr :)canım bu gün dr gidecektim adet olmasa idim şükürler olsun bu sabah oldum 49. günde
bende iyiyim kuzum. bu hafta tam çalışmam gereken hafta :) e artıkk üzerimize düşeni yapıcaz tabi :)))tatlım çok sıkıntılarda idim sorma şükürler olsun bu gün sabah oldum insan adet olduğuna sevinirmi artık o durumdayım düşün :)
sen nasılsın güzelim
insan hiç unutmuyor ki :) canım ya inşallah bu gecikmenin sebebi bebiştir. bende sabırlı olmayı öğrencem senden :)Aynen canim test yapmadim bugün 4 Gün oldu ama yine adet olacagimi hissediyorum. Bakalim bugün de olmazsam yarin yaparım kuzum ama benim dengem bozuldu bence. Gecen sene de birkac ay gecikmisti yine bu dönemlerde ve gecen sene yine nisan ayı gecikmisti ve hamile oldugumi ogrenmistim. Tam bir sene oldu....
Bu ay hamile kalirsam diye türbede adak adamistim zaten lokma dagittiracagiz diyehiç belli olmaz be gülüm...
ay gelsin inşallah bebişin de tatlılar lulicikten
Öğren kuzum hayal kirikligina ugramaktan iyidir. 4. Gün de akşam oldu hayır olsun insallah 28 günde bir olurdum hadi 29 diye hesaplayayim yine de 4 Gün geçti. Ama adetim gecikmeli gelecekse de bu hic iyi bisey degil. Neden gecikir ki bu kadar..insan hiç unutmuyor ki :) canım ya inşallah bu gecikmenin sebebi bebiştir. bende sabırlı olmayı öğrencem senden :)
Aslinda 28 gunde bir adet olurum bu ay 29 diye bi gün geç hesaplayayim dedim ama 33 Gün oldu bugün. Hayır olsun inşallah. Ama eger gebelik degilse de üzülüyorum neden bozuldu düzenim...KAÇ GÜN GECİKTİ TATLIM
hayırlısıyla inşallah hamilesindir canım ...Bu ay hamile kalirsam diye türbede adak adamistim zaten lokma dagittiracagiz diye
Hele bi olayim da gelirsen lokmalar benden kuzum :))))
oy çıtırsın daha sen8 aylık evliyim
24 yaşındayım hiç korunmadık bekliyoruzoy çıtırsın daha sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?