iğneye geçerler canım ben de klomenle büyüyor dedim ama oralı olmadı doktor yaniamin canım inşallah. Eczanelere sorayım ben internete güvenebilirmiyim bilemedm fiyatlar 50 ile 100 arası değişiyor.keçiboynuzunu sevdiremedim bi türlü eşime kürünüde yaptım ara ara pekmezi hele hiç istemiyor.
rahim filmi 2 kez çektirdim iyiki hatırlattın canım. Hepsini götürcem bende tüm tahlillerimi bakalım bize ne diyecek doktor çok merak ediyorum.2 klomen 2 femara kullandım 2 çatlatma iğnesi olmadı . Bizide aşılamaya geçirirler artık heralde.bende klomen verir diye düşünüyordum.iğneylemi büyütecekler yumurtanı o zaman.
benim ilk raporum bu canim evet üc hak var. dondurulmus transferi olacagi icin tekrar rapor almadim.canım bu senin kaçıncı rapor çıkarmandı 3 hak var değil mi
hadi hayırlısı canım benim ben de çok heyecanlıyım bakalım ne olacak dün başladım iğneyebenim ilk raporum bu canim evet üc hak var. dondurulmus transferi olacagi icin tekrar rapor almadim.
insallah hayirlisi olur canim. bende cok meraktayim bakalim ögleden sonra belli olacak inslalh nasibimde varsa olurhadi hayırlısı canım benim ben de çok heyecanlıyım bakalım ne olacak dün başladım iğneye
hadi inşallah canım nasip olur bu aylarda haberler peş peşe geliriz inşallah amininsallah hayirlisi olur canim. bende cok meraktayim bakalim ögleden sonra belli olacak inslalh nasibimde varsa olur
insallah canimhadi inşallah canım nasip olur bu aylarda haberler peş peşe geliriz inşallah amin
rahim filmi sonucumu eşimin sperm testini falan götürdük alttan muayene etti canım yumurtaların iyi dedi sebepsiz kısırlık dedi alttan muayene etti zaten önceki testleri dedim simir alındı mı dedi 6 ay önce alındı zaten önceki tedavide falan beklemeyelim hemen aşılama dedi zaten biz 4 seneyi geçti ya evleneli hiç hamile de kalmadım zaten dedim öyle bakalım klomen dedim ama oralı olmadı ilacı yazdı canım..
amin canım hepimize cümlemizin inşallah :) şükür hasta oldum yeni aya yeniden bismillah dedik. Hayırlısı olsun hakkımızda bu ay hem annelerimiz yanımıza gelcek elimizden geldiği kadar olcak çalışmalar . Olmadı kasıma aşılama gidicez ankya. :) inşallah raporuda çıkarabilirz gitmişken . Canım sende daha güçlü olman lazım hayırlısıyla başladın tedavine. 3.gün embriyolarınmı donduruldu şimdi canım ne oldu şuanki tedavinde son durum.
canım görmedim kusura bakma bugün rapor çıkardık canım ilaçları aldık kullanmayı anlattılar canım pazartesi gel utrason için dedi erkenden ona göre aşılama gününü belirtecek heralde canım bence hacettepeyi düşünürsen gürkan beye git canım ben şuan için memnunum bakalım çok heyecanlıyım bir yandan da canım sen ne yaptın tedavi durumu ne durumda ne düşünüyorsun..
@sahra41 canım doktora ilaçları sorduk argimacı kullanabilir dedi kullanmaya başlayacak bygünden itibaren tekrar çok sağolasın..
paranın hiç kıymeti yok ya tüp bebek merkezinde falan ne kadar kişi vardı herkes dertli ya
Iyiyim kuzucum sen de iyisindir insallah :)) alışverişe basladik valla çok masrafliymis bu işler:) giyim kısmını büyük ölçüde hallettik arabasina karar verdik gidip alacagiz. Odasını özel yaptıracağız insallah ama bekledigimizden daha yüksek fiyatları.. Allah a şükür evlat istedik Rabbim lutfetti sagligi olsun da eşyası eksik olsa da olurSaye- canım drdan güzel haberlerini bekliyorum canım gelişmeleri yaz
@sahra41 nasılsın canım cinsiyet belli oldumu erken ama :)
Birdilimkek sen nasılsın tatlım bebek alışverişi başladımı
@INCIK BONCUKUK nasılsın tatlım
Cnm beni ekle hamileyim bende2 SENE İÇİNDE YAKLAŞIK 100 HAMİŞ HABERİ VEREN TOPİK BİZİM TOPİK :)
ŞİMDİ 2018 İÇİN YENİ LİSTE
1.@svd_a 24 eylül
2.@INCIK BONCUK 1 eylül
3.@arkadasimes
4.@darkgirl1906 3 ekim
5.@anneveoglusu
6.@aysefeytum 10 ekim
7.@aaynaa 27 eylül
8.@slnchn 10 eylül
9.@eslemvera
10.@sahra41
11.@ZehreNur
12.@RUKAYYE44 3 ekim
13.@Afilim92 28 ağustos
14.@Dodine
15.@ayllllliiiin35
16.@Benimkigeliyor 5 eylül
17.@Greeneliton
18.@bebegim-gel 6 ekim
19.@bubus82
20.@Yariiimm
21.@aziz misafir 25 eylül
22.@Lina dmrkrn 10 ekim
23.@Gelartik00
24.@mine_42
25.@ruyagokk
26.@busraangell
27.@Blackcat95
28.@mf.aysegul 2 ekim
29.@emsaleymen
30.@
toplam : 6
Canım tedavim iptal edildi bu ay drum uygun görmedi transferi. Bir daha ki adete inşallah tekrar başlayacağızSaye- canım drdan güzel haberlerini bekliyorum canım gelişmeleri yaz
@sahra41 nasılsın canım cinsiyet belli oldumu erken ama :)
Birdilimkek sen nasılsın tatlım bebek alışverişi başladımı
@INCIK BONCUKUK nasılsın tatlım
hayırlısı olsun canım sağlamcı dr boşver geç olsun güç olmasınCanım tedavim iptal edildi bu ay drum uygun görmedi transferi. Bir daha ki adete inşallah tekrar başlayacağız
hayırlı olsun canım adet günündemi bu deger çıktıKizlar dun kan testi verdim ama degerim 36.9 cikti.yarin yine vericem insallah degerim katlanarak devam eder.buraz dusuk gibi geldi degerim.
Cnm 2 gun gectikten sonraki deger bu.yarin tekrar vericem kan bakalim yuksekmis mi.hayırlı olsun canım adet günündemi bu deger çıktı
çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah amin bizlere dua etmeyi unutma..Kizlar dun kan testi verdim ama degerim 36.9 cikti.yarin yine vericem insallah degerim katlanarak devam eder.buraz dusuk gibi geldi degerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?