Ayy canim yaa icimi okumussun valla bende bazen oyle diyorum esimeHamile arkadaşlar ilişkilerden sonra bişeyler yaptınız mı. Şuan ona takmış durumdayım. Tam gitmiyor sanki içine. Biz de mi bi hata var. Of gülüyorum yazıyorum hem de :))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canim yaa icimi okumussun valla bende bazen oyle diyorum esimeHamile arkadaşlar ilişkilerden sonra bişeyler yaptınız mı. Şuan ona takmış durumdayım. Tam gitmiyor sanki içine. Biz de mi bi hata var. Of gülüyorum yazıyorum hem de :))))
Aynen Canım geri çıkıyo bir kısmı ayaklarım havaya kaldırdığım halde.Ayy canim yaa icimi okumussun valla bende bazen oyle diyorum esimespermlern bir kismi geri cikiyor iliskiden sonra buda normalmi acaba
![]()
ins bizde bir gun hamileyim diye mujde verdigimiz gunleri yasariz keske bende hasta olsaydim simdi doktora gitmeye korkuyorum valla kist var dicek diyeAynen canim ama bunda gecirdimiz zamanin etkisi var olmadikca hirs oluyor sanki gun hesapliyoruz o zamanlar iliskiye giriyoruz vs halbuki kasmasak kendimizi belki daha kolay olacak.. Korunurken hamile kaliyor bazilari nasil oluyr anlamiyorum biz isteyerek olmuyor millet istemeden hamile kaliyo![]()
İnsallah bebis vardır canim icini ferah tut guzel dusun guzel olsunins bizde bir gun hamileyim diye mujde verdigimiz gunleri yasariz keske bende hasta olsaydim simdi doktora gitmeye korkuyorum valla kist var dicek diye
Adetinizde gecikme oluyorsa vucudunuz gebeliğe hazirlaniyor demektir bir tarfatan da. 1kaç ay içinde hamile kala bilirsiniz. Vucut aliştirma yapiyor çünkü. İnşAllah hayirlisi olur :) fazla takmayin kafaniza o zamn kendisi gelicek bebişleriniz :*Seni cok iyi anliyorum canm 5 gun geciktim artik hamileyim sanarken adet oldum simdide niye bu kadar gecikti diye endiseliyim
Benide eklermisiniz inşallah hepimiz en yakin zamanda aliriz mijdemizi*******************2016 ANNE ADAYLARI
1.aaynaa
2.pinkneoneffect
3.mavimart
4.darkgirl1906
5.
Tatlim o dediklerinde bende olmadi hatta hiç bir problemim de yoktu ama 2senedir benim de çocuk yoktu bu sene beklemediğim halde surpriz oldu. Bunlar kismet işi ben buna inaniyorum. Ve kafaniza takmamaniz lazim dilerim kisa zamanda bebiş gelir. Duşunme gun aşrii birlikteliğini yap ama kafana takma ne zaman adet olucağini bile unut.Arkadaslar ben polikistik overim ve troidlerim calismiyor.troidlerim icin ilac kullaniyorum.rahatsiligim icinde klomen ve glifor kullandim 2 kerede catlatma ignesi oldum.2 yil oldu hamile kalamadim.asilama yaptirmayi dusunuyorum.benim gibi olup hamile kalan varmi
bende de ayni problemler var canim troidi ilaci duzenli kullanirsan sorun olmaz ama iste su polikistik over yumurta tembelligi yapiyo ben iki ay klomen kullandim bu ayda 5 gunluk igne kullandim adet olmadim henuz ama umudum da yok polikistik overe sogan kuru cok iyi geliyomus bir ayda temizliyomus sen uyguladinmi ben yapmayi düşünüyorumArkadaslar ben polikistik overim ve troidlerim calismiyor.troidlerim icin ilac kullaniyorum.rahatsiligim icinde klomen ve glifor kullandim 2 kerede catlatma ignesi oldum.2 yil oldu hamile kalamadim.asilama yaptirmayi dusunuyorum.benim gibi olup hamile kalan varmi
Yok tatlim gecikme ya stresstendir ya da vucut kendisini hazirliyor gebeliğe. Dikkatli hareket edin. Gebeliğimizi oğrenmeden zarar gormesinlerBenimde adetimin gecikmesiyle ilgili en buyukendisen hormonlarda bir sknti mi var acaba diye erke. Yasta menepoza giren insanlarda oluyor sonucta allahim korusunnn insallahhh
Insallah bende o mujdeyi alirim en yakin zamanda.kafaya takmamaya calisiyorum ama mumkun degil ister istemeden bebekli birini gorunce gozlerim doluyor hic olmicakmis gbi geliyorTatlim o dediklerinde bende olmadi hatta hiç bir problemim de yoktu ama 2senedir benim de çocuk yoktu bu sene beklemediğim halde surpriz oldu. Bunlar kismet işi ben buna inaniyorum. Ve kafaniza takmamaniz lazim dilerim kisa zamanda bebiş gelir. Duşunme gun aşrii birlikteliğini yap ama kafana takma ne zaman adet olucağini bile unut.![]()
Evet sogan kuru denedim ama reflu var migdemde hastanelik oldum yarim birakmak zorunda kaldimbende de ayni problemler var canim troidi ilaci duzenli kullanirsan sorun olmaz ama iste su polikistik over yumurta tembelligi yapiyo ben iki ay klomen kullandim bu ayda 5 gunluk igne kullandim adet olmadim henuz ama umudum da yok polikistik overe sogan kuru cok iyi geliyomus bir ayda temizliyomus sen uyguladinmi ben yapmayi düşünüyorum
Yok be tatlim duşunme oyle Allahim hayirlisiyla zamani geldiğinde vericek merak etme. Guzel duşun hep :)) stres yapma kafani başka şeylere yönelt ki hatirlama :*Insallah bende o mujdeyi alirim en yakin zamanda.kafaya takmamaya calisiyorum ama mumkun degil ister istemeden bebekli birini gorunce gozlerim doluyor hic olmicakmis gbi geliyor
anlattıkların hamilel,k belirtisi canım bence test yaptırArkadaşlar ben yeni üyeyim ve sizlerin yardımına ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz, ben normalde 25 günde bir adet olurum. araligin 17 sinde adet oldum normal 4 gün sürdü 5.gün banyo yaptım ve gün aşırı birliktelik oldu. 12.güne kadar 13. Gün sol kasigimda bıçak batması tarzında ağrı ve sol bacağımdan damar çekilir gibi ağrı oldu göğüslere dokunamiyordum özellikle uçları çok acıyordu. Öyleki sol tarafıma yattigim zaman feci acıyordu sol kasigim tam umutlanmaya basladimki 1 ocakta yani 15 gün sonra açık kahverengi ile başlayan ve 5 gün süren bir kanama başladı yoğun bir şekilde sürdü parça yoktu ama sancı vardı. Bu gün de uçuk pembe sadece peçete ye bulaşan akıntı geldi 4 defa aşırı bel ağrısı var. Neden böyle oldu üzerine görmüş olabilir miyim lütfen yardımcı olun bana lütfen. ...
Merhaba hamile arkadasların degerlerinin yükselmesine çok sevindim. Allah sağlıkla tamamlamaları ve kucaklarına almayı nasip etsin darıs olmayanla inşallah @aynaa kaynananı boşver ben senin ki gibi kv ile aynı evde yaşıyorum her gün yanımda yani:) takma kafanı
tamam sedefcim seni de ekliyorum listemiz şenlensin bakalım bizlere dua edin anneler inş en kısa zamanda daha da artacak ve tüm liste hamile olarak göreceğiz inş yeter ki dualarımız bol bol edelimÇok saol bıtanem tabıkı katılmak ısterım
ALLAH evladını da seni de korusun sedef bakalım bizler de seviniriz inş sen tüp bebeği özelde mi devlette mi yaptırdın canım maliyeti ne kadar tuttu mesela tüp bebeğe karar verince hemen o ay seni çağırıyorlar mı hastaneye gidip gelmeler nasıl oluyor bizim maddi sorunlarımız var fakat ilerleyen zamanlarda olmazsa mecbur düşüneceğizCan'ım ıns ya bende daha gormedım 19da görücem çok korkuyorum bısey olucak dıye tüp bebekle ılk seferde kaldım uc aşılmadan sonra