Ailen eskişehirde mi sedef benim annem de tek başına tokatta yaşıyor aslen tokatlıyım ben de kardeşim de kayseride ercüyes ünv okuyor...
Ay canım memlekete gelince gel çayımı iç düşünmen yeter çikolatalara hayır demem heralde

hehehehehe...bir de kilo yapmasa ...
Annelerin hakkı ödenmez ya ama ben bir şey yapamıyorum anneme o zaman kendime çok kızıyorum beni zorluklarla okuttu ramazan ayı gelince insanlar yardım geitirince falan zoruma gidiyor ben memurluğu kazansam hayırlarla böyle olmaz diyorum ama kader o da torun sevmek istiyor işte ölmeden senin bebeğini grsem diyor annem de rahatsızlık çok bir gözü zaten görmüyor bir de fil hastalığı var belden aşağısı şişiyor yarası vardı işte dualarla Rabbime çok şükür kapandı ona seviniyoruz 15 gündür...
Bizler de inş evlatları tarafından çok sevilen anneler oluruz o duygu bambaşkadır Evlatlarımız da hayırlı sağlıklı vicdanlı anne babaya sevgili saygılı öldüğümüzde bile arkamızdan Kuranlar okuyan dualar eden evlatlar olurlar umarım canım amin doktordan sonra da haber edersin canım daha 10 gün var sana şimdi zor da gelir ha günleri saymak ben çok heyecanlı oluyorum öyle gün saymalar da