Bununla ilgili muayene oldun mu peki canimevet canım 2 kez daha böyle olmuştu sonra adet oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bununla ilgili muayene oldun mu peki canimevet canım 2 kez daha böyle olmuştu sonra adet oldum
evet yaptık o zamanlar canım bilemiyorum ki dün gebelik testi yaptım negatif çıktıBir de ne bileyim bazen mucizeler duyuyoruz sat a bir gun kala iliski olup hamile kalanlar fln belki seninde oyle bir sey olmus olabilir mi acaba
yok canımBununla ilgili muayene oldun mu peki canim
HAYIRLI OLSUN CANIMcuma günü test yaptırdım beta hcg 199:))
Ne kadar oldu senin peki canm cocuk icin calismalara baslayali? Tetkikler yapildi mi bununla ilgili hsg cekildi mi vs? Ben mi acele ediyorum diye dusunuyorum bazen ama beklemeninde anlami yok galiba ne bileyim uffyok canım
hadi ya çok sevindim canım hayırlı olsun gözün aydın darısı bilere inş aha bir hamişimiz daha oldu:)cuma günü test yaptırdım beta hcg 199:))
hadi ya çok sevindim canım hayırlı olsun gözün aydın darısı bilere inş aha bir hamişimiz daha oldu:)
teşekkürler ayna sağolasın iş en kısa zamanda bütün isteyenlere rabbim nasip eder. Korkularım sevincimi bastırsada çok mutlu oldum tabi ilkinde 9 haftalıkken kaybetmenin verdiği üzüntü ister istemez devam ediyor a balık olacaktı bu başak inşaallah
hsg çekildi canım sorun yok hiç bir sorun eşimde de 1.5 senedir korunmuyoruz 8 ay korunduk beklemek tabii hepimiz için zor benim için de ama işte bazen ne yapacağımı ben de bilemiyorum annem bebek için hamaylı yazdırdı bu ay beklemedeyimNe kadar oldu senin peki canm cocuk icin calismalara baslayali? Tetkikler yapildi mi bununla ilgili hsg cekildi mi vs? Ben mi acele ediyorum diye dusunuyorum bazen ama beklemeninde anlami yok galiba ne bileyim uff
Yani sen bilirsin tabikide canim ama 1.5 yil uzun bir sure bence tup bebek merkezine gitsen bence hemen baslarlar ya asilam ya tup bebek hangisi uygunsa. Belkide ben acele ediyorum bilmiyorum ama kendimle ilgili enazindan artik beklemek istemiyorum.hsg çekildi canım sorun yok hiç bir sorun eşimde de 1.5 senedir korunmuyoruz 8 ay korunduk beklemek tabii hepimiz için zor benim için de ama işte bazen ne yapacağımı ben de bilemiyorum annem bebek için hamaylı yazdırdı bu ay beklemedeyim
canım ben de beklemek hiç istemiyorum ama şuan maddi olarak o kadar sıkıntıdayız ki sana anlatamam yani kpss çalışıyorum kitap lazım oluyor eşime demeye çekiniyorum memur bir arkadaşım eksik kitaplarımı aldı eşime yük etmek istemedim borç boyumuzu aştı üniversite de yabancı dil okuyan kardeşime bile harçlık gönderemedik annem de zorda ona da biraz toparlanmamız lazım yani bir sene tüp bebek düşünsem de adım atamam onun içinYani sen bilirsin tabikide canim ama 1.5 yil uzun bir sure bence tup bebek merkezine gitsen bence hemen baslarlar ya asilam ya tup bebek hangisi uygunsa. Belkide ben acele ediyorum bilmiyorum ama kendimle ilgili enazindan artik beklemek istemiyorum.
Anladim canim maddiyat cok onemli tabi merkezler cok pahali insanlarin hassas noktalarinfan faydalaniyorlar resmen devlet desen ayri bir dert zaten. Bn de baya arastirma sonucunfa baskenti buldum uygun fiyatli. Daha once myom ameliyatima baya para harcamistik elde avucta olani zor durumda olunca gozun gormuyor. Ama ilac fln baya pahali rapor da cikaramiyom ben sartlari uymuyor. Hayrlusi insallah hakkimizfacanım ben de beklemek hiç istemiyorum ama şuan maddi olarak o kadar sıkıntıdayız ki sana anlatamam yani kpss çalışıyorum kitap lazım oluyor eşime demeye çekiniyorum memur bir arkadaşım eksik kitaplarımı aldı eşime yük etmek istemedim borç boyumuzu aştı üniversite de yabancı dil okuyan kardeşime bile harçlık gönderemedik annem de zorda ona da biraz toparlanmamız lazım yani bir sene tüp bebek düşünsem de adım atamam onun için
Anladim canim maddiyat cok onemli tabi merkezler cok pahali insanlarin hassas noktalarinfan faydalaniyorlar resmen devlet desen ayri bir dert zaten. Bn de baya arastirma sonucunfa baskenti buldum uygun fiyatli. Daha once myom ameliyatima baya para harcamistik elde avucta olani zor durumda olunca gozun gormuyor. Ama ilac fln baya pahali rapor da cikaramiyom ben sartlari uymuyor. Hayrlusi insallah hakkimizfa
canım beni de 55 e yazabilirsin :)****************2016 ANNE ADAYLARI
1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK![]()
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>
41.su perim
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi
44.pink_love_lady ======>
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr
48.ardey ==============>
49.sedefbxl
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.
tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklacanım beni de 55 e yazabilirsin :)
Yok canım hamile değilim bekleyenlerdenim bende. İnşallah isteyen herekese nasip olur :)tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla