2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ben de bu ay çok umutluydum açıkçası annem de hissediyorum bu ay hamilesin bence dedi bilmiyorum ALLAH bilir dedim hayırlısı diyoruz hepimiz de adet söktürücü de içtim ağrı kesici de içmiştim dişim için iki gecedir karnımda ağrılar da demeyeyim de batma gibi bir duygu tamam sabaha kesin adetim diyorum gelen giden yok
aynen canim ya bugün oldum yarin oldum derken kac gun gecti gece hic uyuyamiyorum gebeligini cok gec ogrenen kanda gec cikan tanidiklarimda var birazda o beni umutlandiroyo bir arkadasim 13. gunu negatifti 16. gunu birden degeri artti tabi bunlar nadir ornek ama insanin akli gitmiyo degil

aynen canim ya bugün oldum yarin oldum derken kac gun gecti gece hic uyuyamiyorum gebeligini cok gec ogrenen kanda gec cikan tanidiklarimda var birazda o beni umutlandiroyo bir arkadasim 13. gunu negatifti 16. gunu birden degeri artti tabi bunlar nadir ornek ama insanin akli gitmiyo degil
nadir falan ama işte benim öyle tanıdıklarım yok aaa acaba bizde de olabilir mi?

yani bilmiyorum ins oyledir arkadas dediki 7 günü kan testi yaptim negatif 13 gunu yaptim negatif umudu kesmis kese felanda gorunmemis 16. gun tekrar yapmis pozitif kan testindede oyle ve su an ikizlere hamile yani birde derlerki ikizde belirti erken olur cabuk cikar felan kisiden kisiye degisiyo demekki ah bide benim ikizim olsa ay hayali bile guzel ya

yani bilmiyorum ins oyledir arkadas dediki 7 günü kan testi yaptim negatif 13 gunu yaptim negatif umudu kesmis kese felanda gorunmemis 16. gun tekrar yapmis pozitif kan testindede oyle ve su an ikizlere hamile yani birde derlerki ikizde belirti erken olur cabuk cikar felan kisiden kisiye degisiyo demekki ah bide benim ikizim olsa ay hayali bile guzel ya
ya bilemedim ne desem ya bu ay ben de eşim de doğum yaptığımızı bebeğimizin olduğunu gördük bir de yarın 14. gün benim de gecikmenin tekrardan gebelik testi mi alsam 2 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı

ya bilemedim ne desem ya bu ay ben de eşim de doğum yaptığımızı bebeğimizin olduğunu gördük bir de yarın 14. gün benim de gecikmenin tekrardan gebelik testi mi alsam 2 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı
canim zaten birden artmis arkadasinkide olabilir gec dollenme oldu belkide

canim zaten birden artmis arkadasinkide olabilir gec dollenme oldu belkide
gebelik testinde de olsa acaba belli olur mu ? adet söktürücü de içtim gelen giden yok gögüslerim hassaslaştı ama ben adet olacağıma yorumladım hep ama gelmiyor şuan kasığımın üzerinde de ufak ufak ağrılar var ya umutlandım gece gece ya

gebelik testinde de olsa acaba belli olur mu ? adet söktürücü de içtim gelen giden yok gögüslerim hassaslaştı ama ben adet olacağıma yorumladım hep ama gelmiyor şuan kasığımın üzerinde de ufak ufak ağrılar var ya umutlandım gece gece ya
bilmiyorumki canim sabah bir tane al yap sanki ne kaybedersin zaten varsa eger eninde sonunda gosterir kendini nekadar gizlenecek demi ama beni doktor 2 gun sonra tekrar cagirdi umudu kesmedi yani

bilmiyorumki canim sabah bir tane al yap sanki ne kaybedersin zaten varsa eger eninde sonunda gosterir kendini nekadar gizlenecek demi ama beni doktor 2 gun sonra tekrar cagirdi umudu kesmedi yani
yarın bir de dişçiye gideceğim o zaman gitmeden ben bir testi yapayım öyle gideyim aklımda soru işareti kalmasın üfff ne kadar karıştı aklım ya

ya zaten hamilelik suphesi olursa antibiyotik felan nasil kullanacaksinki durumun netlesmemis sonucta

bir gazla diş randevumu iptal ettim hadi hayırlısı ayın 27 sine aldım :KK70:
iyi yapmisin canim sen tedbirini al yoksa bisey kaybetmezsin varsa pisman olursun dis agrisi zor ama azcik daha dayan Rabbim bizi o nadir insanlari sevindirdigi gibi sevindirsin insallah

iyi yapmisin canim sen tedbirini al yoksa bisey kaybetmezsin varsa pisman olursun dis agrisi zor ama azcik daha dayan Rabbim bizi o nadir insanlari sevindirdigi gibi sevindirsin insallah
amin hayırlısı canım inş seviniriz bilemiyorum ben yine adetimi bekleme modundaydım ama gece gece fikrim değişti

bir yandan matematik sorusu çözüyorum bir yandan sana yazıyorum :D

bir yandan matematik sorusu çözüyorum bir yandan sana yazıyorum :KK70:
bende hazirlaniyodum biraktim ya bir kac aydir tedavi görüyorum agirligi bu konuya verdim önemsemedim bu sene oylesine girwrim artik seneye ciddi calisirim kolay gelsin canim Allah zihin açıklığı versin

kızlar günaydın :) size bişey sorucam. bizim çalışmalar devam ediyor. iki gündür kasıkta batma var..dün ilişki sonrası hiç kalkmadan yattım uyudum gece kasık ağrısı uykumdan uyandırdı.. 7 ocakta başladık bir gün arayla devam ettik. kafama takılan şu acaba 7 ocakta döllenme oldu da bu ağrılar ondan mı oluyo.. 6 günde belirtiler çıkabilir mi? bat 24 ocak

kızlar günaydın :) size bişey sorucam. bizim çalışmalar devam ediyor. iki gündür kasıkta batma var..dün ilişki sonrası hiç kalkmadan yattım uyudum gece kasık ağrısı uykumdan uyandırdı.. 7 ocakta başladık bir gün arayla devam ettik. kafama takılan şu acaba 7 ocakta döllenme oldu da bu ağrılar ondan mı oluyo.. 6 günde belirtiler çıkabilir mi? bat 24 ocak
Günaydın canım :) bnce bu kadar erken başlamayabilir...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim 3 düşüğüm oldu hamile olsam bile hemen sevinemicem heralde

Düşklerin hangi zamanda oldu canım. Benim de 2 kimyasal gebeliğim oldu aynı senin modundayım. Hamile olduğumu öğrensem bile sanırım 3 aylık olana kadar sevinemiycem. Yaşadığın psikolojiyi çok iyi anlıyorum

evet benim de bir komşum var ay doğurganlığım çok yüksek benim çok dikkat etmeliyim diyor benim bebek istediğimi bile bile :) üstüne basa basa diyor
Başına gelmeyen anlamaz ablacım senin hissettiklerini o komşuna gönderiyorum bunu :KK67: :KK70:

Kızlar umudu yitirmeden bekliycez ay bende heyecanlıyım ya bu ay stres olmuycam diyordum ama yinede oluyorum elimde değil dahada çook var batıma ay sonu gell geell gellll:KK69:

Canım biz yine aynı moddayız bende senin gibiyim inşallah bu ay bu bekleyişimiz yerini doğumu bekleyişe bırakır ( tüm isteyenler için dedim bunu tabi:KK66:)
Doktorların dedigi bir yıl deneyin olmazsa o zaman gelin tarzında sozler var ya kızlar bi eczacı tanıdık aslında o sürenin 2 yıl oldugunu soyledi..yedigimiz ictigimiz seylerde artık hep biseyler olması, dogum kontrol vs hapları gibi nedenleri varmıs. Yani aslnda iki tarafta da bi sorun yoksa iki yıl denemek lazımmış hatta onun da oyle olmus ve boyle olan cok insan var şu an demiş...ortada boyle bir durum varken eger yaş olarak bir acelemiz yoksa iki yıl gibi bir sure olmazsa aşılama tup bebek gibi yollara basvurmak daha dogru degil mi.. bat ı bile bekleyemiyoken iki sene cok zor evet ama şu an ne acele yani noluyo hemen simdi mi olmalı..ben şahsen cevremden cok etkileniyorum oyle bi tarafım olmasa derim ki amann zamana bırakıyorum ama mantığıma uysa bile diyemiyorum malesef...siz ne düşunuyosunuz ?

Canım zaten dr. ların 1 yıl dedikleri süre hiç bir tedavi uygulanmadan takip yapılmadan geçen süre. Bundan sonra 1 yıl da zaten tahliller ilaç takviyeleri vs ile geçiyor ha oldu ha olacak diyorsun 1 yılda öyle bitiyor. Yaşı ilerlemiş olanlar için farklı olabilir tabi onları zaten dr lar yönlendiriyor. Benim de 17 ay oldu korunmayı bırakalı ama benim 2 kimyasal gebeliğim oldu. Hiç olmasaydı da rahim filmi filan çektirirdim yapılması gerekeni yapardım yine beklerdim. Yine de beklemeye devam edicem çünkü yaşım 26 sürem olduğunu düşünüyorum. Beklerken hem maddi hem manevi anlamda da hazırlanırım tüp bebek için. O benim için son çare yani. Tabi inşallah rabbim o yola düşürmeden verir herkese bebeğini ama nasip öylese de yapacak bişey yok. Diyeceğim O ki yaş ilerlememişse aceleye gerek yok bence. Zaten çoğu tüp bebek yaptıranlarda 3 yıl sonra filan yaptırıyor. (Çok ciddi sorunu olanlar dışında onlar hemen başvuruyor.)

Kesinlikle sana katiliyorum. Cevrem beni cok etkiliyor 3 yil olacak evleneli bir kerr en basta herkes cocuk olmuyo gozuyle bakiyolar bana. Sonra en yakin arkadaslarm bile bu kadar mi anlayissiz olabilir. Ben iki tane ameliyat olmusum cocuk istediklerimi biliyolar cok mu zor dusunmek bunu her gun cocuk muhabbeti foto atmalar vs herkesten sogudum son zamanlarda.. Bunlarn hepsi geriyor bizi bu da iyi degil aslinda ama duygularima engel olamiyorum

evet pztsi yaptirdim yani dun negatif cikti

benim de yarın 14 gün geçmiş olacak adetim bakalım ne olacak merakla bekliyorum

kızlar alıntı yaptım ama diğer alıntıları unutup dire gönderdim bu da ne yapmış demeyin yorumlarımı burdan yazıyorum:)
H Hulya90 Çevre baskısı açısından dediklerin konusunda haklısın canım ama bu işleri yaşamayan çekmeyen bilmez. Sen içinde bulunduğun durum nedeniyle çok hassasın arkadaşların senin durumunda olmadığı için senin bu psikolojiyi yaşadığını bilmeyebilir. Belki art niyetten değil yaptıkları senin o kadar üzüleceğini düşünmediklerindendir. Birde böyle bak bence ve sosyallik her zaman iyidir. Direk bu konuya odaklanma hem bununla yaşamayı öğrenirsin daha sonraları alışırsın sana dokunmaz paylaştıkları.
@hayatimin_rengi canım günün o kadar geçtiyse ve kan da da çıkmadıysa hamile olabileceğini sanmıyorum ama Allah a göre güçlük yok tabi ki. Yine de dr. a gitmeni tavsiye ederim gitmediysen

@emelocco çok acelecisin canım ya daha çalışma dönemindesiniz şimdiden bilemezsin belirtimi değil mi diye. Şimdiden belirti ararsan bitmez bu ay sana söyliyim çok strese girersin. Bu stresi son haftana sakla o zaman bol bol belirti arayıp stres yapıyosun zaten:KK66:

Back
X