- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Canım bu aydan sonra deneyebilirsin dedi doktor istersen de hemen tüp bebeğe başlarız dedi.Nezaman deneyebilirmişsin ya da yine mi tüp bebek olcak abla bence kendiliğinden olma ihtimali çok arttı sen zaten hep kalabiliyordun ama kimyasal oluyordu
Çok iyi sevindim senin adına Allah’ın izniyle herşey yoluna girecekCanım bu aydan sonra deneyebilirsin dedi doktor istersen de hemen tüp bebeğe başlarız dedi.
sen nasılsın asıl? kanaman var mı kontrole gıdecek misin?Çok iyi sevindim senin adına Allah’ın izniyle herşey yoluna girecek
Çok iyi sevindim senin adına Allah’ın izniyle herşey yoluna girecek
aynensen nasılsın asıl? kanaman var mı kontrole gıdecek misin?
Canım bu aydan sonra deneyebilirsin dedi doktor istersen de hemen tüp bebeğe başlarız dedi.
::))) bı kendıme geleyımde. allah kerım gerıssıne
masAllah
ozaman cok calis limon
inisAllah kendiliginden gelir Amin
cok yuksek ihtimal Allah izin verirse
amin canım öptüm bile darısı sizlere olsun inşallahAmin inşallah sagolasın. Bebegini öp benim için. Mevlam bahtını açık etsin inşallah
Canım sorunlar giderilmiş artık iyileşme ve güzel haberlerin gelmesini bekleme dönemi rabbim hayırlı ve sağlıklı evlâd/evladlar nasip etsin inşallahCanım yazmaya ancak fırsatım oldu. Biraz merakta bıraktım sizi çok özür dilerim. Doktor dediki rahmin y seklindeydi iki tüpünde vardı ama rahmin sag tarafı gelişmemiş işe yaramaz durumda ve aynı taraftaki tüpüm genişlemiş oldugu için dış gebeliğe neden olabilirdi o nedenle sag tüpü aldık dedi. Rahmin sol tarafını bebegın yerlesebileceği sekilde genişletmiş ve balon koymuş. Sol tüpümde tıkanıklık varmış onu da açmış.. çok rahatladım arkadasım. Doğal yolla gebe kalma olasılığını elimden almadıkları için.
Kanamam var abla ağrılarımda devam ediyor ama birkaç gün olur demişti doktor patoloji sonucu 10 güne çıkar ozaman gidicem hem de kontrol olmuş olurumsen nasılsın asıl? kanaman var mı kontrole gıdecek misin?
İyiyim abla hamd olsun buna şükür sen nasılsın nasıl gidiyoraynenI am mad sen nasil oldun
o kısmını henuz dusunmedık canım . bir iki ay dogal yoldan denesek dıyorum kendı kendıme aslında.olmazsa nisan gibi tüp denesek diyorumCanım sorunlar giderilmiş artık iyileşme ve güzel haberlerin gelmesini bekleme dönemi rabbim hayırlı ve sağlıklı evlâd/evladlar nasip etsin inşallah
Şimdi önce doğal yoldan mi deneyeceksiniz canim
anladım canım bir an önce gecer agrıların ınsallahKanamam var abla ağrılarımda devam ediyor ama birkaç gün olur demişti doktor patoloji sonucu 10 güne çıkar ozaman gidicem hem de kontrol olmuş olurum
Kanamam var abla ağrılarımda devam ediyor ama birkaç gün olur demişti doktor patoloji sonucu 10 güne çıkar ozaman gidicem hem de kontrol olmuş olurum
iyi gidiyo Sukur darisi sana sizlere olsun inisAllah..İyiyim abla hamd olsun buna şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
dusunme bikac ay at kafandan gercekten yapacagini yaptin artik bi beynin rahatlasin psikolojik olarako kısmını henuz dusunmedık canım . bir iki ay dogal yoldan denesek dıyorum kendı kendıme aslında.olmazsa nisan gibi tüp denesek diyorum
Verdi abla kaç gündür içiyorum zaten ama ben sürekli ağrı kesici kullanmayı sevmiyorumiyi gidiyo Sukur darisi sana sizlere olsun inisAllah..
canim ya agri kesici falan vermedimi sana bi ariyip sorsaydin en azindan icebilirmiyim diye
İnşallah abla senin var mı ağrın sızınanladım canım bir an önce gecer agrıların ınsallah
haklısın canım over rezervim az diye beklemekten cekınıyorum doktorum ne derse o olcak artıkdusunme bikac ay at kafandan gercekten yapacagini yaptin artik bi beynin rahatlasin psikolojik olarak
pozitif dusun.
bak takma kafaya nasil geliyo o minik
egılıp kakarkrn öksürürken ve güülerken cok zorlanıyoryum onun dısında iyiyim canımİnşallah abla senin var mı ağrın sızın
Allahım yüzünü hep güldürsün abla bununla geçmiş olsun dikkat et kendineegılıp kakarkrn öksürürken ve güülerken cok zorlanıyoryum onun dısında iyiyim canım
hepimiz gülelim insallah güzellik sende dıkkat et kendineAllahım yüzünü hep güldürsün abla bununla geçmiş olsun dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?