2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

hehehe ben eşime bazen diyorum balayına bile gidemedik bari bir hamama gidelim diyorum kese yaptırırız diye de gülüyor ankarada da kızılcahamam var ama şuan biz cıbırlıktan gidemiyoruz :D:D:D

sıcak iyi mi geliyor hamile kalmaya canım anlamadım ben ya yeşil türbeye falan gider misin canım? gidersen dua et bize
uzun zamandır gitmiyorum canım ama gidersem tabiki ederim:) evet canım iyi geliyormuş hatta bi yakınımda sıcak su buharına oturmamı tavsiye etmişti ama ben yanarım die ceseret edemedim :KK70:

u-mutlu lale u-mutlu lale canım merhaba doktorum süper valla 2700E ameliyat oldum. Normal muayene ücreti 170 TL. Ama iyi olmuşum. 2 yıldan beri çok doktor gezdim herkes normal dedi sebebi bu doktor buldu. Histeroskopi çok önemli bir ameliyat yurtdışında histeroskopi olmadan asla tüp bebek yapmıyorlar. Türkiye'de ne yazık ki hala çok bilinmiyor. Bu doktor gerçekten işinin ehli. Facebookta bakabilirsin mustafa acet adı

Kizlar eskiden kadinlari kaynayan kazanlarin ustunde bekletirlermis ici su dolu olurmus bakalim.bende 2 ay once sut ebegumeci buhari yaptim 2 ay kanamam oldu bu ay demeye basladik bu ara 11 kiloda verdim insallah tup bebege gerek kalmaz bu arada benim sorunum tupler tikali

anne adayları merhaba 13 haftalık hamileyim.üşüttüm galiba bogazm kasınıyo burnum akıyo öksürüyorum ..bebege zarar verir antibiyotk kullan diyolar doktora git diyorlar napıcamı bilemedim.gideyim mi bekleyeyim mi.ıhlamr içiyorum bide parol içtim önlem olsn diye.korkuyorm simdi

Muayenesi çok değilmiş canım ya 350 450 iyi bir dr un muayenesi. Bende medicl park a gidiyorum ama kadın rahat. Ben tüm araştırmalarım yapılsın istiyorum varsa bir sorun çözelim yoksa da Allah ne zaman verecek diye bekleyelim. Görünüşte bende de problem yok ama öyle çok detaylı araştırmalar yapılmadı yüzeysel anlamda 3. gün yapılan hormonlarımda sıkıntı yok, yumurtlamam normal eşimde sorun yok ama 2 kimyasalım var 1,5 sene de. Ben sorun olmadığına ikna olamıyorum çünkü yeterli tetkiklerin yapılmadığını düşünüyorum. Uygun fiyata iyi bir dr bulamazsam bir kaçay daha bekleyip Halit Fırat Erden 2 filan gitmeyi düşünüyodum. Senin dr u araştırayım bakalım olmazsa ona giderim. Bana da Fatma Ersan mı ne ismin de Nisa Hastanesinde bir dr önerdiler netten baktım pek yorum bulamadım gitmedim henüz

M merve.b Muayenesi çok değilmiş canım ya 350 450 iyi bir dr un muayenesi. Bende medicl park a gidiyorum ama kadın rahat. Ben tüm araştırmalarım yapılsın istiyorum varsa bir sorun çözelim yoksa da Allah ne zaman verecek diye bekleyelim. Görünüşte bende de problem yok ama öyle çok detaylı araştırmalar yapılmadı yüzeysel anlamda 3. gün yapılan hormonlarımda sıkıntı yok, yumurtlamam normal eşimde sorun yok ama 2 kimyasalım var 1,5 sene de. Ben sorun olmadığına ikna olamıyorum çünkü yeterli tetkiklerin yapılmadığını düşünüyorum. Uygun fiyata iyi bir dr bulamazsam bir kaçay daha bekleyip Halit Fırat Erden 2 filan gitmeyi düşünüyodum. Senin dr u araştırayım bakalım olmazsa ona giderim. Bana da Fatma Ersan mı ne ismin de Nisa Hastanesinde bir dr önerdiler netten baktım pek yorum bulamadım gitmedim henüz

anne adayları merhaba 13 haftalık hamileyim.üşüttüm galiba bogazm kasınıyo burnum akıyo öksürüyorum ..bebege zarar verir antibiyotk kullan diyolar doktora git diyorlar napıcamı bilemedim.gideyim mi bekleyeyim mi.ıhlamr içiyorum bide parol içtim önlem olsn diye.korkuyorm simdi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ıhlamur içmen iyi ama eğer durumun ciddiyse bir dr a görünmeni öneririm. İlaç kullanman gerekiyorsa zararlı olamayacak ya da en az riskli ilaçları verir. Ihlamuru koyduğunda bardağına azıcık da karabiber at canım terletiyor hemde boğazını yakıyo iyi gelir

Kizlar eskiden kadinlari kaynayan kazanlarin ustunde bekletirlermis ici su dolu olurmus bakalim.bende 2 ay once sut ebegumeci buhari yaptim 2 ay kanamam oldu bu ay demeye basladik bu ara 11 kiloda verdim insallah tup bebege gerek kalmaz bu arada benim sorunum tupler tikali
benim tüpler de açık çıktı ama bu ay yine olmadı su buharını bende mi yapsam bilemedim insan neyi deneyeceğini şaşırtıyor

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ıhlamur içmen iyi ama eğer durumun ciddiyse bir dr a görünmeni öneririm. İlaç kullanman gerekiyorsa zararlı olamayacak ya da en az riskli ilaçları verir. Ihlamuru koyduğunda bardağına azıcık da karabiber at canım terletiyor hemde boğazını yakıyo iyi gelir
cnm aslnda kötü degilim de iste panik oldm bisey olr diye.hafif burnum akıyor onun dısında bide oksuruyorum arada.bilemedim.simdi gitsem çok mühim degil diye bos gönderirler mi bilemedim

cnm aslnda kötü degilim de iste panik oldm bisey olr diye.hafif burnum akıyor onun dısında bide oksuruyorum arada.bilemedim.simdi gitsem çok mühim degil diye bos gönderirler mi bilemedim
hamilelere parolu öneriyorlar zaten ağrı kesici de fakt çok sık içmemek kaydıyla yani

benim tüpler de açık çıktı ama bu ay yine olmadı su buharını bende mi yapsam bilemedim insan neyi deneyeceğini şaşırtıyor
Aynen valla iyi coksukur bir sorun yok vaktini bekliyor :) benim tikali ameyliyatla acilmama riski var ama yinede umutluyum eminimki rabbim beni doktora muhtac etmeyecek boyle garip bir his var tup bebek telasim yok

canım buharı yaptıktan sonramı 2ay kanaman oldu

Aynen valla iyi coksukur bir sorun yok vaktini bekliyor :) benim tikali ameyliyatla acilmama riski var ama yinede umutluyum eminimki rabbim beni doktora muhtac etmeyecek boyle garip bir his var tup bebek telasim yok
inşaallah canım hayırlısıyla cümlemiz sevinir amin

Back
X