- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
amin hayırlısıyla inşmaşallah ya çok şeker allahım bizede hayırlı zamanda nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin hayırlısıyla inşmaşallah ya çok şeker allahım bizede hayırlı zamanda nasip etsin
uzun zamandır gitmiyorum canım ama gidersem tabiki ederim:) evet canım iyi geliyormuş hatta bi yakınımda sıcak su buharına oturmamı tavsiye etmişti ama ben yanarım die ceseret edemedimsıcak iyi mi geliyor hamile kalmaya canım anlamadım ben ya yeşil türbeye falan gider misin canım? gidersen dua et bize
hımmm ne yapacağımızı şaşırttık :uzun zamandır gitmiyorum canım ama gidersem tabiki ederim:) evet canım iyi geliyormuş hatta bi yakınımda sıcak su buharına oturmamı tavsiye etmişti ama ben yanarım die ceseret edemedim![]()
aynen öyle canım vesile arıyoruzhımmm ne yapacağımızı şaşırttık :![]()
yeşil türbeye gidersen bize haber etttttttttttttttttaynen öyle canım vesile arıyoruz![]()
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ıhlamur içmen iyi ama eğer durumun ciddiyse bir dr a görünmeni öneririm. İlaç kullanman gerekiyorsa zararlı olamayacak ya da en az riskli ilaçları verir. Ihlamuru koyduğunda bardağına azıcık da karabiber at canım terletiyor hemde boğazını yakıyo iyi geliranne adayları merhaba 13 haftalık hamileyim.üşüttüm galiba bogazm kasınıyo burnum akıyo öksürüyorum ..bebege zarar verir antibiyotk kullan diyolar doktora git diyorlar napıcamı bilemedim.gideyim mi bekleyeyim mi.ıhlamr içiyorum bide parol içtim önlem olsn diye.korkuyorm simdi
tamam canım haber vericemyeşil türbeye gidersen bize haber ettttttttttttttttt
benim tüpler de açık çıktı ama bu ay yine olmadı su buharını bende mi yapsam bilemedim insan neyi deneyeceğini şaşırtıyorKizlar eskiden kadinlari kaynayan kazanlarin ustunde bekletirlermis ici su dolu olurmus bakalim.bende 2 ay once sut ebegumeci buhari yaptim 2 ay kanamam oldu bu ay demeye basladik bu ara 11 kiloda verdim insallah tup bebege gerek kalmaz bu arada benim sorunum tupler tikali
tamam bekliyorum :)tamam canım haber vericem![]()
cnm aslnda kötü degilim de iste panik oldm bisey olr diye.hafif burnum akıyor onun dısında bide oksuruyorum arada.bilemedim.simdi gitsem çok mühim degil diye bos gönderirler mi bilemedimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ıhlamur içmen iyi ama eğer durumun ciddiyse bir dr a görünmeni öneririm. İlaç kullanman gerekiyorsa zararlı olamayacak ya da en az riskli ilaçları verir. Ihlamuru koyduğunda bardağına azıcık da karabiber at canım terletiyor hemde boğazını yakıyo iyi gelir
hamilelere parolu öneriyorlar zaten ağrı kesici de fakt çok sık içmemek kaydıyla yanicnm aslnda kötü degilim de iste panik oldm bisey olr diye.hafif burnum akıyor onun dısında bide oksuruyorum arada.bilemedim.simdi gitsem çok mühim degil diye bos gönderirler mi bilemedim
Aynen valla iyi coksukur bir sorun yok vaktini bekliyor :) benim tikali ameyliyatla acilmama riski var ama yinede umutluyum eminimki rabbim beni doktora muhtac etmeyecek boyle garip bir his var tup bebek telasim yokbenim tüpler de açık çıktı ama bu ay yine olmadı su buharını bende mi yapsam bilemedim insan neyi deneyeceğini şaşırtıyor
canım buharı yaptıktan sonramı 2ay kanaman olduKizlar eskiden kadinlari kaynayan kazanlarin ustunde bekletirlermis ici su dolu olurmus bakalim.bende 2 ay once sut ebegumeci buhari yaptim 2 ay kanamam oldu bu ay demeye basladik bu ara 11 kiloda verdim insallah tup bebege gerek kalmaz bu arada benim sorunum tupler tikali
inşaallah canım hayırlısıyla cümlemiz sevinir aminAynen valla iyi coksukur bir sorun yok vaktini bekliyor :) benim tikali ameyliyatla acilmama riski var ama yinede umutluyum eminimki rabbim beni doktora muhtac etmeyecek boyle garip bir his var tup bebek telasim yok