kiz Allah seni hocada ne isin var yalan dolan onlar evet zikir cek Esma dua oku evde hoca nedir canim ya etme eyleme ..yazdıklarınızı okuyorum ara da ama kkya pek giremiyorum müşavirlik sınavına çalışıyorum iş yerinde tekim müşavirim 2 3 ay olmayacak ben benlikten çıktım anlayacağın.
aşılama yaptırcam ama öncesinde ebeye ve hocaya gidecem zaman yaratabilirsem .
isim düşündün mü bebeğine .
Allah guc kuvvet versin ikinizede hersey 2 defa kolay degil:)Canım giriyorum tam cevap yazayım diyorum Bebekler uyanıyor fırsat olmuyor çok. Annemden Allah razı olsun canım olmasaydı baya zordu halimiz gerçekten
demeyi unuttum canimyazdıklarınızı okuyorum ara da ama kkya pek giremiyorum müşavirlik sınavına çalışıyorum iş yerinde tekim müşavirim 2 3 ay olmayacak ben benlikten çıktım anlayacağın.
aşılama yaptırcam ama öncesinde ebeye ve hocaya gidecem zaman yaratabilirsem .
isim düşündün mü bebeğine .
Aminn inşallah canım. Senin meleğinde ismiyle yaşasın çok güzel bir isimAllah guc kuvvet versin ikinizede hersey 2 defa kolay degil:)
kan testi hemen cikiyor diye biliyorum.Kızlar Allah rızası için biri bişey söylesin yoksa çıkdırıcaamm!!! Adetim 4 gün geçti hala gelmedi dün kan verdim gebelik yok dediler kadın doğumda anormal hiç bi durum yok. Kasık ağrılarım için tomografi çekindim apantisitden şüpelendik doktor yarın belli olacak ama bugün 5 gün olacak hala adetim gelmedi ve sağlıksal hiç bi sorunumda yok stresimde yok zaten istemiyorum ama hiç gecikmedi 28.gün mutlaka gelirdi regl sancım var ama kanama yok geç döllenme de kan testi yanılabilirmi lütfen cevaplayın
sen beebek istemiyosun ondan mi telaslandin anlamadimKızlar Allah rızası için biri bişey söylesin yoksa çıkdırıcaamm!!! Adetim 4 gün geçti hala gelmedi dün kan verdim gebelik yok dediler kadın doğumda anormal hiç bi durum yok. Kasık ağrılarım için tomografi çekindim apantisitden şüpelendik doktor yarın belli olacak ama bugün 5 gün olacak hala adetim gelmedi ve sağlıksal hiç bi sorunumda yok stresimde yok zaten istemiyorum ama hiç gecikmedi 28.gün mutlaka gelirdi regl sancım var ama kanama yok geç döllenme de kan testi yanılabilirmi lütfen cevaplayın
Evet benim canm şuan 3 yaşında Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Ben ikinciye hazır değilm Allah nasip ederse o başka tabisen beebek istemiyosun ondan mi telaslandin anlamadim
kiz varsa da var Allah vermis iste biz zor bulduk..
resimdede bebis var
seninmi masAllah
bisey olmaz korkma bana doktorum senede 2 defa erken yada gec olabilirsin kayma olabilir havadan stresten bazen uyku duzeninden dolayi eger degisirse ondan bile etkilenir demisti hatta. korkma olursun bence kan dada yoksaEvet benim canm şuan 3 yaşında Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Ben ikinciye hazır değilm Allah nasip ederse o başka tabi
İyiyim sagolasın yumurta takibi yaptırıyorum. Bu sefer denk gelir insallah. Sen nasılsın bebek nasıl. İsim çok güzel Rabbim adıyla yasatsın bahtı acık olsun. Esin nasıl oldu iyimi. Cok öpüyorum Allaha emanet olunsessizlik var buara:)
@limoncicegi41 tatilde tatilden sonra bomba gibi haberlerle:)
A anneveoglusu erkeklerle ugrasiyor:))
Saye- ki sen bebeklere bakmaktan basini kasiyomusundur canim ya Allah kolaylik versin sana dua et annen var geliyo ediyo olupta gelmeyen neyapsin...:/
E Efembahya senden nbr
@I am mad ablasi napiyosun bitmedimi islerin
aaynaa canim sen neyaptinn habersiz birakma
herkesten guzel haberlerle kizlar sira sira hamilelik haberlerinizi aliriz insAllah Amin Amin Amin
sessizlik var buara:)
@limoncicegi41 tatilde tatilden sonra bomba gibi haberlerle:)
A anneveoglusu erkeklerle ugrasiyor:))
Saye- ki sen bebeklere bakmaktan basini kasiyomusundur canim ya Allah kolaylik versin sana dua et annen var geliyo ediyo olupta gelmeyen neyapsin...:/
E Efembahya senden nbr
@I am mad ablasi napiyosun bitmedimi islerin
aaynaa canim sen neyaptinn habersiz birakma
herkesten guzel haberlerle kizlar sira sira hamilelik haberlerinizi aliriz insAllah Amin Amin Amin
bebek iyi diyo doktorİyiyim sagolasın yumurta takibi yaptırıyorum. Bu sefer denk gelir insallah. Sen nasılsın bebek nasıl. İsim çok güzel Rabbim adıyla yasatsın bahtı acık olsun. Esin nasıl oldu iyimi. Cok öpüyorum Allaha emanet olun
en son gittigimde iyiydi..Günaydın canım
Nasılsın tekrar Dr gittin mi paşa nasıl
oğlan cok fena hiç durmuyor üst dişler çıkacak sanırım
Kızlar Allah rızası için biri bişey söylesin yoksa çıkdırıcaamm!!! Adetim 4 gün geçti hala gelmedi dün kan verdim gebelik yok dediler kadın doğumda anormal hiç bi durum yok. Kasık ağrılarım için tomografi çekindim apantisitden şüpelendik doktor yarın belli olacak ama bugün 5 gün olacak hala adetim gelmedi ve sağlıksal hiç bi sorunumda yok stresimde yok zaten istemiyorum ama hiç gecikmedi 28.gün mutlaka gelirdi regl sancım var ama kanama yok geç döllenme de kan testi yanılabilirmi lütfen cevaplayın
nasılsınız kızlar . eskisi kadar uğramıyorum kkya arada yazdıklarınızı okuyurum çıkıyorum.
kiz Allah seni hocada ne isin var yalan dolan onlar evet zikir cek Esma dua oku evde hoca nedir canim ya etme eyleme ..
ismi belli Muhammed Hamza
Çok şükür iyiyz oğlan durmuyor uyumuyorGünaydın kızlar iki bebekli yorgun anneden. Nasılsınız
Allah kolaylık versin canım. Benimkilerde aynı iki saate bir uyandır emzir alt değiştir. Hayatım yatak odasında geçer oldu. Çok şükür onlar iyi gerisi önemli değil. Annem geldi sağolsun canım yoksa durumumuz vahimÇok şükür iyiyz oğlan durmuyor uyumuyor
Annen geldi mi sen nasılsın Ömer ve Mete kuzular nasıl
tatli yorgunluklar bi bakmissin iki koca adam olmuslar:))Günaydın kızlar iki bebekli yorgun anneden. Nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?