• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Hamiş olan bayanlar akıntınız oldu mu? Benim su gibi çamaşırımı ıslatan akıntım var. Bu arada bu ay aşılama yaptım negatif acaba aşılamadan mı bılemıyorum. Aşılamanın 14. günü bugun dün negatifti kan testim. Ama bu akıntı aklımı karıstırdı

Kırmızıları gördüm bu ay da :( ctesi doktora gidicem ikinci kez klomen baslar buyuk ihtimalle. Hepimize kolay gelsin valla kızlar çok zor bir süreçmiş bu :(

eklerim tabii canım rica ederim inş hepimiz bebeklerimize kavuşuruz siz anneler de bizlere dua edin Rabbim sizlere de kolay doğumlar kucağınıza hayırlı sağlıklı şekilde almanızı nasip etsin amin bizlere de
Amin canimmmm rabbim isteyen herkese saglikli hamilelikler nasip etsin.kimseye aratmadin insallah.sanada hayirlisiyla nasip etsn cnm

Hamiş olan bayanlar akıntınız oldu mu? Benim su gibi çamaşırımı ıslatan akıntım var. Bu arada bu ay aşılama yaptım negatif acaba aşılamadan mı bılemıyorum. Aşılamanın 14. günü bugun dün negatifti kan testim. Ama bu akıntı aklımı karıstırdı
Benim kanamam falnda olmustu cnm kahverengi lekelerde.simdi dimdi daha iyiyim sukur suan 10 haftalik hamileyim her sey yolunda gozukuyo rabbim saglikli bebek dunyaya getrmeyi nasip etsin insallh.hamilelerde olabiliyomus tabi dr kontrolu iyi oluyo

bu ay baskent hulusi hocaya gitmeye karar verdim kizlar neye bakilcaksa bakilsin tekrar artik zaman kaybetmek istemiyotum ben tedavi icin. 2.5 yil oluyor evleneli herkesin cocuk sorulatindan anlamli bakislarindan cok yoruldum. Bu ay ne kadarda umit etmistim halbuki. Olmayinca olmuyor iste allahim nasip etmiyot bir sekilde. Ne desek bos aslinda eve geldigimden beri agliyorum icim nasil yaniyor anlatamam

bu ay baskent hulusi hocaya gitmeye karar verdim kizlar neye bakilcaksa bakilsin tekrar artik zaman kaybetmek istemiyotum ben tedavi icin. 2.5 yil oluyor evleneli herkesin cocuk sorulatindan anlamli bakislarindan cok yoruldum. Bu ay ne kadarda umit etmistim halbuki. Olmayinca olmuyor iste allahim nasip etmiyot bir sekilde. Ne desek bos aslinda eve geldigimden beri agliyorum icim nasil yaniyor anlatamam
rabbim en kisa zamanda hamile kalmayi saglikla dunyaya getirmeni nasip etsin canim cok zor milletin sorularina cevap vermek hatta sürekli bu sorulara maruz kalmak seni anliyorum sabredelim guzwl gunlwr gelecek inş

Canım sen reglmi oldun olduysanda nolur sabırlı ol. Haberlerde bebekleri beyin ameliyatı olacak aileyi izledim ameliyat olmazsa ölecek olursada felç kalacak yani rabbimin imtihanı. Allah kimseyi bu seçimi yapmak zorunda bırakmasın. Olmuyorsa bir vakti vardır ve en hayırlısını sadece rabim bilir sen gönlünü rahat tut bak bizler varız birbirimize destek olacağız. Zor biliyorum ama hayat mucizelerle dolu rahmetten umut kesilmez inşallah gönlümüzdeki olacak

Bu ara burdan uzak kaldım kızlar ama okuyorum sürekli kimler ne yapmış hep gözüm üzerinizde:KK48: hamilelere Allahtan hayırlısı ile evlatlarına kavuşmalarını nasip etsin ve bizlerede dualarınızı esirgemeyin diyorum herkese sevgiler:KK200:

BENİDE EKLERMİSİNİZ LİSTEYE İŞALLAH BANADA 2016 UĞURLU GELİR *

Canım üzülme desemde boş biliyorum bende aynı durumdayım allahım isteyen herkese nasip etsin hepimiz için dua ediyorum

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart

4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak

6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr

11.smay