• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ben de bu gece adet söktürücü içeyim bu ay için neler yapmalıyım diye ben de düşünür oldum daha mı düzenli eşimle beraber olsam ne bileyim ayakları kaldırmalar falan :KK22::KK58:

folik asit kullanımın da hamile kalmaya etkisi olur mu=?

Kırmızıları gördüm bu ay da :KK43: ctesi doktora gidicem ikinci kez klomen baslar buyuk ihtimalle. Hepimize kolay gelsin valla kızlar çok zor bir süreçmiş bu :KK43:
senin ne kadardır olmuyor canım ben de 2 ay kullanmıştım klomen yeniden başlasam mı acaba

bu ay baskent hulusi hocaya gitmeye karar verdim kizlar neye bakilcaksa bakilsin tekrar artik zaman kaybetmek istemiyotum ben tedavi icin. 2.5 yil oluyor evleneli herkesin cocuk sorulatindan anlamli bakislarindan cok yoruldum. Bu ay ne kadarda umit etmistim halbuki. Olmayinca olmuyor iste allahim nasip etmiyot bir sekilde. Ne desek bos aslinda eve geldigimden beri agliyorum icim nasil yaniyor anlatamam
canım çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır belki bu ay olur umutsuzluğa kapılma insanlaradada kulağını tıka onlar konuşmuş olmak için hep konuşur hep konuşacaklar yalnız değilsin hepimizin etrafındakiler böyle takma

ben de bu gece adet söktürücü içeyim bu ay için neler yapmalıyım diye ben de düşünür oldum daha mı düzenli eşimle beraber olsam ne bileyim ayakları kaldırmalar falan :KK22::KK58:

ben de yumurtlama dönemindeyim. 2 güne bir düzenli yapıyoruz. daha önce bu forumda okuduğum ilişki sonrası ayaklar havada bisiklet sürme ve secde şeklinde durmaları deniyorum :))))) of çok komik geliyo 20 dakika bekliyorum öyle. bat 24 ocak kısmet bakalım.. öğretmenim bir de aralarda yazabiliyorum sürekli takipteyim sizleri inş Allah hepimize cuma gününün hürmetine hayırlı evlatlar verir.

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr
11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua
18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA
24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo ==========>9 ocak
39.duyguyusuf
40.hiranur3419
41.su perim :anneadayı:
42.lale_cik
43.yusuf un annesi :anneadayı:
44.pink_love_lady
45.nurcan4419
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:
48.ardey
49.
Artık bende hamişim ve listedeyim.Rabbim hepimizin kucağını doldursun.hayırlı sağlıklı bereketli evlatlar versin.amin.

ben de yumurtlama dönemindeyim. 2 güne bir düzenli yapıyoruz. daha önce bu forumda okuduğum ilişki sonrası ayaklar havada bisiklet sürme ve secde şeklinde durmaları deniyorum :))))) of çok komik geliyo 20 dakika bekliyorum öyle. bat 24 ocak kısmet bakalım.. öğretmenim bir de aralarda yazabiliyorum sürekli takipteyim sizleri inş Allah hepimize cuma gününün hürmetine hayırlı evlatlar verir.
amin hayırlarla inş canım ben de nasıl duracağımı bilemiyorum ilişki sonrası komik olmaz mı eşim de bana bazen gülüyor telaş yapıyorum aklımızda hep bebek var oluruna bırakamıyoruz durumu

2016da ıns kucagıma alırım bebegımı 4+4gunluk hamılemıyım

2016da ıns kucagıma alırım bebegımı 4+4gunluk hamılemıyım
hayırlı olsun canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha bir evlat olur inş amin listemize katılmak istersen adını listeye yazarım hamilelik ve hamile olma konusunda birbirimize destek oluyoruz

zaten birden yükseliyor yükselme değerlerini de yazarsın canım ben de bu akşam adet söktürücüye başlayayım da bir an önce çalışmalara başlayayım kaynanamgil de var biraz zor olacak ama yapacak bir şey yok
Cnm gittim bugün dr.yükselmiş değerim .herşey yolunda gidiyor şuanda şükürler olsun.boşver kaynananı kapat kapını gitsin oda tıkasın kulaklarını:)

Cikar insallh canim ben yaptrdigimda ilk 55 ti sonra bi kac kez tekrarladik en son 4900falndi bi daha beta tekrarlamadik simdi 10 gaftalik hamileyim canim rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder insallh.sende icini ferah tut
saol bonboncum...:)yükselmiş benimkide 230 olmuş çok mutluyum inşallah bu sefer kucağıma alıcam yavrumu sağlıklı bişeklide allahın izniyle

Back
X