2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

hoşgeldin aramıza canım inan umutlandırmak da istemem bu belirtiler hamişlik belirtilerinden ama ben de yaşadım ama hamiş değildim zamana bırakıp testlerle emin olmak lazım sonra çok üzülüyor insan...
listemize katılmak istersen adını yazarım
hoşbulduk cnm tabiki isterim katılmak

Selam kızlaaar bana bayadır bildirim gelmiyo topikten bende gelemedim. Baya haberler var hale olan arkadaşlarımız var. Allah kucaklarına almayı nasşp etsin. Bizlerde en yakın zamanda kavuşalım bebeklerimize inşallah.

Selam kızlaaar bana bayadır bildirim gelmiyo topikten bende gelemedim. Baya haberler var hale olan arkadaşlarımız var. Allah kucaklarına almayı nasşp etsin. Bizlerde en yakın zamanda kavuşalım bebeklerimize inşallah.
ben de seni göremiyince msj atayım dedim konuyu izlemeye aldıysan canım bildirim gelir evet hamişlerimiz çoğalıyor :) en kısa zamanda YA RABBİM bizlere de hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip eder inş amin beklemedeyiz bakalım hepimizi karşısına hamiş resmini koyarız inş amin

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart

4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak

6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can

32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak

38.esessevo ==========>9 ocak
39.duyguyusuf
40.hiranur3419
41.su perim :anneadayı:
42.lale_cik
43.yusuf un annesi :anneadayı:

44.pink_love_lady
45.nurcan4419
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:

48.ardey
49.sedefbxl :anneadayı:
50.Nisa terzIsci
51.Ahestecik

ben de seni göremiyince msj atayım dedim konuyu izlemeye aldıysan canım bildirim gelir evet hamişlerimiz çoğalıyor :) en kısa zamanda YA RABBİM bizlere de hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip eder inş amin beklemedeyiz bakalım hepimizi karşısına hamiş resmini koyarız inş amin
Canım herhalde bikere bildirim gelmiştir ben diğerlerinin arasında görmemişimdir sonrada kşmse etiketlemediği ya da mesajımdan alıntı yapmadığı için tekrar gelmemiştir muhtemelen. İnşallah duaların kabul olur canım aminnnn 2016 da bebişlenelim dimi çok bekledik artıkk

Canım herhalde bikere bildirim gelmiştir ben diğerlerinin arasında görmemişimdir sonrada kşmse etiketlemediği ya da mesajımdan alıntı yapmadığı için tekrar gelmemiştir muhtemelen. İnşallah duaların kabul olur canım aminnnn 2016 da bebişlenelim dimi çok bekledik artıkk
öyle canım ya ben de bir adet olsam rahatlayacağım bakalım ocak ayında da bakalım kimler hamiş olacaklar

Kızlar bu ay bende çok kasmiyorum ama bakicaz Ne olcak ne bitcek sonrası çok üzüntü yaratıyor her belirtiyi bişey saniyorum regl belirtilerini yogun yasiyorum zaten. ay kızlar hepimiz hamileyiiim yazalım tez vakitte inşallah.

Arkadaslar beni de alın aranıza bende yeni düşük yaptım nisana kadar beklicem o sırada destek oluruz birbirimize olmaz mı

Back
X