- 4 Kasım 2014
- 416
- 210
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins canim beklemedeyim bakalim hemen haber veririmhadi hayırlısı canım sonucu bildir
Ben 4 yildir cocuk sahibi olamiyorum. Sebepsiz infertiliteymis sebebi. Beklemek sabretmek,cok zor.. ALLAH A siginip tevekkul ediyorum..psikolojim cok kotu bazen dayanamayip aglama krizine giriyorum esimi cok,uzuyorum hep ona patliyorum ne yapacagimi bilmiyorum..![]()
Canım bugün aynı şeyi yaşadım bende sabah tamam dedim bu ay takip falanda yapmıycam akışına bırakıcam öğleden sonra arkadaşım aradı hamileyim dedi hemde korunmasına rağmen. Hemen ovu testi aldım. Yine aynı yine aynı.Kızlarr tam rahatım kafa olarak dedigim anda kendimi rahatlattıgim anda cevremden birinin hamile oldugunu ogreniyorum, facete fln fotograflar, is yerinde bulundugum yere gelenler...bence bu da bi sınav..en sevmedigim insanların bile şu an hamile olması..moralmen bitiriyo beni, bence boyle bi dusunce tarzı yanlis ama yapamiyorum uzulmeden..ve en kotusu de artık umudumun giderek azalması....
benzer düşünceleri hepimiz yaşıyoruz canım..ama insana nerden neyin geleceğini bilemeyiz..bu halimize hamd olsun..Allah doğru vakitte bize de nasip eder inşallah..Kızlarr tam rahatım kafa olarak dedigim anda kendimi rahatlattıgim anda cevremden birinin hamile oldugunu ogreniyorum, facete fln fotograflar, is yerinde bulundugum yere gelenler...bence bu da bi sınav..en sevmedigim insanların bile şu an hamile olması..moralmen bitiriyo beni, bence boyle bi dusunce tarzı yanlis ama yapamiyorum uzulmeden..ve en kotusu de artık umudumun giderek azalması....
Ah nerdee o vicdan maalesef herkeste yok bazılarının kalpleri kararmış. Bizler hamdolsun ana baba duası alan insanlarız elbet yüzümüz gülecek mis kokulularımız gelecek. Sen stres oldun birde misafirin hem sınav stresin hem bebiş olcakmı derken ohooo bu sıkıntıları bir at göreceksin ol derse olur zaten hiiiç sıkma canını burda birbirimize destek olcaz inşallahOy canım ALLAH hepsine rahmet etsin acısın iyilikler kötülükler tek tek terazide tartılacak atadır Rahmetli babam bizlere karşı iyiydi annem çok gün göremedi fakat yine de kabir azabı görmesin bizler inş hayırlı anne baba olur hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur ben de babama baktım canım utanırdı benden ama çare yoktu benden başka bakacak yoktu son suyunu benim elimde içti kollarımda öldü canını verdiğini gördüm ağzından son nefesinin çıktığını insanlar acılara da katlanıyor sevinçlerle de acılar sanki azalıyor ama ALLAH bizleri acılara karşı eğiterek meydana getirmiş yoksa ilk günkü gibi olsa acılar dayanılmaz bir vicdanın mahkemesi insana ağır geliyor ve ölene dek de o vicdan hesaplaşmasıyla yaşayanlar için günler zor olduğu olabiliyor tabii vicdanları varsa
Ya korunurken hamile kalıyorlar ya Rabbim ol demiş başka bir anlatımı yok isteyerek denk getiremiyoruz kazara nasıl olcak benimde çevremde var ya yumurtaları çok sağlıklı yada eşlerinin spermleri çok kaliteli anlayamadımBende sabah artık takmıcam diye karar almıştım öğleden sonra çok yakın arkadaşımın istemediği halde hamile olduğunu öğrendim. Onun için çok sevindim tabi ama sınavımız çok zor.
ALLAH razı olsun canım biraz vücudunu da kalbini de beynini de dinlendirmen için bir mola olur bu dönem sana bol bol dua et ALLAH kimseye yaşatmasın muhakkak ki zordur sadece başına gelen tam anlamıyla anlar..birbirimize destek olalım sen bize bizler sana dua ederiz canım ben listedeki tüm arkadaşlarıma diyerek dua ediyorum bazen en yakının bile anlamıyor burada birbirimizi anladığımız kadar her şey güzel olacaktır melek yeter ki biraz daha zaman verelim kendimizeTeşekkür ederim canım benim psikolojik olarak iyiyim ama bebis çalışmalarına nisan yada Mart sonu gibi baslicam şimdilik sadece size destek için varım siz hamis kalın sonra da beni bekleyin
öyle canım hamişlerin içinde olacağız inş ALLAH'IN izniyle hepimiz de hamiş olacağız birbirimize moral vereceğiz hamiş arkadaşlarımızın sevincini de paylaşacağız hazırlıklarını muhakkak paylaşsınlar çok güzel olur bizim de güneşimiz doğacaktır bizler içinde sabaha az kalmıştır inş aminAh nerdee o vicdan maalesef herkeste yok bazılarının kalpleri kararmış. Bizler hamdolsun ana baba duası alan insanlarız elbet yüzümüz gülecek mis kokulularımız gelecek. Sen stres oldun birde misafirin hem sınav stresin hem bebiş olcakmı derken ohooo bu sıkıntıları bir at göreceksin ol derse olur zaten hiiiç sıkma canını burda birbirimize destek olcaz inşallah
hiç yakışıyor mu umudunun azalması asla sen umutlu olacaksın ki ALLAH da umudunla senin rahmine meleğini kondursun asla asla umutsuz olma canım umutsuz insan kurumuş bir ağaçtır ondan hiçbir şey bekleyemezsin biz burada birbirimize moral vereceğiz sırf ben bunun için açtım konuyu insan kendini yalnız hissediyor birkaç kişiyle konuşsan da yetmiyor asla umutsuzluğu sil ben en kısa zamanda müjdelerin peş peşe geleceğine inanıyorum hepimiz içinKızlarr tam rahatım kafa olarak dedigim anda kendimi rahatlattıgim anda cevremden birinin hamile oldugunu ogreniyorum, facete fln fotograflar, is yerinde bulundugum yere gelenler...bence bu da bi sınav..en sevmedigim insanların bile şu an hamile olması..moralmen bitiriyo beni, bence boyle bi dusunce tarzı yanlis ama yapamiyorum uzulmeden..ve en kotusu de artık umudumun giderek azalması....
Hamilesin insallah canimMerahaba arkadaslar nasilsiniz.Ben 6 ocakda test yaptim sizce bu nedir?
bol bol dua et canım hırsımızı eşlerimizden çıkarırsak aslında daha zor duruma sokuyoruz kendmizi burada birbirimizle dertleşelim neler yaptığımızı ne bileyim sıkıntılarımızı paylaşalım yoksa kendi kendimizi yiyerek geçmez vakit inş hepimiz sevinirizBen 4 yildir cocuk sahibi olamiyorum. Sebepsiz infertiliteymis sebebi. Beklemek sabretmek,cok zor.. ALLAH A siginip tevekkul ediyorum..psikolojim cok kotu bazen dayanamayip aglama krizine giriyorum esimi cok,uzuyorum hep ona patliyorum ne yapacagimi bilmiyorum..![]()
hayırlısı olsun canım ocak ayı için çalışmaları düşünelimSonuç negatif malesef cok umudum yoktu ama yinede üzüldüm
Kizlar iliskiden sonra bi ysrim saat durabiluyosaniz daha fazla belinize yasyik destegyle ayaklarinizi yuksek bi yere dayayin ve hemen dus almayin.mumkunse uyuyun sabah alirsiniz.bi kismi cikabiliyor tabi.bide kizlar vajinanin icini yikamayin.rabbim nasip etsin insallahAyy canim yaa icimi okumussun valla bende bazen oyle diyorum esimespermlern bir kismi geri cikiyor iliskiden sonra buda normalmi acaba
![]()
ben de uzatıyorum ayaklarımı yukarı ama belime yastık koymuyorum ay insan neler yapacağını bilemiyor yaKizlar iliskiden sonra bi ysrim saat durabiluyosaniz daha fazla belinize yasyik destegyle ayaklarinizi yuksek bi yere dayayin ve hemen dus almayin.mumkunse uyuyun sabah alirsiniz.bi kismi cikabiliyor tabi.bide kizlar vajinanin icini yikamayin.rabbim nasip etsin insallah
Doğru söyluyosun canım keske daha dirayetli olabilseydim...burası gercekten guzel oldu insanı ancak aynı seyleri paylastigi insanlar anlıyo bence :)hiç yakışıyor mu umudunun azalması asla sen umutlu olacaksın ki ALLAH da umudunla senin rahmine meleğini kondursun asla asla umutsuz olma canım umutsuz insan kurumuş bir ağaçtır ondan hiçbir şey bekleyemezsin biz burada birbirimize moral vereceğiz sırf ben bunun için açtım konuyu insan kendini yalnız hissediyor birkaç kişiyle konuşsan da yetmiyor asla umutsuzluğu sil ben en kısa zamanda müjdelerin peş peşe geleceğine inanıyorum hepimiz için