- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
iki kez kan tahlili 2 kez gebelik testi yaptırdım canım yok olamadım bir türlü evet çok geciktim inş birkaç güne kadar olurum31 aralık mıydı canım..baya gecikmemiş mi..hamilelik yok mu? belli olurdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki kez kan tahlili 2 kez gebelik testi yaptırdım canım yok olamadım bir türlü evet çok geciktim inş birkaç güne kadar olurum31 aralık mıydı canım..baya gecikmemiş mi..hamilelik yok mu? belli olurdu
evet canım boş gebelik yaşadım. senin durumun neydi?Sende bnm gibi kürtaj mi oldun geçmiş olsun cnm
senin tahminen hangi gün oldu yumurtlaman ..benim 24-25 gibi bat..bakalım inşallah gelip burda güzel haberler veririz. daha 14 güncük var canımmSıkma canını canım. Hic test yapmadım. Sıvıdan anladım telefondaki programla uyuştu bakalım nolcak. Gelse artik ayin 25i 26sı
inşallah hamilesindir. yok canım 6 şubat yazalım bana. ben 26-27 günde bir oluyorum.anladım canım yeni bat tarihini yazalım o zaman 10 şubat mı diyelim canım ben de geciktim bekliyorum olamadım bir türlü gelmiyor
bugün yine gebelik testi yaptım canım çıkmadı bir şey umudum yok hamişlik konusundainşallah hamilesindir. yok canım 6 şubat yazalım bana. ben 26-27 günde bir oluyorum.
evet canım boş gebelik yaşadım. senin durumun neydi?
böyle gecikme yaşıyor musun? yaşamıyorsan doktora görünmende fayda var. çok olmuş çünkü canım.bugün yine gebelik testi yaptım canım çıkmadı bir şey umudum yok hamişlik konusunda
benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu 25. haftada11 haftalik kalp atışı durmus tu yılbaşı günü öğrendim 3 unde kürtaj oldum bnm hikayemde bu canım
Merhaba arkadaslar yine test yapdim.doktora gidicem artik.Bakin 10 gun gecince cevab netlesiyor.
Tewekkur ederim canim benim.Darisi olmayanlarin basina:)tebrikler
![]()
çok nadir oluyor aşırı stresliyken oluyor canım birkaç gün daha bekleyeceğimböyle gecikme yaşıyor musun? yaşamıyorsan doktora görünmende fayda var. çok olmuş çünkü canım.
hayırlı olsun canım benim de bugün 11. günü ama ben bugün yaptım çıkmadı sen daha önce yaptığında da çıktı mı?Merhaba arkadaslar yine test yapdim.doktora gidicem artik.Bakin 10 gun gecince cevab netlesiyor.
İnş hamilesindir Can'ımgünler geçmek bilmiyor bugünde bitti kaldı bata 6 gün..bat tarihi yaklaştıkça daha bir heycan basıyor insanı..
bugün kasıklarımda felaket ağrılar oldu ve hala devam ediyor.Adetin ilk günü kasık ağrırya aynen öyle bir ağrı öyle özellikle sağ yada sol kasık ağrısı gibi değil bütün bir ağrı zaman zaman ağrı sol kasığıma ordan da bacağıma vuruyor ağrı hatta yürüken acısını hissediyorum resmen..ağrı kesicide içemiyorum acile gideyim dedim ilk yapacakları kan tahlili olurdu ama ayaklarım gitmedi işte beklemekten başka çare yok.Rabbim hepimize tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah..