2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Dr. kontrolüne gittiniz mi gerçi daha erken ama. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah ço
İnşllh canım..Doktora 1 yıl geçince gidin diyolarlar öncesinde tedaviye başlamıyorlarmış bakalım yaza kadar deneyeceğiz inşllh hiç gerek kalmaz doktora falan

İnşallah canım. Özel e gidersen 6 ay dan sonra filan bişeyler yapmaya başlıyolar. Dediğin 1 yıl devlet hastanelerinde geçerli. Dr. süreci de çok stresli geçiyor zaten inşallah gerek kalmaz süreçleri yaşamana. Rabbim tüm isteyenlere hayırlsıyla en kısa zamanda versin

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo :anneadayı:
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>
41.su perim
:anneadayı:
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi :anneadayı:
44.pink_love_lady ======>
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:
48.ardey ==============>
49.sedefbxl :anneadayı:
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.

kızlar 15 gün sonra kırmızıları gördüm artık benim ocak ayı gitti umutlar şubata hayırlısı olsun bakalım

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo :anneadayı:
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>
41.su perim
:anneadayı:
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi :anneadayı:
44.pink_love_lady ======>
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:
48.ardey ==============>
49.sedefbxl :anneadayı:
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.

kızlar 15 gün sonra kırmızıları gördüm artık benim ocak ayı gitti umutlar şubata hayırlısı olsun bakalım

canım ya üzülme bu ay olur inşallah..İşe bakarmısın yarım saat önce kan ver peşinden regl ol..Birkezde benim böyle olmuştu.Tam adet günümdeydim kan verdim beklerken regl oluverdim..Yılmak yok çalışmalara devam benimde son 4 gün ama umut kalmadı bende hissediyorum gelecek pazartesiye kırmızılar

canım ya üzülme bu ay olur inşallah..İşe bakarmısın yarım saat önce kan ver peşinden regl ol..Birkezde benim böyle olmuştu.Tam adet günümdeydim kan verdim beklerken regl oluverdim..Yılmak yok çalışmalara devam benimde son 4 gün ama umut kalmadı bende hissediyorum gelecek pazartesiye kırmızılar
yok yok biran önce regl olduğum iyi oldu canım olsaydı önceki kan testlerinde de muhakkak çıkardı çıkmayınca umutlanmamak lazım sizlerden inş güzel haberler duyarız da seviniriz zamanı gelmiştir bizlerin de yakındır inş müjdeli haberler hep beraber dua edelim hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar inş amin

yok canım ocak ayı gitti işte şubata kaldı hayırlısı her şey güzel olacak cicileri paylaşacağız

Canım cok gecmis olsun,umarım kısa surede bebegine kavusursun saglıkla hayırlısyla...bisey sorcam rahim darlıgi nasıl oluyo nasıl anladı doktor ve sen hissediyo muydun
Canım bana tüm testler yapıldı genlerimize bakıldı rahim filmi çekildi ama bütün doktorlar sorun yok dedi ve 1 yıl boyunca hep ara kanamalarım oldu sonra medipol bağcılarda mustafa acete gittim histeroskopi yapmamız lazım içeriyi anca o şekilde görebiliriz dedi. Biliyosun rahim V şeklinde benim sol taraftaki şekil resmen soru işareti gibi kanca şeklindeydi dümdüz bir yol olmadığı için spermde virajlarda ne yapacağını bilmediği için olduğu yerde kalıyo dar olduğu için gelişemiyo düşüyo yada orada kalıp dış gebelik oluyor. 4 kasımda oldum iyikide olmuşum doktorum mükemmel. 2 yıldır gitmediğim doktor kalmamıştı. İnsan sebepsiz olunca daha çok yıpranıyo. En azından şimdi neden olduğunu biliyoruz.

yok canım ocak ayı gitti işte şubata kaldı hayırlısı her şey güzel olacak cicilerini paylaşacağız hazırlıkları anlatacağız inş amin
Canimm hayirlisii olsun insallah uzulme sakinn unutlar diger aya insallahh

yok yok biran önce regl olduğum iyi oldu canım olsaydı önceki kan testlerinde de muhakkak çıkardı çıkmayınca umutlanmamak lazım sizlerden inş güzel haberler duyarız da seviniriz zamanı gelmiştir bizlerin de yakındır inş müjdeli haberler hep beraber dua edelim hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar inş amin

evet canım haklısın en azından artık için rahatlamış oldu..Amin canım inşallah..

Canım bana tüm testler yapıldı genlerimize bakıldı rahim filmi çekildi ama bütün doktorlar sorun yok dedi ve 1 yıl boyunca hep ara kanamalarım oldu sonra medipol bağcılarda mustafa acete gittim histeroskopi yapmamız lazım içeriyi anca o şekilde görebiliriz dedi. Biliyosun rahim V şeklinde benim sol taraftaki şekil resmen soru işareti gibi kanca şeklindeydi dümdüz bir yol olmadığı için spermde virajlarda ne yapacağını bilmediği için olduğu yerde kalıyo dar olduğu için gelişemiyo düşüyo yada orada kalıp dış gebelik oluyor. 4 kasımda oldum iyikide olmuşum doktorum mükemmel. 2 yıldır gitmediğim doktor kalmamıştı. İnsan sebepsiz olunca daha çok yıpranıyo. En azından şimdi neden olduğunu biliyoruz.
inş en kısa zamanda hayırlısıyla sevinirsin canım sen de biz de amin

inşallah anlarım sizlerde hamiş olursunuz Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inş tüm bekleyen isteyenlere

Back
X