- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Kız size heyecan olcak ben kalpten gidicemGeceden birikenle çok daha net sonuç alırdın şimdi hiiç su içmeden beklesende salgılar gitti çoğunluğu o yüzden artik yarın yap hem heyecan olsun bizede

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız size heyecan olcak ben kalpten gidicemGeceden birikenle çok daha net sonuç alırdın şimdi hiiç su içmeden beklesende salgılar gitti çoğunluğu o yüzden artik yarın yap hem heyecan olsun bizede
Günaydınn.. hayırlısı olsun inşallah şifa olurkzlar günaydın. ben bugün soğan kürüne başlıyorum :)
İnşallah canım.Günaydınn.. hayırlısı olsun inşallah şifa olur
Yarın test yapsam mı ya sabah çıkar mı acaba varsa normalde 19 ocakta olmam lazım
Yaptım canım ama yazdığım gibi ilk idrarla değil. Eğer olmazsam tekrarlarım. Umudum kırıldı tabiYap canım için rahatlamiş olur.çıkmazsa bile üzülme kimisinin adet geçtikten sonra idrarda çıkıyor.
Galiba benim bugün leke gelir çünkü ben ateş ölçme yöntemini de kullanıyorum. Dün ateşim sabah 36.6 di bugün 36.2 ye düştü. Aksama leke gelir yarinda tam sokulurum..benim umutlar sifirlandi yine önümüzdeki aya inşallah.
kızlar benim de moralim sıfır akşam ağladım bir de atak geçirdim nefes alamaz gibi oldum zor sakinleştim kaynanam kaynatam yanımdalar kış için geldiler işte bir de kaynatam hasta güya soktora götürdü eşim yine kontrole gidecek benim moralimi bozmaya çok meraklı zaten kaynatama kpss çalışsan da kazanamazsın boşa 2 ay taşeron olarak çalıştım çıktım sen işte boşa çıktın öyle iş bulamazsın bağıra bağıra eltimle kaynımın yanında da biz sen çalışacaksın diye seni aldık yoksa neden alacaktık ki dedi eltime de beni mahcup etti eltim seni küçümsüyor bunlar dedi hani benim babam yok ailem de öyle güçlü değil hanii çok akrabam da yok ya güya eşim beni korudu ama laf ağızdan çıktı nefes alamıyorum gibi oldum hala bacaklarım titriyor bunlar gidene kadar nasıl zaman geçecek bilmiyorum
Yaptım canım ama yazdığım gibi ilk idrarla değil. Eğer olmazsam tekrarlarım. Umudum kırıldı tabi
İlkinde gitti zaten bide daha geçmedi günün yani moral bozmak yok bekliycez elbet olacakYaptım canım ama yazdığım gibi ilk idrarla değil. Eğer olmazsam tekrarlarım. Umudum kırıldı tabi
nasal kısmet. elbet bir gün tutacak inşallah.Kızlar ilk idrarla olmasa da hiç sıvı tüketmeden yine geldi onunla yaptım testi ama malesef bişey çıkmadı negatif yanii.. büyük ihtimalle bu ay da olmadı ama adet olmazsam tekrarlarım testi
aynen canım salıyı bekliycem bakalım olmazsa ptesi alırım bi test salı sabah yaparımHayirlisi olsun canım daha var zamanin olmazsa tekrarlarsin yine testi
Aslında çıkmaz diyodum ilk idrar gittikten sonra ama dayanamadım belki pazar pazar seviniriz dedimİlkinde gitti zaten bide daha geçmedi günün yani moral bozmak yok bekliycez elbet olacakbenden sonra evlenen ve ilk denemede hamiş kalan arkadaş haberi aldım hemde ne dikkat etmiş ne gün hesaplamış ne yatıp ayak dikmiş hatta hemen duşa giriyodum istemiyorduk dedi ahh ahh hayırlısı ne diyelim bizede nasip olsun inşallah
inşallah o gün çok uzak değildir o gün yoruldum beklemektennasal kısmet. elbet bir gün tutacak inşallah.
Canum söylediklerinde çık haklısın. Ben hep derim eskiden erkek anne babaları ev kızı işini bilen yemek yapan kız ararlardı artık çalışan kız arıyolar ev işi gücü önemsenmiyo. Bunu hatta kız arayan kaynanalara söylüyorum kırılmayacağını bildiğim insanlara.. evet artık hayat eskisine göre çok daha zor. İyi bir maaşı yoksa bide kirada filansa geçinemezler tek maaşla kızında mesleği varsa çalışmalı destek olmalı ihtiyaç varsa. Bunu zaten kendini bilen bir insan yapar. Fakat bu şekilde dayatma olmamalı kız zaten çabalıyo atanabilmek için. O kadar düşünüyolarsa oğullarını kendileri yük olmasın istekte bulunmasın destek versinler yemeye uğraşmasınlar.Aynacim canim cok uzuldum yasadigin seye.. Cok buyuk terbiyesizlik yaptiklari ustelik senin evinde madem bu kadar memnuniyetsizler gitsinler diger ogullarinin yanina. Ama allahim goruyor bunlari sen buyuk deyip hurmet ediyosun sana yaptiklari seye bak. Atanmasan nolacak sanki kadin dedigin calismak zorunda degil kocasi ona bakmak zorunda ama.. Eski cahil insanlar iste ama rabbim goruyordur elbet canm sen skma canini uzerine dusunei yap gerisi allahin takdiri
Tabiki canım ne demek.. Allah bir daha yaşatmasın sebebi bulundu mu neden kalbş durmuşSelamlar arkadaşlar bende aralıkta hamile kaldım 7.haftada bebegımın kalbi durdu
bende aranıza katılabilir miyim
aynen canım salıyı bekliycem bakalım olmazsa ptesi alırım bi test salı sabah yaparım
Tamam cnm haberdar et bizde inşallah güzel haber verirsin bizlere
Amin cnm kimseye inş yaşatmasın Rabbim hayırlısıyla.Tabiki canım ne demek.. Allah bir daha yaşatmasın sebebi bulundu mu neden kalbş durmuş
Tabi cnım haber vermem mi burdayım zatenteste bakıp çizgi arıyoruz telefonun el feneriyle çok komiğiz yaa
![]()