2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Guatırım yoktu hamilelikte guatırım çıkmıştı
Yada tahmin benim kalp gibi
Kendi tahminlerin

Ama asla sebeplere baglamıyorum
Rabbim verseydi olurdu
Veren de o alanda o
Bakalım sonuçda ne çıkacak

7hafta hamileydim ve okadar güzel bir duyguki
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş

Şükrediyorum Rabbim 7hafta bile olsa hamileliği tattırdı

Rabbim tüm isteyenlere inş hayırlısıyla acısını göstermeden tamamına erdirir.

Ama inanın o kadar zorki canınızdan can gidiyor

Kalbi durdu melegimin ben hagla anne alınırken canı acımışmıdır diye ağlıyorum :(
İsyan etmiyorum asla ama daha etkisindeyim

sağol canım benim içimi şurada dökmesem var ya daha çok hasta olrum ya borcumu benden daha fazla düşünmediklerinden eminim insan sıkıntıda yaşamak ister mi ben eşime borcu var diye bana kitap al bile demiyorum arkadaşlarım bana kitap aldı da yolladı üstüme almam gezmeye gitmem memmuriyet için uğraşıyorum şunu da al demem insan az kıymet bilir önlerine yemek yaparım çayıdır şudur budur zaten kafamı toparlamaya çalışıyorum stresim boyumu aşmış annem rahatsız kardeşim okuyor onlara da yardımım dokunmuyor benim bir de kimsem yok gibi ya ne bileyim akrabalarım az onlar da öyle manevi olarak hiç destek olmadılar gerçi maddi olarak da olmadılar ya eltim bana asla öyle laf konuşamazlar hani ailemden dolayı dedi seni ama çok küçümsüyorlar ne bileyim dedi kıymet bilmez gerçi onlar dedi bir de onların yanında nasıl bağırıyor çalışacak diye aldık yoksa neden alacaktık onu diyor sanki neyimi beğenmiyor da bilmiyorum ya ALLAH memuriyeti hayırlarla bana nasip edecekse bunlara 5 kuruşumu nasip etmesin inş diyorum
Kuzu sen içini sikitma boşver onları sen onlardandaha oönemli sin bunu düşün ve Rabbimin adaletini onlar birgün bunları anlar üzülme
Amin cnm kimseye inş yaşatmasın Rabbim hayırlısıyla.

Sonuç haha çıkmadı
cnm geçmiş olsun hhoşgeldin hangi testler yapıldı

Kuzu sen içini sikitma boşver onları sen onlardandaha oönemli sin bunu düşün ve Rabbimin adaletini onlar birgün bunları anlar üzülme
cnm geçmiş olsun hhoşgeldin hangi testler yapıldı

Sağol cnm

uyandıgımda Kan falan almışlar bilmiyorum ki cnm 26 sında çıkacak bakalım

Amin cnm kimseye inş yaşatmasın Rabbim hayırlısıyla.

Sonuç haha çıkmadı

Erken tabi canım daha yeni olmuş düşük. Sonuç gelince en azından problemi öğrenmiş olursunuz onaa göre tedavini olursun

Hepimiz ayniyiz yanlız değilsin ikinci çizgi arama konusunda :KK70:
Sorma yaa ne hallere düştük ama inşallah rabbim en yakın zamanda muradımıza erdirir

Kalbi durdu melegimin ben hagla anne alınırken canı acımışmıdır diye ağlıyorum :KK43:
ah canım benim ya neler hissettiğini tahmin edebiliyorum. Bende 2 kez kimyasal gebelik yaşadım ilki 4+2 gibiydi 2. Si 5 haftalıktı alışıyo insan gittiğinde bomboş hissediyosun. Rabbim verdi rabbim aldı. Allahım daha büyük acılar yaşatmasın

Bnmde 11 haftalik durdu kalp atislarini fan video ya cekmistik sildim tüm videoları çok uzuluyo insan ve bnm hersey çok iyi gidiyordupatoloji sonucum da temiz cçıktı ben nazara inanıyorum çünkü bnm Karnım falan da belliydi allah sabrini veriyo merak etme

Rabbım bir daha yaşatmaz inş

Bizde meleklerimize hayırlısıyla kavuşuruz

Onların mis kokularını koklarız :KK200:

Kızlar tüpler tıkalı ise rahim filmi sırasında açmıyor mu doktor yoksa ayrı mi
Canimcim rahim filmi için alttan başınçlı bişekilde opak bi ilaç veriyo.basınç olduğu için küçük tıkanıklıkları açiyo.ama yapışiklik tarzindaysa açmiyo.ve genelde rahim filminden sonra hamile kalma şanşi çok yüksek oluyo.ben filmden hemen sonra hamile kalmiştim.ama 11 haftalıkken kalbi durdu.

hayırlı olsun canım darısı bizlere inş hiç bir bilgim yok ama doktoruna gidince danış aşılama zor bir süreç mi ben de rahim filmi çekinince açık çıktı olmadı aşılama için gel demişti bana da ....maliyeti ne kadar tutuyor sürekli hastaneye git gel süreç nasıl oluyor eşler bir kez mi gidiyor anlatır mısın canım?
Bende rahim filminden sonra ertesi ay aşılama oldum.ve tuttu.zor bir süreç deil.herşey 2 hafta içinde olup bitiyo.adetinin 2. Günü gidiyosun.ilaçlara başlıyorlar.5 gün sonra kontrol.yumurtalarini kontrol ediyorlar.iyice büyüyünce çatlatma iğnesi vuruluyosun.36 saat sonra eşinle gidiyosun.eşinin spermlerini senin rahmine koyuyorlar.1 saat yatiyosun.bitti.maksat spermlerin yumurtaya ulaşma yolunu kısaltmak.zor bir işlem deil.ilaçlarla beraber 1500 TL.

Canimcim rahim filmi için alttan başınçlı bişekilde opak bi ilaç veriyo.basınç olduğu için küçük tıkanıklıkları açiyo.ama yapışiklik tarzindaysa açmiyo.ve genelde rahim filminden sonra hamile kalma şanşi çok yüksek oluyo.ben filmden hemen sonra hamile kalmiştim.ama 11 haftalıkken kalbi durdu.
Rabbim tekrar nasib eder inşallah canım geçmiş olsun. Benim de 16 ay oldu evleneli hiç hamile kalamadım o zamandan beri

Bende rahim filminden sonra ertesi ay aşılama oldum.ve tuttu.zor bir süreç deil.herşey 2 hafta içinde olup bitiyo.adetinin 2. Günü gidiyosun.ilaçlara başlıyorlar.5 gün sonra kontrol.yumurtalarini kontrol ediyorlar.iyice büyüyünce çatlatma iğnesi vuruluyosun.36 saat sonra eşinle gidiyosun.eşinin spermlerini senin rahmine koyuyorlar.1 saat yatiyosun.bitti.maksat spermlerin yumurtaya ulaşma yolunu kısaltmak.zor bir işlem deil.ilaçlarla beraber 1500 TL.
Rahim filmi 550 tl vericem yarın sabah 1500 tl çocuk için hiç bişey yeter ki olsun herseye razıyım o kadar özlem var

Kalbi durdu melegimin ben hagla anne alınırken canı acımışmıdır diye ağlıyorum :KK43:
Kuzuuummm.bende 11 haftalıkken yaşadım o duyguyu.Rabbim bize evlat verecek inşallah.üzme kendini.

Back
X