2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

3buçuk yıllık evliyim haziranda 4bitecek işte evlendiğimiz günden beri çocuk istiyoruz evliliğimin 2.aynda kis patladı onun akabinde çikolata kistlerimin olduğu anlaşıldı süreç başladı denemediğim yöntem kalmadı kah küçüldü kah büyüdü kah çoğaldı son zamaanlarda oakadar arttıki ağrılarım uyumaz oldum oakadar pis bişeyki yapışıklık yapıyor organlara bağırsaklarım berbat oldu bacağıma belime vurmaya başladı çok büyüdüler ameliyat olamam gerek yumurta rezervim düşecek çocuk çare ama çocugada engel bundan 2ay evvel şiddetli ağrı ile hastaneye kaldırıldım kistim patlmış diğeri patlamak üzere acil ameliyata alındım şuan da normal yolla mümkün değil dedi doktor tüp bebek için bekliyorum çok uzun oldu ama hakkınızı helal edin
Bebeğim bende İzmirde hamile kaldım.prof.ahmet zeki ışık.harika bi ekibi var.

amin inşaallah yarabbi tüp bebeğe gidiyorum orda oakadar insan geliyorki arkadaşlar her defasındda şaşkınım allahım diyorum bu kada insan varya yarabbi hepsine nasip eet
Arkadasim gecmis olsun rabbim nasip eder insallah bebegini sana. Benim bir arkadasimdada vardi cok agri yapiyofu onada tup bebekle su anda ikiz bebeklerini dunyaya getirdi.. Ameliyat kesinlikle cozum degil cikolata kistine dogum yapmak geriletiyor hastaligi.. İnsallah seninde ilk seferde tutar hamis olursun

2015'te artık bitmek üzere belki hamiş olurum da bahara bebeğimi kollarıma alırım diye çok düşünmüş hayal kurmuştum fakat nasip olmadı her zaman hayırlısı diyorum. Belki de bizim bebeler biraz nazlı olacaklar ama yeni bir yıl ve yeşerteceğimiz umutlarımızla belki de tek tek isimlerimizin altına hamişiz yazacağız inş.HZ. ALLAH hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin bizlere bizi de eşlerimizi de sağlıklı bir şekilde evlatlarımızın başında evlesin MEVLAMIZ amin...

Hadi bakalım bekleyelim ve moral verelim birbirimize....:KK200::anneadayı::KK200:
İnşallah gönlünüze göre olur. Ben bu haberi bi hafta önce aldım. En kısa zamanda isteyen herkese yaşatsın Rabbim bu mutluluğu

Arkadasim gecmis olsun rabbim nasip eder insallah bebegini sana. Benim bir arkadasimdada vardi cok agri yapiyofu onada tup bebekle su anda ikiz bebeklerini dunyaya getirdi.. Ameliyat kesinlikle cozum degil cikolata kistine dogum yapmak geriletiyor hastaligi.. İnsallah seninde ilk seferde tutar hamis olursun
çok teşekkürler ilk seferdemi tuttu

Bende belki aşılama yaptırırım peki canım yumurta için ilaç tedavisi uyguladı mi doktor
evet adetin 5.günü klomen içmeye başladım 5 gün içtim,sonrasında 3 kere yumurtalıklar kaç cm gelişmiş die kontrole gittim,20 cm oldugunda çatlatma iğnesi yaptım,36 saat sonrada aşılama oldu.

Aynı şeyler ben de var birde aklımı kaybetme korkum oluyo o anda. Donuklasiyorum ilaç kullanmamak elimizde aslında . Asla fırsat verme canım söyleyeceğini kendine yakışır şekilde söylersin zaten anlar anlamaz o artık onların bileceği iş boşver içine de atma savun kendinı. bırak onlar utansın
kaynanama konuşmayacağım çok kaynatamla muhattap oldukça lafları yiyen benim dedim bugün ortalık çok sessiz eşim de çok üzülüyor başına ağrılar girdi takmaktan beni gece atak sırasında eşim sakinleştirdi ders de çalışmak içimden gelmiyor şimdi tüm moral gitti

Aynacim canim cok uzuldum yasadigin seye.. Cok buyuk terbiyesizlik yaptiklari ustelik senin evinde madem bu kadar memnuniyetsizler gitsinler diger ogullarinin yanina. Ama allahim goruyor bunlari sen buyuk deyip hurmet ediyosun sana yaptiklari seye bak. Atanmasan nolacak sanki kadin dedigin calismak zorunda degil kocasi ona bakmak zorunda ama.. Eski cahil insanlar iste ama rabbim goruyordur elbet canm sen skma canini uzerine dusunei yap gerisi allahin takdiri
canım moralim çok bozuk benim de konuşmuyorum haftaya pazartesi bir hafta sonra eltime geçecekler şimdi gün sayacapım gidecekleri günü artık

kaynanama konuşmayacağım çok kaynatamla muhattap oldukça lafları yiyen benim dedim bugün ortalık çok sessiz eşim de çok üzülüyor başına ağrılar girdi takmaktan beni gece atak sırasında eşim sakinleştirdi ders de çalışmak içimden gelmiyor şimdi tüm moral gitti
Canım ya eşinle bi dışarı çıkıp yürüseniz bi hava alsanız biraz rahatlarsın belki. Bende zaman zaman ağlama krizleri geçirdiğimde eşim balkona çıkartıyo beni iyi geliyo temiz hava. Hem biraz ortam değişmiş olur

Canim benim sakin kendini başkaları için yıpratma.sen kocan ne diyorsa öyle yaP. Sende onlarin inadına dahada sıkı çalış onlara da ders vermiş olursun.dediklerini duyma bile..
tüm çalışma hevesimi kırdılar kitaplar masada duruyor kendime gelmem lazım ya :(

Kuzu sen içini sikitma boşver onları sen onlardandaha oönemli sin bunu düşün ve Rabbimin adaletini onlar birgün bunları anlar üzülme
cnm geçmiş olsun hhoşgeldin hangi testler yapıldı
melek canım bir insan bu kadar küçümsenir mi eşimin hatrına susuyorum o da üzüldü çok :( sabırlı olmam lazım ve çok daha fazla çalışmam lazım kendimi nasıl tekrar eski çalışma moduma döndereceğim bilemiyorum

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr===========>
11.smay===========>