2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Kıyamam kuzum ama ne güzel ikinizde de bi sorun yok demek ki yıllarca hastane kapılarında sürünen var bi tanıdığım tek bi ay hamile kalmaya bile razıydı o duyguyu yaşamak için ama yaklaşık 10 senedir olmuyo. O yüzden üzülüp düşünme en yakın zamanda kalır ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Evet cnm rabbime şükürler olsun 7haftalıkta olsa yaşadım

Rabbim tüm isteyenlere versin inş

Hıçbir sorun yokken sırf olsun bi an evvel diye bu ikinci ayım kullanıyorum o ilacları. Kilo da aldım sinir asabiyet de arttı yan etki yaptı bnde. Düm birde duydugum dogrudur diyip bi kaplıcaya gttim yeterki care olsun diye. Para da bol degil ama belki pozitif etkisi olurdu...peki neden istiyorum bi cocugum olsun.cok dusundum..beni annem ve babamdan baska karsiliksiz sevecek bi varlıgim olsun istedigim icin vs. vs. guzel nedenlerim var...ama bu sefer farkettimki esim bnm kdr istemiyo umrunda degil. Hic neden yokken durduk yere kavga cikardi yetmez gibi sabahtan beri agliyorum gelip gonlumu almaya calismadi artık ne dusuncegimi bile bilmiyorum. Yatiyorum uyuyamıyorum vucudum tutmuyo resmen..carsamba gunu igne vurulcaktm simdi boyle bi haldeyim boşanmayi bile dusunur oldum sevdigine eminim ama o kdr dengesiz biri ki artık dayanamiyorum bu gel gitlerine..yasamaktan bile nefret ediyorum artk yanlis biliyorum ama rabbime dua ediyorum canımı alsın diye..o kadar yalnızım ki bu yalnızlık yoruyor beni artık..tek derdimi anlattigm annem. O da uc saatlik mesafede giderim ama yrn is var...napcam hic bilmiyorum tek yaptıgm aglamak............
Kuzuuummm.sakin ol lütfen.dün bizde acaip büyük bi kavga ettik.ben kestirip attım.bitsin diye.odama kapandim.o ise aldı içkisini eline.6 saat sonra geldi ve yattı.sabahta bişey yokmuş gibi günaydın falan.dengesiz oluyorlar cookk.ki ben tüp bebekle hamile kaldım.stres olmamam lazım.ağlamaktan gözlerim çıktı resmen.bide 7 tanede sigara içtim.nasıl affetcem bilmiyom.bebeğime bişey olursa gebertirim bu adamı.ben eşimin 2. Evliliğiyim.benim ilk.onun iki oğlu var.bu çocuğu ikimizde çok istiyoz.ama dün çok sinirlendim.neymiş eski karısı cocukları dövuyomuş.bizimkide alcam velayetlerini dedi.bende Delirdim.anasının bakmadığı na ben bakmam.boşanalim dedim.çocuklar beni hiç sevemedi.anaları çok doldurdu.yataklarinin altından tavuk kemikleri topladım.kakalarini çamaşır sepetine sürmüşler. Falan falan.evlilik çok zor.

Kuzuuummm.sakin ol lütfen.dün bizde acaip büyük bi kavga ettik.ben kestirip attım.bitsin diye.odama kapandim.o ise aldı içkisini eline.6 saat sonra geldi ve yattı.sabahta bişey yokmuş gibi günaydın falan.dengesiz oluyorlar cookk.ki ben tüp bebekle hamile kaldım.stres olmamam lazım.ağlamaktan gözlerim çıktı resmen.bide 7 tanede sigara içtim.nasıl affetcem bilmiyom.bebeğime bişey olursa gebertirim bu adamı.ben eşimin 2. Evliliğiyim.benim ilk.onun iki oğlu var.bu çocuğu ikimizde çok istiyoz.ama dün çok sinirlendim.neymiş eski karısı cocukları dövuyomuş.bizimkide alcam velayetlerini dedi.bende Delirdim.anasının bakmadığı na ben bakmam.boşanalim dedim.çocuklar beni hiç sevemedi.anaları çok doldurdu.yataklarinin altından tavuk kemikleri topladım.kakalarini çamaşır sepetine sürmüşler. Falan falan.evlilik çok zor.
Senin durumun daha zormus canım benim de en buyuk korkum hamile kaldıktan sonra ya da cocuk olduktan sonra problemlerin devam etmesi...insallah aranız iyi olur bir an evvel...ben cok zor bir kararın eşiğindeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Evet canım bana da sürpriz oldu eşim pek ince düşünmezdi :-D amin inşallah

Demek bebişin şokundan inceldi bak ne güzel olmuş Allah daim etsinn
Anladım cnm
Rabbim tamamına erdirsin inş
Kalp atışlarını dinliyeceksin
Çok güzel heyecanlar

Ben senden bir yaş Küçüğüm :KK54: kaç yıllık evlisin:KK200:

Dua et bizlere hamilelerin duası kabul olur
Kaç yaşındasınız kızlar kaçırmışım o mesajları yemek hazırladım yedik o sırada bakamadım:kk77:
Hıçbir sorun yokken sırf olsun bi an evvel diye bu ikinci ayım kullanıyorum o ilacları. Kilo da aldım sinir asabiyet de arttı yan etki yaptı bnde. Düm birde duydugum dogrudur diyip bi kaplıcaya gttim yeterki care olsun diye. Para da bol degil ama belki pozitif etkisi olurdu...peki neden istiyorum bi cocugum olsun.cok dusundum..beni annem ve babamdan baska karsiliksiz sevecek bi varlıgim olsun istedigim icin vs. vs. guzel nedenlerim var...ama bu sefer farkettimki esim bnm kdr istemiyo umrunda degil. Hic neden yokken durduk yere kavga cikardi yetmez gibi sabahtan beri agliyorum gelip gonlumu almaya calismadi artık ne dusuncegimi bile bilmiyorum. Yatiyorum uyuyamıyorum vucudum tutmuyo resmen..carsamba gunu igne vurulcaktm simdi boyle bi haldeyim boşanmayi bile dusunur oldum sevdigine eminim ama o kdr dengesiz biri ki artık dayanamiyorum bu gel gitlerine..yasamaktan bile nefret ediyorum artk yanlis biliyorum ama rabbime dua ediyorum canımı alsın diye..o kadar yalnızım ki bu yalnızlık yoruyor beni artık..tek derdimi anlattigm annem. O da uc saatlik mesafede giderim ama yrn is var...napcam hic bilmiyorum tek yaptıgm aglamak............
canım bazen böyle durumlar oluyo evliliklerde malesef hatta hayatta oluyo sonuçta annen ve babanlada tartıştın belki ya da onlara çok kızdın. Eşlerde bi zaman sonra böyle oluyo yaşıyosun kızıyosun hiç barışmıycak affetmeyeckmişsin gibi oluyo ama Allah eşlerin arasına öyle güzel bi bağ veriyo ki kopamıyosun kolay kolay. Şuanda eşin neden gelip seni teselli etmiyo diye kızıyosun onlarda bazrn gurur yapıyo ya da haklı olduklarını düşünüyolar kendilerince. Barışırsınız hiç bişey kalmaz inşallah

Senin durumun daha zormus canım benim de en buyuk korkum hamile kaldıktan sonra ya da cocuk olduktan sonra problemlerin devam etmesi...insallah aranız iyi olur bir an evvel...ben cok zor bir kararın eşiğindeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Eniyi koca senin ki derler.elindekinden daha iyisi yok.sabret.ilk 5 yıl oluyormuş böyle şeyler.düzelir inşallah

canım çikolata kistinin olduğunu nasıl anladın? belirtisi felan oluyor mu?
Benim çok agrilarim oluyo 4 senedir var ultrasonda çıkıyor ama ağrısı olmayanda da oluyormuş vajinal ultrasonda anlaşılıyo cnm lanet bi hastalık ilerlerse gebe kalamiyon küçükken ilac tedavisi uyguladm fayda etmedi büyüdü zaten yok olmasi mümkün değilmiş

uyku sersemliğiyle ilk idrarımı wc ye yapınca 2. İdrarla yaptım dayanamayıp o da negatif çıktı. Moralim bozuldu çok. Biraz kuran filan okudum içim rahatladı bide rüyamda adet olduğumu gördüm dün gece tabirde kız çocuk olacağına işaret diyo bidr aynı rüyada test yapmıştım pozitif di. Belki adet gelmez bakalö çıkmadık candan umut kesilmez diyolar yaa

o tam olarak nasıl oluyo bilmiyorum ama bende üzüldüğümde nefesimi çeviremiyorum nefes alamıyorum sanki ya da ağlama krizine gryrm sürekli ağlıyorum eşim telkinlerle sakinleştirip normale döndürüyo yoksa saatlerce ağlıyorum öyle. Sizin yaşadığınızda böyle bişey mi bende mi panik atağım yoksa da haberim yok
panik atağın habercisi olabilir canım seninki de ama kendini o düşünceye sokma beni de eşim sakinleştiriyor nefesini şöyle al falan diye ben 5-6 yıldır panik atağım anneme 1 ay hastanede uykusuz yorgun bakmıştım sonra okulumun da son senesiydi okula dönmem lazımdır finaller falan vardı hepsi üst üste gelince patlak verdi...
teste kulak asla şimdi günün geçince yeniden yap bakalım gülüm kırmızıları görmeden moral bozmak yok

benim de tek derdimi anlattığım annem benim de kilolarım başıma bela sinirim de var ama sadece kendime yapıyorum sen yine de pozitif düşün canım bol bol dua et ben de adetim geçsin bir dualarıma başlayacağım inş her şey güzel olacağına inanıp bol bol dua edeceğiz burada sıkıldıkça da yaz hepimiz moral vereceğiz birbirimizi kader birliğimiz var ;)

olumsuz düşünme canım severek mi evlendin görücü usulumü bazen kavgalar bir bakıyorsun eften püften çıkıyor ama nasıl alevlendiğini de bilemiyorsun

Back
X