2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

kızlar 2-3 gündür çok kötü hastayım..aşırı öksürük bebeğin rahme tutunmasını engeller mi sizce..öksürekten gece bile yatamadım..ve öksürdükçe iç çamaşırıma ıslaklık geliyor..ve kasıklarıma bir baskı oluyor..öksürmemeye çalışıyorum bir sürü şey yaptım ama geçmedi..bu ay yerleşme ağrısı oldu bebeğin yerleşmeye çalıştığını düşünüyorum ama tutunamadı mı diye dünden beri üzülüyorum..çünkü kasık ağrım göğüslerimdeki şişlikler gitti hepp:S

kızlar 2-3 gündür çok kötü hastayım..aşırı öksürük bebeğin rahme tutunmasını engeller mi sizce..öksürekten gece bile yatamadım..ve öksürdükçe iç çamaşırıma ıslaklık geliyor..ve kasıklarıma bir baskı oluyor..öksürmemeye çalışıyorum bir sürü şey yaptım ama geçmedi..bu ay yerleşme ağrısı oldu bebeğin yerleşmeye çalıştığını düşünüyorum ama tutunamadı mı diye dünden beri üzülüyorum..çünkü kasık ağrım göğüslerimdeki şişlikler gitti hepp:S
Benim de gitti o ağrılar batmalar .. Cuma günü test yapıcam bakalım. O öksürükle düşecek bişey değil canım. İçin rahat olsun.

ben de ne gördüm hatırlamıyorum karışık rüyalar gördüm :) bakalım bu hafta hamiş haberi alacak mıyız

Benim de gitti o ağrılar batmalar .. Cuma günü test yapıcam bakalım. O öksürükle düşecek bişey değil canım. İçin rahat olsun.
ben bugün ovulasyonla yaptım..çok açık renk bir çizgi çıktı..olsaydı biraz daha belirgin olurdu diye düşünüyorum..hayırlısı rabbimden..senin yumurtlaman daha erkendi galiba..senin erken gebelikte bile çıkabilir..ben daha sabırsızım sankii..bende çarşamda yada perşembe yaparım belki testt..ama içimde bir his var yine tutunamadı gibi:S çünkü ben her ay bebeğin tutunmaya çalıştığını hissediyorum..belirtileri de oluyor..sonra tutunamıyor..bir ay kimyasal gebelik yaşadım..sonraki aylarda idrarda çıkmadı ama parça prça kan pıhtıları geldii çok yoğun ağrıyla beraber...muhtemelen onlarda yerleşemeden düştü yanii..niye böyle oluyor anlamadım ama çok stresli bir yapım var ona bağlıyorumm..ya da vaktini bekliyorr..en yakın zamanda bizimde yüzümüz güler inşallah..

ben de ne gördüm hatırlamıyorum karışık rüyalar gördüm :) bakalım bu hafta hamiş haberi alacak mıyız
Hadi inş canım
ben bugün ovulasyonla yaptım..çok açık renk bir çizgi çıktı..olsaydı biraz daha belirgin olurdu diye düşünüyorum..hayırlısı rabbimden..senin yumurtlaman daha erkendi galiba..senin erken gebelikte bile çıkabilir..ben daha sabırsızım sankii..bende çarşamda yada perşembe yaparım belki testt..ama içimde bir his var yine tutunamadı gibi:S çünkü ben her ay bebeğin tutunmaya çalıştığını hissediyorum..belirtileri de oluyor..sonra tutunamıyor..bir ay kimyasal gebelik yaşadım..sonraki aylarda idrarda çıkmadı ama parça prça kan pıhtıları geldii çok yoğun ağrıyla beraber...muhtemelen onlarda yerleşemeden düştü yanii..niye böyle oluyor anlamadım ama çok stresli bir yapım var ona bağlıyorumm..ya da vaktini bekliyorr..en yakın zamanda bizimde yüzümüz güler inşallah..
Canım geçen ay bende öyle oldum çok ağrılı pıhtılıydi . Ama test yaptığımda çıkmamıştı çizgi. Korkuyorum üzülmekten . Yarın sabah yapsam mı bilemiyorum sen de sıkma kendini bakalım inş bu ay yüzümüz güler dediğin gibi..

Hadi inş canım

Canım geçen ay bende öyle oldum çok ağrılı pıhtılıydi . Ama test yaptığımda çıkmamıştı çizgi. Korkuyorum üzülmekten . Yarın sabah yapsam mı bilemiyorum sen de sıkma kendini bakalım inş bu ay yüzümüz güler dediğin gibi..
inşallah bakalımm..sen daha iyi bilirsin canım..ama ayın 25ine kadar negatifte çıksa üzülmemek lazım..idrar rengin nasıl bide ateşin var mı? benim önceki aylarda idrarım koyulaşıyordu..şimdiki su gibi..

inşallah bakalımm..sen daha iyi bilirsin canım..ama ayın 25ine kadar negatifte çıksa üzülmemek lazım..idrar rengin nasıl bide ateşin var mı? benim önceki aylarda idrarım koyulaşıyordu..şimdiki su gibi..

Canım normal evden dolayı sıcak gibi geliyor bana. Ne cok belirsizlik var cuma bi gelse Normal sanki idrarım ama köpürüyor. Ben de anlamadım

Köpükler çıkıyor . Burda okumuştum çamaşır suyuna idrar karıştırıp kopuk yapıyorlarmış.alt Kirpik karisiyormus falan birsuru sey Ama tabiki bunlar hep hurafe //

Benide
****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo :anneadayı:
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>
41.su perim
:anneadayı:
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi :anneadayı:
44.pink_love_lady ======>
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:
48.ardey ==============>
49.sedefbxl :anneadayı:
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16 :anneadayı:
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.

listemizin son durumuuuuuuuuuuuuuuuu
Ekleyin bu listeyeeeeeee

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo :anneadayı:
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>
41.su perim
:anneadayı:
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi :anneadayı:
44.pink_love_lady ======>
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:
48.ardey ==============>
49.sedefbxl :anneadayı:
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16 :anneadayı:
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903 :anneadayı:

60.

Köpükler çıkıyor . Burda okumuştum çamaşır suyuna idrar karıştırıp kopuk yapıyorlarmış.alt Kirpik karisiyormus falan birsuru sey Ama tabiki bunlar hep hurafe //
evet çamaşır suyunu bende duymuştum..benimki de 1-2 gün köpüklü oldu..şuan öyle değil..ama aceip ateşim var 3-4 gü
ndür hasta olduğum içinde olabilir..2 gecedir ateş basmasından yatamıyorum..rapor aldım evdeyim zaten başımı ayakta tutamıyorum..rabbim sağlık versin..inşşallah bebek de zamanı gelince olur..

Back
X