2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

kızlar 2-3 gündür çok kötü hastayım..aşırı öksürük bebeğin rahme tutunmasını engeller mi sizce..öksürekten gece bile yatamadım..ve öksürdükçe iç çamaşırıma ıslaklık geliyor..ve kasıklarıma bir baskı oluyor..öksürmemeye çalışıyorum bir sürü şey yaptım ama geçmedi..bu ay yerleşme ağrısı oldu bebeğin yerleşmeye çalıştığını düşünüyorum ama tutunamadı mı diye dünden beri üzülüyorum..çünkü kasık ağrım göğüslerimdeki şişlikler gitti hepp:S
Kuzucum transfer olduğu gün çok ateşlendim.öksürdüm. başağrısı yüzünden 3 tane minoset içtim.ama bugün kesemi gördüm çok şükür. Hiiiççç telaş yapma göğüslerin acisi geçmesi kasiklarin batmasınin geçmesi normal.çünkü gebeysende geçiyor adet tarihine 3_5 gün kala.biyolojik o..inşallah hamilesin.test zamanın ne.

Kuzucum transfer olduğu gün çok ateşlendim.öksürdüm. başağrısı yüzünden 3 tane minoset içtim.ama bugün kesemi gördüm çok şükür. Hiiiççç telaş yapma göğüslerin acisi geçmesi kasiklarin batmasınin geçmesi normal.çünkü gebeysende geçiyor adet tarihine 3_5 gün kala.biyolojik o..inşallah hamilesin.test zamanın ne.
hayırlı olsun bebeğin canım..sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah..mesajın beni ne kadar mutlu etti bilemezsin..çok sağoll..inşallah öyledir..ama içime bir ümitsizlik düştü ovülasyon testi çok silik çıknca..beklenen adet tarihim 24-25i..ilişkinin üzerinden 10 gün geçti canım..Rabbim hayırlısını versin..

hayırlı olsun bebeğin canım..sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah..mesajın beni ne kadar mutlu etti bilemezsin..çok sağoll..inşallah öyledir..ama içime bir ümitsizlik düştü ovülasyon testi çok silik çıknca..beklenen adet tarihim 24-25i..ilişkinin üzerinden 10 gün geçti canım..Rabbim hayırlısını versin..
Ben ilk aşılamayla gebeliğimde tutmaz diye herşeyi yaptım.alkol aldım.denize girdim.sigara içtim.ama varmış bebeğim.öyle ümitsizlenipte benim gibi yapma.sonra Rabbim 11.haftada aldı benden.kurban olduğum ol dedimiydi herşey olur.seninde olcak inşallah.

Canım ne güzel pozitif enerji yayıyorsun..Allah razı olsun..Allah hepimize o güzel duyguyu yaşatır inşallah..kaybettiğin bebeğine üzüldüm ama düşen bebekler sağlıksız bebekler oluyormuş onun için çok sıkıntı etmemek lazım..inşallah en yakın zamanda tekrar olur hamilelik..düşükten sonra daha kolay oluyormuş..

Kürtaj olduğum için agrılarım var
Yatıyorum
Yemek de yapamadım
Kocam gelince yapacak :(

Siz neler yapıyorsunuz

Back
X